Şimdi Ara

Şebeke odada gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler hepinize. 2 gündür telefonum evde çekmiyor. Sadece camın yanında çekiyor ordan ayrılınca gene hemen şebeke gidiyor. Dışarıda herhangi bir sorun olmuyor ama eve geldiğim an gidiyor şebeke. Bunun nedeni sizce ne olabilir? Turkcell bayisine de sordum dün hat yuvaya oturmamış olabilir falan dedi ama dışarıda sorun yokken evde çekmemesi tuhaf değil mi? Telefonum da lg g2.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mücahit5353 M kullanıcısına yanıt
    Bölgenize hizmet veren baz istasyonu kira sözleşmesi doldu diye kapatılmış, taşınmış ya da ince ayar için antenler farklı yöne çevrilmiş olabilir. Müşteri hizmetleri ile görüşün.
  • Çeken bi hatta numara tasiyin

• sis651 kullanıcısına yanıt
    MH ile görüştüm ancak hattı başka bir telefonda deneyin, komşularınızda böyle bir sorun yaşayan var mı diye sormaktan başka bir şey yaptıkları yok. Bir kod verdiler onu da denemedim ama olmadı.

Evinizdeki diğer Turkcell kullanıcılarında da aynı mı sıkıntı? Eğer onlarda sıkıntı yoksa dedikleri gibi hattı farklı cihazlarda ya da telefonunuzda farklı bir hat deneyin. Eğer herkeste olan bir şey ise durumu Turkcell'e bildirin. Tabi istasyon ile ilgili bir mesele varsa çözümü çabuk olmayabilir, hattı taşımak daha uygun olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Üniversite öğrenvisiyim ailem yok yanımda tek kalıyorum. Evin ordaki bayiye(fatura ödeme merkezi diye geçiyor ama diğer hatlarla da ilgileniyor) sordum. Avea ve vodafone kullanıcıları da geliyor şu anda demo modelini kullanıyoruz, 4.5G denemesi içinmiş bu durum. Bazen benim telefonumda çekmiyor bir yerde diğer yerde full çekiyor dedi. Arada 4.5G'ye de denk geliyorum dedi. Birkaç güne düzelir dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Edit: Mesela şu an dışardayım çekim gücünde sorun yok, internet hızı da gayet yerinde. Dediği doğru mudur acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mücahit5353 -- 26 Mart 2016; 15:32:48 >
    Baz istasyonlarında anten değişiklikleri yapılıyor, yönleri yeniden ayarlanıyor. Geçici bir durum olabilir tabi. Ama uzun sürecek olursa o hatla işkence çektirmeyin kendinize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İletişim merkezine de gittim aynı şeyi söylediler 1 Nisan'da tamamen normale dönermiş. Çünkü bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yoktu. Dışarda falan normal çekiyor. Şimdi de arkadaşın evindeyim şu anda da full çekiyor. Demek dedikleri gibi bir sıkıntı var düzelir birkaç güne umarım. Teşekkür ederim size de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.