Merhaba arkadaşlar ciddi bir sorunum var CASPER dizüstü bilgisayarım var (i5 m450 2,40 ghz 6 gb ram) +(ALDIĞIMA PİŞMANIM) bilgisayarı aldığımdan beri donma yaşıyorum özellikle usb ve genelde telefon tablet v.s taktığımda, film izlerken boşta durduğunda pc takılıyor ve güç düğmesinden kapatıp açılmadan geri gelmiyor. garantisi varken servise verdim format attılar gönderdiler. bir daha verdim format attılar gönderdiler bir daha verdim hdd arızalı dediler değiştirdiler gönderdiler ancak hiç bir şekilde takılma sorunu geçmedi. ve artık garantiside bitti servise götürüyorum bakıyor format atınca geçer diyorlar birde 50 lira format parası istiyor yetkili servisi. lütfen birçare bulun kafayı yemek üzereyim 3 yıldır bu sorun var ne harici hdd ne flashtan birşey atmaya korkuorum çünkü direk takılıyor. ve son 1 haftadır hdd arızası ekrana çıkıyor yedekleyin diyor ve bilgisayar açılışta casper yazısında kalıyor esc ve f1 tuşlarına basarak hdd yi seçiyorum pc öyle açılıyor. hd tune programıyla hdd yi tarattım hiçbir kırmızı noktada bulunamadı lütfen yardım edin çaresini servis bulamadı buraya yazmak istedim lütfen ACİLL YARDIMM
hocam senin sorunun büyük ihtimalle disk kaynaklı ama uzaktan yapılacak bişey yok vu işi iyi bilen birisi lazım sana istanbul avrupa yakasında isen yardımcı olurum
malesef İzmirdeyim :( hdd değiştikten sonrada bu şekildeydi yani ben hdd ve başka bir sorun olduğunu düşünüyorum güç kaynaklı olabilirmi peki
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme