< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Bombastic -- 28 Mart 2021; 23:59:6 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Bombastic -- 28 Mart 2021; 23:59:6 > |
bence fiyat gayet uygunn aynı motorlu aracım ıcın bana 2350 tl fiyat cekıldı. ve dışarıda dahi yaptırsan 800 e yakın fiyat çekerler aradaki fark için servise gidilir bence |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 29 Mart 2021; 0:48:56 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaninei -- 29 Mart 2021; 7:39:20 > |
|
Ben de sizin gibi yapıyorum 2 senedir. Mann filtreleri uzmanparca sitesinden, yağı da Mobil’in kendi sitesi olan Cleanpex’ten aldım. Arkadaşa da tavsiye ederim. Bu sene benim Ibiza’nin da 5.yıl bakımı var. Ekstra buji de değiştireceğim. Buji için önereceğiniz bir site var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Filtron da Mann’ın ürettiği bir marka. Kullanmadım ama Bosch yerine tercih edilebilir olduğunu söyleyen çok tavsiye aldım ustam da dahil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 29 Mart 2021; 12:36:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 29 Mart 2021; 13:2:44 > |
|
Araç dsgli mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|