Şimdi Ara

Seboreik Dermatit (414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.564
Cevap
199
Favori
1.245.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar sakal diplerim aşırı kuru, resimde görülen şey kuruluktan mı kaynaklanıyor başka bir şey mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rester kullanıcısına yanıt

malesef tam olarak seboreik dermatt bu ...sac kas burun kenarlari ..vb hep böle pul pul olur .

tedavisi yok ...kremlerle gecistireceksiniz ..kortizonlu yada rahatlatici kremler bir süre rahatlatabilir ..

fucicort , elidel , fucidin ..vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 21 Eylül 2023; 16:23:51 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Hocam yağlı ciltleri kurutuyor mu sd normalde benim cildim hep yağlıdır ama kurumuş hissediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • f0rester kullanıcısına yanıt

evet yaglı ciltleri kurutup sac kas diplerini ve burun kenarlarini hedefler ..

ozellikle sakal dipleriniz pul pul olur böle sabun lekesi gibi ...

Ozellikle sac ve kas diplerinizde kabuklanma ve kepeklenme varsa ki olmamasi cok zor , bu sürecte kalici sekilde o kıl köklerinizi de kaybedebilirsiniz o kökleri de kurutuyor cunku ..kepeklenme de yapacaktir onu da clinical strenght , vichy dercos yada intensive treatment ile cozeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 21 Eylül 2023; 16:33:26 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bir ürün alirken yağlı cilt mi kuru cilt mi olanı almam gerekiyor. Normalde yağlı cildim bu sd den kurumuş gibi bir şey oluyor.

• Arkadaşlar ben de bu sorunla boğuşuyorum. Gerçekten çok kötü bir hastalık tedavisi yok, kişinin özgüvenini yok ediyor resmen. Ben yüzüm için tek bir ilaç kullanıyorum ismi 'PSOVATE Merhem' akşam yatmadan önce yüzümde olan bölgelere sürüyorum sabaha kızarıklığı geçiriyor diyebilirim. Saç ise 'Sebamed Şampuan' benim içi çözücü oldu 2 günde bir kullandım şuanlık etkili. Kulak içlerimde de başladı ve baya kötü bir şekilde kaşınıyor diğer olan bölgeri unutturduğu bile oluyor bunun için sizden kulak içinde etkili bir ilaç tavsiyesi alabilirim ama gün içinde kulak içi kulaklık takmam gerekiyor buna göre bildiğiniz, önerdiğiniz ilaç varsa çok yardımı dokunur. Teşekkür ederim. İyi forumlar

• sürekli vucutta gezıyor benım sımdı de sac diplerımde kasıntı devam edeyıor elımde vardı gectı.. Krem vs işe yaramıyor kesın çözumu yok gibi

• Bende sadece saçta ve çok az yüzde bazı bölgelerde(görulmeyecek düzeyde) cıkıyor.20 yasindayim ergenlikten beri aynı seviyede. ileryelen yıllarda artma ihtimali var mıdır? Doktor loprox yazdı onu kullaniyorum haftada bir. Diğer günler dökülme karşiti anaphase+

• Son 2 aydır hiç bir ambalajlı ürün yemedim, soda dışında hiç bir asitli içecek ve süt ürünleri almadım. Mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalıştım ve neredeyse %80 oranında azalttım. Belki stres de azalırsa bu oran %90 olur.

• somyx kullanıcısına yanıt

Artmıyor ama vücudun farklı bölgelerine yayılabiliyor, hastalık bende 2020 mart ayından beri var ve o günden beri üzerimde geçmeyen bir kronik yorgunluk var.

Çabuk yorulma ve ne kadar uyursam uyuyayım geçmeyen kronik yorgunluk hissi, sabah kalkınca koşudan gelmiş gibi yorgun oluyorun.

• qawiline kullanıcısına yanıt

Özgüven, yaşama isteği, yaşama dair umut dahil olmak üzere hiçbirşey kalmadı bende.

75 yaşındaki anneannemden daha kötü durumdayım sağlık konusunda, ölsemde kurtulsam diye bekliyorum.

• düzelmesini bekleyeceginiz bir hastalik degil malesef ...ömür boyu kontrol gerektiriyor ...kortizonlu krem, sampuan ..vb ile baskilayacaginiz sonra tekrar hortlayacak bir sorun ...

Son nefese kadar sizinle kalacak bir mevzu bu ..Umitsizlik yok ..goruyorsunuz 100 binlerce , mlyonlarca insan var bu tip sedef, egzema ..vb tarzi cilt sorunlari olan ..Yalniz degilsiniz ki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Eylül 2023; 11:41:48 >
  • Dalan zeytinyağlı krem var ben yüzümü onu sürüp evden çıkıyorum, geçici çözümler dışında tedavisi olmayan bir bela bu sebaroik dermatit...

• arkadaşlar herkese Rabbim şifa versin vichy dercos kullanıyordum bana da iyi geliyordu ara ara kesiyordu azaltıyordu en azından. bugün sipariş verecektim baktım ki oda loreal firmasına ait malum savaş nedeniyle ben kendimce boykot etmek istiyorum. tavsiye edebileceğiniz muadili bir şampuan ya da herhangi bir öneriniz varmıdır iyi günler.

• arkadaşlar kortizon içermeyen etkili şampuan ve yüz kremi var mı? varsa hangi marka yardımcı olur musunuz?

• burc ugur kullanıcısına yanıt

Kortizonlu dışında ne kullanırsanız kullanın bir süre sonra alışıyor bu lanet hastalık.

• Bende son model vichyye bağışıklık kazandın gene nalet. Türk işi bişey almıştım trendyoldan prozinc galiba onu tınlamadı bile 15 senelik lanet. Head and soulders clinical olsa keşke sirke sürmekten bıktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Head and soulders clinical mentollü tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 412413414415416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.