Şimdi Ara

Seboraik Dermatit (saç egzeması) Sorunu Olanlar Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 8-10 senedir saç egzeması dedikleri illetten usandım.
    Saçım 1 günde yağlanıyor ve yaralar çıkmaya başlıyordu.

Doktora gittim bu hastalığın tedavisi yok dediler.
    Çeşitli şampuanlar denedim hiçbişey çözüm olmadı.
    Saçımdan nefret eder hale geldim.

Forumlarda gezerken bir kremden bahsedildiğini öğrendim ve kullananlar yararlı olduğunu söylüyorlardı. Umutsuzca bende bir deniyeyim dedim. 1 hafta sonra başımdaki yaralar küçülüp kaybolmaya başladığını gördüm ve çok sevindim tabi. Kaybolan bölgede tekrar yara çıkmıyor. Fakat başka yerlerde küçük küçük yaralar devam ediyor tabi ama büyük yaralar ve kaşıntılar artık kalmadı. Ve çok rahatladım.

Bende internet sayesinde bulduğum ve yararlandığım bu çözümü yine internette paylaşayım herkes yararlansın istedim.

Kremin adı :Coresatin (Dermatit için olanı alacaksınız sarı kutulu) Fiyatı : 30 tl civarı
    Kremi günde 2 defa yaraların olduğu bölgeye sürüyosunuz

Herkese geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltran32 -- 26 Haziran 2015; 14:23:02 >

• Ben geçen Nizarol aldım 6,5 TL idi. Normalde 2 günde yağlanan saçlarım 4 günde yağlanıyor. Kepeği azalttı benim dermatit geçmişti daha önceden o yüzden bişey diyemeyeceğim. Ayrıca erkek tipi dökülmeyi engellemede yardımcı (DHT-Androjen vs azaltıyor) tabi o kadar da büyük değil ona etkisi...
  • linkteki tedaviyi uygulayabilirsiniz.

webseyyahi.blogspot.com.tr
    Seboreik Dermatit Tedavisinde Çözüm
    http://webseyyahi.blogspot.com.tr/2012/06/seboreik-dermatit-tedavisinde-cozum.html

(malzemelerin doğal ve kaliteli olanını bulmakta zorlanırsanız yazabilirsiniz.)

• siz denediniz mi bu yöntemi?
  • Ben sirkeli sarımsaklı denedim hiç faydası olmadı ve saçlarımdan 1 hafta kokusu gitmedi.
  • Denedim ve Allah'a çok şükür faydasını gördüm.

Ancak linkte önerilen malzemelerin doğal olanlarını bulmaya (biraz fazla para vererek) ve düzenli kullanmaya çalıştım. Denemek isteyen arkadaşlara soruları ile ilgili bilebildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışırım.
  • sirkeyi sulandırmadan mı kullandınız? ben biraz ondan çekindim. bazen elma sirkesi ile saçlarımı duruluyorum ama suya çok az karıştırıyorum. sadece sirke kullanmak yakmaz mı
  • evet sulandırmadan kullandım. öncelikle sirkenin %100 doğal (doğal fermantasyon, içine ekstradan asit ilave edilmemiş olmasına) dikkat edin.

yanma yapmıyor diyemem (sanırım problemli bölge olduğu için normal karşılanması gerekir.) Ayrıca doğal olmayanların içinde ilave olarak asit eklendiği için yanma ve tahrişi arttırdığını düşünüyorum. kullanıcı deneyimi olarak sitedeki yorumlara da bir göz atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62091E307 -- 1 Temmuz 2015; 7:58:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.