Şimdi Ara

Sebepsiz Yere Banladım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • This Diablo III account has been locked due to an auction related issue. Until this issue is resolved, the account will be unavailable for play and access to the Diablo III auction house restricted.

To recover this account, please contact our support team

Hiçbir hile hurda işine girmeden sebepsiz yere banlandım arkadaşlar neler oluyor böyle birşey ilk kez başıma geldi yıllardı wow oynarım ilk cıktığı günden itibaren de diablo oynuyorum sabah uyandığımda hesabımın banlandığı mailini aldım bu ne saçmalıktır anlamadım durduk yere ban yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOOLBRAİN -- 3 Eylül 2012; 15:01:12 >

• zaten hileden degil ah yüzünden ban yemişsin

cok büyük ihtimal region olayı
  • region ülke olarak türkiye kayıtlı ondanmı bahsediyosun bunda ters birşey göremedim ben
  • oyunun region nu amerikadaysa ve sen türkiye olarak göstermişsen hesapta bi sıkıntı olmuş olabilir o konu da
  • Evet aynı sıkıntı bendede vardı sabah banlamışlardı adresim türkiye gözüküp ülkem u.k gözüktüğünden banlamışlardı telefonla arayıp geri düzelttirdim ülkemi hesabı açtılar.
  • ticket attım paypal üyelğimle battle.net account isim soyisim uyuşmadıgı ıcın banlandığımı söylediler düzeltince geri açtılar genelde olan bişeymiş ticket atınca düzelttiler konu silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOOLBRAİN -- 4 Eylül 2012; 23:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOOLBRAİN

ticket attım paypal üyelğimle battle.net account isim soyisim uyuşmadıgı ıcın banlandığımı söylediler düzeltince geri açtılar genelde olan bişeymiş ticket atınca düzelttiler konu silinebilir.

Bendede paypal ve üyelik isimleri farklı şimdilik bir sıkıntı yaşamadım, demekki yaşayacağım az kaldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.