Stresi azaltsakda çıkıyor, geçmiyor asla. Ötenazi yasal olsa şu ülkede çoktan kurtulmuştum, bende ürtikerde var aşıyla duruyorum yoksa atlayacam biyerlerden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seboreik Dermatit (411. sayfa)
-
-
Ben kepek problemini vichy dercos ile cozdum. Ben de bunu kullanıyorum hocam. Bazen ben de sizin gini hislere kapiliyorum. Umarım kurtuluruz hoc ne diyelim. Yalniz degilsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oda geçici yaz aşkı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şampuan yüze ve kulağa etki etmiyor, üç şampuandanda var parasal açıdan sorunum yok.
Kulaklık takıyorum mesela banyodan sonra, kulaklığın içi egzamadan oluşan yağlı kepeklerle doluyor üstelik kulağımı iyice temizlememe rağmen.
Saçtan yana sorunum yok zaten, mesele burun kenarları ve kulak içleri. Kaşlarımın dökülmesi.
2020 mart'dan önce normal sağlıklı bir insandım, en çok 2019'u özledim hayatımın son sağlıklı olduğum yılıydı.
Bilmiyorum, birkaç aydır kullanıyorum çok memnunum nazar değmesin. Kullanıp da ise yaradigini gordugum tek ürün zaten.
Anladim, peki sizde neden 2020'de başladı sebebi ne olabilir? Ve kac yasindasiniz? Benim mesela kendimi bildim bileli bu problemler var. Ne yazik ki hic sağlıklı olamadim cildim konusunda.
Yine normal yaşantıma devam ederken bianda gelişti hastalık, 2020 haziran gibide yokuştan çıkıyordum bianda tüm vücudumu ateş basmıştı ürtiker olmuştum.
Ürtiker için 28 günde bir iğne vuruluyorum, Seboreik dermatit biara 2021 yılında şubat ayından mayıs ayına kadar 3 aylık süre boyunca hergün sabah akşam yemeklerden 1 saat önce karbonatlı su içince ve kafamıda maden suyu ile yıkayınca geçmişti.
Yaz boyunca tekrarlamamıştı, mayısdan ekim ayına kadar yani 2021 yılından sonra bidaha başladı ve şuan hala devam ediyor. Karbonatlı su içmiyorum şu sıralar ve maden suyu ile yıkamıyorum kafamı.
42 yaşındayım. Seboreik dermatit denen illet bende 30 yoldır vardır. Kafanıza takmayın. Stres ve bazı yemekler SD yi azdrır diyorlar. Cilt yapısı ile alakalı bir durum...paranızı tedavi için çarçur etmeyin. Sizi sevecek kişi öyle sevsin
30 yıl nasıl dayandınız, ben 3 yıl oldu hastalıkla beraber ve çöktüm çoktan.
Bende bağışıklık kazanmıştı 1 sene içinde uzun süre sonra tekrar başladım etkisini kazanmış ara ara değiştirmek mantıklı bence.
Siz sirke sürüyormusunuz? Sürüyorsanız sürünce ardından bölge morlaşıyor ve sonra yağımsı sarı bir sıvı akıyormu?
Sirke 4 sene sürdüm bu kasımda amazondan ucuza vichy seberoik şampuanı aldım eskiden kullandığım üründü egzamam alışınca başka şampuana ordanda sirkeye geçmiştim uzun süre ara verince tekrar etkin hale gelmiş şampuan aralıktan bu yana egzamam minimumda. Sirke sürünce kızarıp dökülüyor 3 4 günde en ufak egzama çıkmıyordu. Ama sirkeyi sürdükten sonra pamukla yedire yedire asla yıkamıyorum bölgeyi zaten sabun şampuan iyice yazdırıyor bendeki egzamayı. Elimdede çıktı bu yıl sıvı sabunu bıraktım el sabununa geçtim azalttı baya bi.
Benimde bilek üst kısmı çatlıyor vazelin sürünce düzeliyor egzama değil ama bileğimde çıkan, kuruluktan çıkıyor.
Şampuan bendede var ama yüzüme sürünce etki etmiyor saça etki ediyor sadece, yüzümede 4-5 kez sirke sürünce pamukla anca geçiyor baya ileri derecede tahriş gibi olduğu için yüzümdeki egzama.
Sirke sürünce morarıyor sonra yağımsı gibi bir sıvı akmaya başlıyor ertesi gün tekrar sirke sürünce ve 3.gün yüzümü yıkayınca egzama geçmiş oluyor. Benide 4-5 gün idare ediyor yüz için sirke.
Sirke bende tek seferde işi bitiriyor 3 4 kere sürmeye gerek kalmıyor pamukla yedire yedire sürüyordum bikerede nakavt 3 4 gün egzamadan eser yok. Vichy hem saçım hem sakalımda etkili oldu. Ama yavaştan etki geçiyorrr gene sirkeye başlıcam 7 8 ay yırttım sayesinde.
Ben aslında karbonatlı suyu hayatımın bir parçası hale getirsem egzama geçicek gibi bendeki, 2021 yılında geçmişti çünkü ama yinede bilemiyorum tam olarak.
YouTube'da bir kadın anlatıyordu ondan görüp içmeye başlamıştım karbonatlı suyu ve işe yaramıştı o zamamlar bende.
Karbonatlı su yerine maden suyu içsen ondada karbonat var ben düzenli içiyordum bi naneye yaramadı
ben 2 aydır duzenlı olarak kullanıyorum karbonatlı suyu. hıcbır faydası olmadı
-
2021'de biraz daha yaşama hevesim vardı egzamada geçince dahada yükselmişti, şuan egzama çoğalınca ve kaşlarda dökülünce hayattan bezdim yeniden deneyeceğim bi ara karbonatlı suyu.
Bende de hiçbir şey yaramadı karbonatlı su.
Yurtdışından başka ürünler denemek gerekiyor. YouTube’da Amerika’da farklı ürünler deneyip olumlu dönenler var ama onlarda Amerika’da Türkiye’de yok.
Şuan egzama atağı yaşıyorum resmen. Saç derim, kaşım, burun kenarları, bıyık tarafı, kulaklarmın içi kabuk kabuk egzama.
Karbonatlı su içmeyi yine deneyeceğim ama yaşamak gerçekten işkence gibi geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X