Şimdi Ara

seat leon gosterge sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklasik 3-4 gun once arkadasimin 2008 model seat leon 1.6 hitler+LPG araciyla ufak bir gezinti icin disari ciktik araci actik bindik hersey normal sonra arkadasim anahtari kontaga takip cevirdi ve tataaaann gostergede gram hareket yok. Ne bir isik ne bir ses... ayrica araba calismiyor da.. calismiyordan kasit araba mars basiyor fakat calismiyor. Ayrica aracta ic isiklar farlar teyip falan hersey calisiyor.
    Sonra kaskonun cekicisini cagirdik ve bize en yakin sanayi olan maslak oto sanayi sitesine araci cektik. Araca elektronikci usta bakti ve bu gun aracin gosterge tablosunun arkasindaki islemci kartinin yandigini, kartin yenisinin 800 lira oldugunu ve +400 lira iscilikle totalde 1200 liraya araci yapacagini soyledi.
    Internette benzer sorunla karsilasan vw grubu arac sahipleri var ve bir adet a5 sahibi gostergeyi garantiden degistirirken bir adet skoda sahibi gostergeyi 400 liraya tamir ettirmis.
    Simdi soruya gelecek olursak icimizde bu tarz bir problemle karsilasan var mi ? Veya bizi istanbul da tercihen avrupa yakasina gonderebilecegi guvenilir , kaziklamayacak bir elektronikci bileniniz var midir ? Istanbul'da ogrenci oldugumuz icim ustalar direk yolunacak tavuk gozuyle bakiyorlar bize!!! Yol gosterebilecek olaniniz var midir acaba ?
    Simdiden tesekkur ederim cumleten iyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 26 Şubat 2015; 2:27:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat çokkkk
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=199050718&io=0&rnd=1292

Sahibinden de 750 tlye çıkma panel var hadi sok tak kodlama olsa olsa 200 tl olsun. Bence o ustadan koşarak uzaklaşın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğiniz doğru...
    gerçi göstergiğiniz panel 2012 model makyajlı kasalar için. bizim araç makyajsız olanı ama onun için de gösterge paneli satıyorlar 400 liraya falan...
    sanırım usta bizi kazıklamaya çalışıyor ya :S
  • Gostergenin arkasindaki chip icin motoru mu indiriyor 400 lira nasil bir isciligin karsiligi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam akü kutup başlarını sok 15 dakika bekle sonra tekrar tak sakin panel alayım deme Leon kronik sorunu arada reset istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wenigma

Hocam akü kutup başlarını sok 15 dakika bekle sonra tekrar tak sakin panel alayım deme Leon kronik sorunu arada reset istiyor

emin misin dostum ? şu anda araç elektronikçinin dükkanında... Bize de 1200 lira çok geldi ve adam asla indirim yapmıyor :S diğer yerler de kesin konuşmuyorlar... Bu adam kesin konuşuyor garanti veriyorum falan diyor (verdiği garanti de bozulursa ücretsiz tamir edeceğim diyor tabi eğer öyle bir durumda bu benim tamir ettiğim yer değil farklı bir yer diyerek yine para almazsa ben de adam değilim de neyse...)

bu gün gittik adama abi taksit yap bari dedik ama adam oralı bile olmadı ya :S bakalım yarın tanıdık bulup konuşacak ona göre bakıcaz olaya
  • Adam haklı. Denemekten zarar gelmez. Akü kutupbaşını söküp 15-20 dakika bekleyin. Tarih ayarlarına kadar herşey sıfırlanır. Gene olmazsa yaptırırsınız ancak 400 lira işçilik parasını rektefiyede alıyorlar, gösterge de neymiş. Çok fazla o fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 26 Şubat 2015; 23:07:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat İbiza Klima Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Ford fiesta tekleme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Seat Ibiza hararet sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi arabanin her tarafi sokuk gosterge falan sokulmus vaziyette... bize de 400 lira fazla geldi ama isten anlayamadigimiz icin de yorum da yapamiyoruz adam iscilik bu fiyata diyor baska birsey demiyor :-/ bakalim yarin tanidik bir elektronikciyi alip gitcez konuscaz etcez... bizi yasca da kucuk gordugu icin dedigim dedik tavirlar sergiliyor olabilir :-/
    Internette gordugum, sorunla karsilasanlar 300-400 liraya olayi bitirmisler bu adam bizi garanti kaziklamaya calisiyor ya 1200 lira diyor gozumuzun icinr baka baka

• yuuuh usta napmış öyle, abartmıyorum o gösterge polonyada 100 liradan daha pahalı değildir.. tabi bizde yedek parça pahalı olunca, birde usta dürtünce..
  • keşke çekici çağırmadan açıp internete baksaydınız
    birçok leon sahibi akü kutup başlarını birkaç dakika söküp tekrar takarak kolayca bu sorunu hallediyor
    sizinkide bu şekilde düzelir ama adam dükkan kirası sökme takma parası diye sizdende 200 lira alır

• Hocam aynı araç bende de vardı bana da sana denilen şeyin aynısını dediler hocam vermeden yapın hicbirsey olmaz bütün beyin sifirlaniyor yapın bakınkaybedecek birşeyin yik

• sorunun çözümünü de yazın ama usta tarafından çözülmemiş olsun
  • Allah herkese ustanın dürüstünü ve iyisini nasip etsin.
  • sa. konu sagibi hala aktif mi forumda? ayni sorun bende de var. nasil cozdunuz sorunu acaba

• carmehkon C kullanıcısına yanıt
    S.a hocam evet hala forumdayim. Konuda belirttigim ustaya yaptirdik araci o zamanlar ve soyledigim gibi 1200 lkra vermistik araci 1 sene kjllanip satti arkadaşım. Öncelikle forumda belirtilen kutup başı söküp takma olayıni deneyin, eger sonuç alamazsaniz once tanidik bir elektronikciye veya beyinciye gosterin araci eger öyle bir seçeneginiz yoksa mecbur herhangi bir ustaya gideceksiniz. Elektronik bir parca oldugu icin eminim 2 lehim düzeltmesiyle çözüyorlar durumu ve 5 liralik zaman veya malzeme harcamiyorlar ama sorunun nereden kaynaklandigini bulmak esas mesele.tekrar gecmis olsun diyorum.

• anladim cok tesekur ederim. o zamanda bu zamana daha da pahalanmıstır 😑🙄

• Merhaba aynı sorun dün itibariyle başıma geldi 5 dkk kutup başlığınıda söktüm ama göstergeler gelmedi bütün sigortalar sağlam marş basıyor ama araç çalışmıyor sizde kesin gösterge panelinin kartımı arızalanmıştır.

• Kutup başlığını tekrar söküp uzun süre bekledim bir kez daha bu sefer göstergeler geldi araç çalıştı bilgilerinize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.