Dün internette dolaşırken bir ara tesadüfen "yerel ağ bağlantısı durumu"na baktım.Gelen bölümü 180 MB civarı gösteriyordu.Hiçbir şey indirmediğim halde o miktarı göstermesi tuhaftı.30 MB civarı benim sitelerde bulunmam desem 150 MB veri gelmiş.Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp, virüs taraması vs yaptım.Bilgisayarımın güncelleştirmeleri tamdır.Saniyede 1-1.5 KB indirdiğini farkettim.Hiçbir indirme programı açık değil, güncelleştirme falan da söz konusu değil.Ne olduğunu ve nereden geldiğini anlayamadığım veriler C diskine yazılıyor.Sabah açıp kontrol ettim, aynı durum devam ediyor.
Benzer bir durum yaşayan var mı?Bağlantım limitli değil, o konuda neyseki bir sıkıntım yok fakat nereden geliyor bu saniyede 1-1.5 KB?
Kolay gelsin.
facebook 1sayfası 1mb-2mb arasında
quote:
Orjinalden alıntı: WOLKY
facebook 1sayfası 1mb-2mb arasında
Hiçbir şey yapmıyorken bile saniyede 1-1.5 KB çekiyor.
Spyware-virus taraması yaptırın.
quote:
Orjinalden alıntı: fernsehn
Spyware-virus taraması yaptırın.
Yaptım zaten.Delirmek üzereyim nereden geliyor bunlar?
netlimiter kurup o an interneti kullanan programlari gorebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: caitlin
Teşekkür ederim.Bir kurup deneyeceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: caitlin
ben yazacaktım bunu
bu arada eski netlimiterı kur sonra andrew sidi die internette arattır.
Net Limiter'i kurdum:Başlarda gelen & giden veriler tam görüntüleniyordu.Sonradan gene 1-1.5 kb/s seviyesine geldi ve işin ilginç tarafı yine neyin nereden geldiği belli değil.
Svchost virüsü girmiş olabilir kardeş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme