Bildirim
Seboraik Dermatit (saç egzeması) Sorunu Olanlar Gelsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben geçen Nizarol aldım 6,5 TL idi. Normalde 2 günde yağlanan saçlarım 4 günde yağlanıyor. Kepeği azalttı benim dermatit geçmişti daha önceden o yüzden bişey diyemeyeceğim. Ayrıca erkek tipi dökülmeyi engellemede yardımcı (DHT-Androjen vs azaltıyor) tabi o kadar da büyük değil ona etkisi... -
linkteki tedaviyi uygulayabilirsiniz.
webseyyahi.blogspot.com.trSeboreik Dermatit Tedavisinde Çözümhttp://webseyyahi.blogspot.com.tr/2012/06/seboreik-dermatit-tedavisinde-cozum.html
(malzemelerin doğal ve kaliteli olanını bulmakta zorlanırsanız yazabilirsiniz.)
-
siz denediniz mi bu yöntemi? -
Ben sirkeli sarımsaklı denedim hiç faydası olmadı ve saçlarımdan 1 hafta kokusu gitmedi. -
Denedim ve Allah'a çok şükür faydasını gördüm.
Ancak linkte önerilen malzemelerin doğal olanlarını bulmaya (biraz fazla para vererek) ve düzenli kullanmaya çalıştım. Denemek isteyen arkadaşlara soruları ile ilgili bilebildiğim kadarıyla cevap vermeye çalışırım. -
sirkeyi sulandırmadan mı kullandınız? ben biraz ondan çekindim. bazen elma sirkesi ile saçlarımı duruluyorum ama suya çok az karıştırıyorum. sadece sirke kullanmak yakmaz mı -
evet sulandırmadan kullandım. öncelikle sirkenin %100 doğal (doğal fermantasyon, içine ekstradan asit ilave edilmemiş olmasına) dikkat edin.
yanma yapmıyor diyemem (sanırım problemli bölge olduğu için normal karşılanması gerekir.) Ayrıca doğal olmayanların içinde ilave olarak asit eklendiği için yanma ve tahrişi arttırdığını düşünüyorum. kullanıcı deneyimi olarak sitedeki yorumlara da bir göz atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-62091E307 -- 1 Temmuz 2015; 7:58:17 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ektomorf vücut tipi kilo alma
- kibarlı ürünleri kullanıcı yorumları
- diz kök hücre tedavisi fiyatları forum
- kustuktan sonra boğazda takılma hissi nasıl geçer
- pentasa kullananların yorumları
- iki kol arası tansiyon farkı
- ev tipi koşu bandı
- bol boxer giymek zararlımı
- hap içtikten sonra uyunur mu
- en iyi termos markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X