Şimdi Ara

Seat Leon 2013 Fr / Acil sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    19 yaşındayım, ilk arabamı alıyorum deneyimsizim sizlerden yardım bekliyorum.
    Geçtiğimiz sene hukuk fakültesini kazanmamın ödülü olarak 60.000 tl gibi bir bütçe ayrıldı bana.
    Bende 2013 Seat leon FR ı 24 martta siyah renk , Fr plus paket , ön park sensörü , 18" 30/2 machined jantlarla birlikte 55.750 tl ye sipariş verdim.15 gün sonra araç geliyor.Aracı test etme imkanım olmadı, sadece showroomdaki aracı inceledim. Sizlerden kullananlar var ise görüşlerini almak istiyorum.
    Aracı aldıktan sonra bunu sormam size şaşırtıcı gelebilir. Bmw favorimdi ancak bütçeme uygun temiz bir araç bulamamıştım ve şuan buldum. 2007 320 d 150.000 km de 65.000 tl. Bu konuda sizlerin görüşlerini de almak istedim faydalı olacağını düşünüyorum.
    Leona verdiğim 2000 tl kaporayı yakmayı düşünüyorum, araç normalde hoşuma gitmişti ancak bmw aklımı çeliyor :)
    Bu arada şöyle bir sorunumda var aldığım araca en az 7-8 sene binmek zorundayım tekrar değiştirme imkanım yok.

• 150,000 km de bi bmw kesinlikle öğrenci işi değil
  • Sanırım sizin için benzin parası sorun değil . Mazda rx 8 in ikinci ellerinede bakın derim .
  • 150.000 Km biraz fazla dediğiniz gibi ama bütçemi aşmayacak şekilde bunu bulabiliyorum.
    Daha iyi bir araç elbette bulunabilir ama ben Konya içinde arıyorum şehir dışına araç almaya gidemeyeceğim.

Mazda Rx-8 görünüş, dizayn olarak harika, ancak o arabaya binen düzgün binmiyor 2. elde uygun bir araç denk gelmedi hiç :)
  • çok gereksiz bir konu açmışsınız, değerli genç forumdaşımız. posta gazetesinde, prof. dr. haydar dümen sayın hocamıza gelen okuyucu soruları, ve onlara verilen cevaplar gibi, olmuş sizin konunuz ve sunuş şekliniz.
    forumdaki diğer üyeler, konunuz hakkında düşüncelerini buraya yazarlar size görüşlerini bildirirler veya yazma gereği bile duymazlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

çok gereksiz bir konu açmışsınız, değerli genç forumdaşımız. posta gazetesinde, prof. dr. haydar dümen sayın hocamıza gelen okuyucu soruları, ve onlara verilen cevaplar gibi, olmuş sizin konunuz ve sunuş şekliniz.
    forumdaki diğer üyeler, konunuz hakkında düşüncelerini buraya yazarlar size görüşlerini bildirirler veya yazma gereği bile duymazlar..

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Sanırım herkes sizin gibi düşünmeyecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesTalhaDisci

Öncelikle selamlarımı sunuyorum...
    Geçtiğimiz sene hukuk fakültesini kazanmamın ödülü olarak 60.000 tl gibi bir bütçe ayrıldı bana.
    Bende 2013 Seat leon FR ı 24 martta siyah renk , Fr plus paket , ön park sensörü , 18" 30/2 machined jantlarla birlikte 55.750 tl ye sipariş verdim.15 gün sonra araç geliyor.Aracı test etme imkanım olmadı, sadece showroomdaki aracı inceledim. Sizlerden kullananlar var ise görüşlerini almak istiyorum.
    Aracı aldıktan sonra bunu sormam size şaşırtıcı gelebilir. Bmw favorimdi ancak bütçeme uygun temiz bir araç bulamamıştım ve şuan buldum. 2007 320 d 150.000 km de 65.000 tl. Bu konuda sizlerin görüşlerini de almak istedim faydalı olacağını düşünüyorum.
    Leona verdiğim 2000 tl kaporayı yakmayı düşünüyorum, araç normalde hoşuma gitmişti ancak bmw aklımı çeliyor :)
    Bu arada şöyle bir sorunumda var aldığım araca en az 7-8 sene binmek zorundayım tekrar değiştirme imkanım yok.

bir bmw hastasi olarak ben leon diyorum.
    320d guzel araba gercekten ama hem 150.000 km hem 10.000 lira
    daha pahali hem de 6 yasinda. 0 km otomobil tadi bambaskadir ustelik alacaginiz leon da full bir arac gayet de guzel hic bas agritmaya gerek yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sakulta SS

quote:

Orijinalden alıntı: EnesTalhaDisci

Öncelikle selamlarımı sunuyorum...

bir bmw hastasi olarak ben leon diyorum.
    320d guzel araba gercekten ama hem 150.000 km hem 10.000 lira
    daha pahali hem de 6 yasinda. 0 km otomobil tadi bambaskadir ustelik alacaginiz leon da full bir arac gayet de guzel hic bas agritmaya gerek yok bence.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Bmw de sınıfının en dolusu idi ancak arabaya 7-8 sene binmek zorunda olacağım için leondan vazgeçmemeye karar verdim. Bmw ye 2-3 sene rahat bindikten sonra çıkartacağı sorunları düşündükçe vazgeçtim.

• Sonuç olarak doğru bir karar vermişsiniz. Ben de sizinkine yakın daha dolu bir araç bekliyorum, yakın zamanlarda gelecek. Sizden ricam, seat leon ana başlığında fotoğraflarınızı, minik de olsa izlenimlerini paylaşmanız.

Sağlıcakla.

@EnesTalhaDisci
  • öncelikle hayırlı olsun. Artık araç gelince fotolarını bizlerle paylaşırsınız:)
  • Bugün seat bayisinden bir yetkili ile görüştüm en geç 10 haziran tarihini verdiler.
    Herşey için çok teşekkür ederim Fotolar ve izlenimler aracı aldığım gün sizlerle... Sağlıcakla kalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesTalhaDisci -- 20 Mayıs 2013; 1:54:03 >
  • ACG3 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.