Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.583
Cevap
199
Favori
1.247.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seboroik dermatitim var. Biraz hafiflettim kaşıntım falan yok eskisi kadar. Dökülmem de azaldı. Ama biraz olsun normal sayılabilecek derecede dökülmem var. Bu dökülme de kalıcı olur mu? Normal dökülme sayılıyor ancak hala saç derim sağlıklı sayılmaz. Dökülen saçlar bu durumda da kalıcı olur mu? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Saçlarım döküldükçe moralim fena halde bozuluyor. Psikoloji falan kalmadı. Dökülme her insanda olur ama aklımdaki tek soru seboroik dermatit geçirenlerin saç derisi sağlıklı olmadığı için dökülen saçların yerine yenileri çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burcuu.snk -- 30 Mayıs 2023; 17:41:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elde olan egzemaya iyi gelen bir şey var mı? Yenmeyecek yiyecek veya oraya sürülecek karışım olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burcuu.snk B kullanıcısına yanıt

Benim çıkıyor hocam. 19 yaşından beri bu meretle yaşıyorum, bugün 25 yaşındayım. Eğer aile genetiğinde kellik yoksa sıkıntı olmaz.

• Yüzümde hiç yokken tekrar çıkmaması için günde 3-4 sefer fermente elma sirkesiyle yüzümü siliyorum ve faydasını gördüm gerçekten. Ama uzun vadede zararı olur mu bilemedim bilen var mıdır acaba?

• Burcuu.snk B kullanıcısına yanıt

Dökülen saç veya kaşlar yeniden çıkmıyor malesef, kalıcı oluyor yani enazından bende öyle.

Kaşlarımın bir kısmı döküldü ve aradan uzun bir süre geçmesine rağmen yeniden çıkmadı, kaşlardada egzama var krem veya sirkede sürsem dökülme durmuyor bende.

• Arkadaşlar bu dermotve saç lasyonunu doktor kafamdakı kaşıntı ve kepek için verdi. Ancak bu ilacı bölgesel kullanın yazıyor benim tüm saç derim kaşınıyor nasıl kullanacagım.

• f0rester kullanıcısına yanıt
    Hocam bende momecom losyon kullanıyorum.Kafamın etrafında gezdiriyorum çoğunlukla kulak arkası , başımın tepesi ve saç önlerine sürdürüyorum.Zaten heryere sürmeye kalkarsanız 3 günde biter.

• phbfmv kullanıcısına yanıt
    Daha önce doktoruma sormuştum elma sirkesini herhangi bir sorun olmayacağını söyledi.

• Castieello kullanıcısına yanıt
    Hocam doktor kontrolü sonrası net bilgi alabilirsiniz ama egzama türevlerinde margarin , mayonez gibi ürünler kesinlikle kullanılmamalı.

• egzersayz kullanıcısına yanıt
    Benim saça farkli sakala farklı verdi. Sakal içinde momecon verdi hocam, sakallarım çok kuru kaşınıyor kepek dökülüyor bakalım işe yarayacak mı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bende de bıyık , sakal ve burun yanlarında ara ara çıkıyor.M-Furo FA krem kullanıyorum.Dikkat ettiğim ve faydasını gördüğüm noktalar , 2 günden fazla duş almadan durmuyorum yağlandıkça direk kuruyup kızarmaya başlıyor.Duş alırken mümkün olan en soğuk seviyede yıkanıyorum ne kadar sıcak yıkanırsam o kadar kızarıklık oluşuyor.Yüz bölgemde çıktığında 2 gün boyunca soğuk uyguluyorum buz olur su olur ve geçiyor.

Bende kızarıklık yok sadece kaşıntı ve beyaz küçük kepekler var. Sizde de böyle mi yoksa kepekler yapışkan ve yağlı mi ?

Kızarıklık oluyor ama kepekler yağlı olmuyor.Biraz kaşıyınca dökülüyor sonra kızarıklık kalıyor.Kafamdakiler sadece kepek gibi kaldı.

Anladım. İnterternette sürekli yağlı sari renkte kepek olur, yapışkan olur gibi şeyler yazıyor, benim ki böyle değil. Doktor bakmadan dolu şey yazıp yolladi. Acaba bende sadece kuruluk mu var. Bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rester -- 3 Haziran 2023; 17:56:45 >

Hocam bulunduğum yer küçük bir ilçe. Burada cildiye yok. Doktor olan arkadaşım var ama cildiye değil. Olmazsa ona bir soracağım o da arkadaşlarına falan göstersin belki bir yanıt verirler ona göre haber ederim

• Şu siteye bi göz atmanızı tavsiye ederim, seboreik dermatit hakkında baya kapsamlı bilgiler var

seboreik dermatit | seboreik dermatit hastalığına yönelik evde, doğal veya medikal tedavi önerileri.
    Seboreik Dermatit | Medikal ve Evde Doğal Tedavi Yöntemleri
    http://seboreikdermatit.com
  • Bendede yıllardır var saçlarım aşırı ama aşırı derecede yağlı heleki biraz uzayınca dipleri katman katman yağ oluyor bu dönemde elimi kafama vurmaya korkuyorum çünkü diplerdeki yağ tırnak iclerinin içini dolduruyor ve saçımı böyle diplerini derinlemesine yikayincaa aşırı derecede dökülme oluyor ve bende kafamı sıfıra kesiyorum ancak böyle basedebiliyorum acaba benim durumum da olan varmı yani bu hastalık saçları dokuyormu saç ektirdim onlar bile döküldü şuan kafamın üst kısmı bariz şekilde açıldı bikere daha ektirmeyi düşündüm ama bu hastalık varken onlarda dökülür diye bişey yapamadım acaba vücudumda bı vitaminmi eksik yoksa bu hastalık tan mi dökülüyor anlam veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Klitschko -- 14 Haziran 2023; 17:58:6 >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt

Geçmiyor asla, şampuanda kullansak sirkede sürsek karbonatta içsek asla ve asla kalıcı olmuyor.

Hiçbirşey yemeyip içmesem bile yine oluyor, Allah'ın laneti üzerimizde resmen.

• caresizhasta C kullanıcısına yanıt

sen bılgılı bir abiye benzıyosun.. 1.5 aydır her sabah sodyum bi karbonatlı su ıcıyorum ama nafile.. hıcbır faydası olmadı.. bıraz azalsa ona da şükredicem ama yüzüm sakalım kaşım göğüs bölgem her yerim egzama ya.

• random35 R kullanıcısına yanıt

önceden senı delı felan zannedıyordum hergun isyan edıp ölumu dusundugun ıcın..

hakıkaten lanetlenmıs gıbıyız ya. heryerım egzama arkadas sac sakal kaş , göğüs bölgesı heryerım egzama. isyandayım bu ara senın gıbı

• 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.