Şimdi Ara

Seat leon fr vs golf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu anda araba alma arifesindeyim. İki araç arasında kaldım seat leon fr 1.4 Eco act 150 hp ve golf 1.2 tsi co fortline arasında kaldım.
    Leon tip olarak daha güzel geliyor bana fiyat olarak 72 bin golf bayide sormadım ama fiyati aynı gibi sizce hangisi daha mantıklı. Diğer bir nokta volswagen genel anlamda itici gelir bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Golf'ün sadece vergi avantajı var.
    Diğer her konuda Leon içinden geçer.
    İkisi arasında kalıp Golf alan var mıdır acaba ?
    Golf'ün rakibi Megane 1.2 touch filan olabilir Leon çok sportif kalıyor.
    Konfor lazımsa belki Golf tercih edilebilir ama o jant ve farlarla asla almazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Alan var hocam demeyin öyle birilerinin gücüne gitmesin sonra

Ayrıca benim de seçimim leon olurdu

• Leon'un motoruna beton yetmez hem de manuel.

• Leon daha yakışıklı

• Benim gönlümde leon dan yana özellikle son kasa golf acayip itici geliyor bana. Ama bir kaç yerden duyduğum leon un malzeme kalitesinin golften düşüklüğü bana acaba dedirti. Birde bunu satışı var leon un daha sonra satışında sıkıntı yaşarmıyım.

• Leon dediğimiz arabanın rakibi Egea HB'dir. Golf ile Focus, Megane ve Astra ile karşılaştırılacak bir araba değil. Forum yere göğe sığdıramıyor şu aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 15 Eylül 2016; 17:14:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane VS Leon
    3 yıl önce açıldı
    Honda Civic RS HB mi Leon FR mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam 2 aracıda kullanın eminim golf almaya karar vereceksiniz.
  • Anlaşılan volswagen hayranı bir arkadaşsın. Ben şu marka bu markayı döver muhabbetini sevmem volswageni sevmem tipleri hoşuma gitmiyor ancak iyi araba Yiğidi öldür hakkını yeme ben gidip golfu Megan ile kıyaslamam bile golf e hakaret olur hele hele Meganenın son fiyatları ile tam hakaret olur golf u rakibi olsa olsa astra olur oda son kasa ve iç gövde tasarımı ile gözümden düştü ( 4 sene astra j kullandım ). Ben spor kasayı severim leon Dada o var ama gidipte egea rakibi olur demekte bildigin komedidir bana göre. Malzeme vs ona lafım yok golf gibi değildir ancak zevk meselesi golf un so kasası bence kötü eee 3 tl ye de 5 köfte anca olur aynı motor golfte 90 bin be kardeşim ben tutup 90 bin TL lik araba ile 70 bin TL lik arabayı kiyaslayip leon iyi diyemem o zaman aradaki 20 tl farkın sebenide sorarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbqlqnced -- 15 Eylül 2016; 12:31:40 >
  • zamir84 kullanıcısına yanıt
    Kullandım kardeşim ben agresif araba kullanmam o yüzden çok ciddi fark görmedim. Benim için tek hendikap malzeme kalitesi her türlü golf daha iyi malzeme kalitesinde ancak 1.2 motorda beni çekindiriyor

• Leon alın geçin hocam, muhtemelen beyaz buzdolabıline bir Golf alırsınız. Her FR Leon gördüğünüzde içiniz gider. Hem öyle burada abartıldığı kadar da ahım şahım bir fark yok normal kullanımda. Tabi konsolu mıncıklamaktan zevk alıyorsanız başka.

• Ben burda çok torpido lover eskittim insanlara 15000 fazla parayı ambleme verdirmeyin sırf diye. Artık uğraşmıyorum buzdolabı Polo plus arabalarınızla mutluluklar

Sırf arkasında Golf yazsın diye aldığınız boş oğlu boş arabalarla Leon FR kıyaslıyorsunuz bir de ayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 15 Eylül 2016; 12:48:17 >
  • 1.2 comfortline pasifik mavi ici bej surus kpnfor ve isik paketli Golf 68 bin. Cam tavanli olani 71 bin. Vergi kalite ve konfor avantaji varken farlari tam bir facia. Biz Golf tercih ettik. Siz de test surusu yapip begendiginizi icinize sineni alin.

• emr256 kullanıcısına yanıt
    Aa bak ne güzel yazmış dostum 71000 1.2 TSI Comfortline+Sürüş/Işık+Sunroof.

Leon FR'da 73.500

Parası yetmeyen Leon alır diyen tayfa burada mı ?

• Benimde tercihim Golf oldu almadan önce test ettiğim araçlar -Leon -308 -Astra k -i30 -Auris hatta kardeşim Peugeot da çalışmasına rağmen tercihimiz Golf oldu bence iki aracıda test edip ona göre karar verin burada aracın koltuğuna oturmadan aracı acımasızca eleştirip yerden yere vuran marka fanatiği arkadaşlar var aman dikkat

• emr256 kullanıcısına yanıt
    Performansından memnunmusunuz peki 1.2 golf kullanmadım ben daha önce 1.4 golf kullandım oda iyiydi. Zaten ikisinine fiyatı aynı ve bu fiyat benim limitim. Asıl sıkıntım yazdığım kasa ve motor leonu ne kadar rahat satarım aynı şey golf içinde gecerli 1.2 golf u ne kadar rahat satarım yani insanlara 1.2 olunca mesafeli yaklasirlar mı ?

• Her iki aracın benzer motor donanım versiyonlarının arasında neredeyse 20bin tl fark var.

Anladığım kadarıyla bütçeye göre araba bakmaya çalışıyorsunuz. Performans önemliyse leon, iç kalite önemliyse golf alın o zaman.

• uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerimin özeti teşekkür ederim yorum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbqlqnced -- 15 Eylül 2016; 13:41:23 >
  • 1.4 leon dan sonra 1.2 tsi test etmiştim. Arada ciddi fark var. Torpido gözü, kapı kollarındaki kadife farkında daha ciddi bir fark bence.
    Ben 3 sene önce aynı seçimi leon olarak yapmıştım. Hiç bir zaman da pişman olmadım.

• Leon fr ile normali aynı değil. Biraz performans düşünür iseniz Leon.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.