Şimdi Ara

Seat Leon & VW Golf kıyaslaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki honda civic hb mi kaliteli golf mu?
  • Arada 20.000 TL'lik fark varsa kıyaslamaya gerek yok. Aynı şasiye aynı motora sahip araçlar. Aynı şekilde A3'te gereksiz pahalı.

Ayrıca donanım olarak Golf'ün hanesine yazılan artılardam hiçbiri dişe dokunur değil.

Golf'ün Leon'a göre tek artısı malzeme kalitesi ve işçilik. O da 20.000 TL ediyorsa yapacak birşey yok, alana hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Peki honda civic hb mi kaliteli golf mu?

Cevabı inanın zor bir soru civic HB gerçekten kaliteli bir araba doğru düzgün pazarlama yapılmadı ve motor seçenekleri kısıtlı olduğu için satılmadı

Misal civic hb standart koltukları Golf standart koltuklarından daha kaliteli

Ama genel olarak puanlama yapsam
    Golf 10/9 ise civic hb 10/8'dir daha aşağı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Cevabı inanın zor bir soru civic HB gerçekten kaliteli bir araba doğru düzgün pazarlama yapılmadı ve motor seçenekleri kısıtlı olduğu için satılmadı

Daha önceki testinde 10 üzerinden 10 vermişsin civic hb'ye. Arka kapıların plastiğini, koltukları çok beğenmiş, golf7 den daha kaliteli demiştin :)

Makyajlı civic hb nasıl olacak bakalım. Dediğiniz gibi motor şanzuman seçeneklerini geliştirirse daha iddaalı bir araç olabilir. 1.6 160hp dizel ve 8ileri şanzumanla tadından yenmez ama çok zor bir ihtimal. Öyle bir araç gelse de honda tr yazık eder.

• quote:

quote:

quote:

Daha önceki testinde 10 üzerinden 10 vermişsin civic hb'ye. Arka kapıların plastiğini, koltukları çok beğenmiş, golf7 den daha kaliteli demiştin :)

Makyajlı civic hb nasıl olacak bakalım. Dediğiniz gibi motor şanzuman seçeneklerini geliştirirse daha iddaalı bir araç olabilir. 1.6 160hp dizel ve 8ileri şanzumanla tadından yenmez ama çok zor bir ihtimal. Öyle bir araç gelse de honda tr yazık eder.

Araba kaliteli zaten ama tasarım yol sesi artı motor seçeneklerinin kısıtlı olmasından dolayı durum bu

Honda Türkiye varken Honda alınmaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 28 Mart 2015; 11:57:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Arada 20.000 TL'lik fark varsa kıyaslamaya gerek yok. Aynı şasiye aynı motora sahip araçlar. Aynı şekilde A3'te gereksiz pahalı.

Ayrıca donanım olarak Golf'ün hanesine yazılan artılardam hiçbiri dişe dokunur değil.

Golf'ün Leon'a göre tek artısı malzeme kalitesi ve işçilik. O da 20.000 TL ediyorsa yapacak birşey yok, alana hayırlı olsun.

Cevabınız çok mantıklı kesinlikle %100 haklısınız
  • dış görünüş olar golf ü hiç beğenmiyorum.aynı kasayı makyajlayıp yeni diye satıyorlar biraz spotiflik katması lazım artık.
  • Abi highline iyi hoşta çok pahalı .
    Bana göre Golf'te en mantıklı kombinasyon; 1.2 TSI Manual Comfortline+ Sürüş Konfor paketi +Metalik renk
  • Forumun efsanevi konfigürasyonu o yahu.

Bu arada dolu Polo vs boş Leon yapanlar hakkında düşünceniz nedir?
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi donanıma önem veren birisi sınıfı küçük tutar donanıma para yatırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

dış görünüş olar golf ü hiç beğenmiyorum.aynı kasayı makyajlayıp yeni diye satıyorlar biraz spotiflik katması lazım artık.

Golf'ün dizaynı değişmez. Bunu değiştirmek, rayında giden işleri bozabilir. Bu riski kimse göze alamaz.
    Golf'ün bumerang şekilli C sütunu ilk kasadan beri var. Tutmuş çizgileri bozup maceraya ne gerek var.
    Bence de bu çizgi devam etmeli. Piyasaya yeni çıkmış bir golfü hemen tanırsınız.
    Golf'ü golf yapan özelliklerden biri bu zaten. Aynı çizgiyi koruması.
  • Mr.Power kullanıcısına yanıt
    Boş Leon çok mu boş yani tercihinizi merak ettim o yüzden sormuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Abi highline iyi hoşta çok pahalı .
    Bana göre Golf'te en mantıklı kombinasyon; 1.2 TSI Manual Comfortline+ Sürüş Konfor paketi +Metalik renk

1,2 TSI'da zaten highline yok comfortline alan kişi mutlaka sürüş konfor paketini almalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Forumun efsanevi konfigürasyonu o yahu.

Bu arada dolu Polo vs boş Leon yapanlar hakkında düşünceniz nedir?

Anlamadım ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

quote:

dış görünüş olar golf ü hiç beğenmiyorum.aynı kasayı makyajlayıp yeni diye satıyorlar biraz spotiflik katması lazım artık.

Golf'ün dizaynı değişmez. Bunu değiştirmek, rayında giden işleri bozabilir. Bu riski kimse göze alamaz.
    Golf'ün bumerang şekilli C sütunu ilk kasadan beri var. Tutmuş çizgileri bozup maceraya ne gerek var.
    Bence de bu çizgi devam etmeli. Piyasaya yeni çıkmış bir golfü hemen tanırsınız.

kasayı değiştirmesin dediğiniz sebelerden dolayı ama farları sportif şeklinde yapılabilir.ön arka farları.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

quote:

kasayı değiştirmesin dediğiniz sebelerden dolayı ama farları sportif şeklinde yapılabilir.ön arka farları.

Golf 8'de ben baya bir değişim bekliyorum ama komple kasa değişimi olmaz

• alabilecek gücünüz varsa tabiki golf highline alınmalıdır. ancak comfortline donanıma sürüş konfor paketi eklendiği takdirde yeterli donanım düzeyine sahip olduğunu düşünüyorum
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın 2 kişiye cevap yazınca karıştı. 2. cümleyi size sormak istemiştim düşünceniz tercihiniz ne olurdu diye.
  • quote:

Golf premium sinif haric volvo v40 ve a3
    Hepsinden daha kaliteli bir araba
    A180 siradan bir c sinifidir benim gözümde golf kesinlikle daha kaliteli a180'den

Sadece 1 serisi arkadan itis oldugu icin tercih edilebilir

Jultet falan kalite namina golfun yanina bile yaklasamaz golf icinden gecer julyetin kalite anlaminda

Leon kalitesiz demedim zaten sadece golf ile kiyasladim

Aynen katılıyorum.

Volvo V40, Golf'ün yaninda at arabası gibi kalıyor. Beş para etmez çapulcu bir otomobil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Kalite olarak v40 golfun icinden gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.