Şimdi Ara

seboreik dermatit (tedavi içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
39.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar size yeminle 3 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum.Allah kimseye böyle bir hastalık vermesin .Düşmanımın başına bile vermesin.

Arkadaşlar kullanmadığım birşey kalmadı herşey kullandım.Ketoral, nizoral ,değişik şampuanlar , dermovative diye bir saç losyonu kullandım , head sholders, clear men , yok hiç biri fayda etmedi .(bunlar saçım için)

Arkadaşlar bu yukarıda yazdıklarım saç içindi.Saç için hafifledi fakat .Bu sefer yüzüme vurdu .İnanın bana yüzüm kıpkırmızı deri soyulur gibi kepeklendi.Ve inanın ne yapacağımı bilmiyorum .İlaçlar bir fayda etmiyor.Yüzüm sürekli kaşınıyor tabi kaşıyamıyorsun .Milletin içine çıkarmıyorsun kesin soran oluyor noldu bu yüzüne diye.

1 ay önce hacettepeye gittim .İlaç yazdı fazla etkisi olmadı .2 ay sonra tekrar gel dedi fakat erkene gidecem gibi heralde .

Sanırım bu hastalığın tedavisi yok

• arkadaşlar bunu kullanan varmı aranızda nasıl .Yararı varmı ?

seboreik dermatit (tedavi içerir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

benim bu lanet hastalık gögüs bölgemde kalıcı izler bıraktı resmen haritaya döndü göğüs bölgem ..yokmudur o izleri azaltma yolu hani lazerle de olabilir ..keza o izler rahat 5-6 yıldır var ve artıyor ..ketoral şampuan kullandım ama bir etkisi olmadı ...

Bu arada hastalığı isimleri şöle

Seborrheic Dermatitis

https://www.google.com/search?site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1440&bih=811&q=Seborrheic+Dermatitis&oq=Seborrheic+Dermatitis&gs_l=img.12..0l10.1696.8634.0.9094.2.2.0.0.0.0.319.431.0j1j0j1.2.0....0...1ac.1.24.img..0.2.430.7NE3tLQeZ-Q#imgdii=_

Psoriasis

https://www.google.com/search?site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1440&bih=811&q=Psoriasis&oq=Psoriasis&gs_l=img.12...555.5295.0.5709.2.2.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1ac.1.24.img..2.0.0.BBLDg1tCp3g

Bendeki aynen bu resimdekine benziyor

birbirmize yardımcı olalım arkadaşlar ...şampuan, hap ,jel, sabun artık ne varsa denemeyi düşünüyorum tabi kalıcı iz kalıcıdır adı üstünde ama ne bileyim belki seyrelir ,küçülür ..vb umudundayim :(

geçmiş olsun üzüldüm bu derecede olmasına,

merak ettiğim hekime gittiniz mi ? gittiğiniz hekim streroid merhem veya losyon verdi mi ? verdiyse neler kullandınız adları nelerdir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Brent

quote:

benim bu lanet hastalık gögüs bölgemde kalıcı izler bıraktı resmen haritaya döndü göğüs bölgem ..yokmudur o izleri azaltma yolu hani lazerle de olabilir ..keza o izler rahat 5-6 yıldır var ve artıyor ..ketoral şampuan kullandım ama bir etkisi olmadı ...

Seborrheic Dermatitis

https://www.google.com/search?site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1440&bih=811&q=Seborrheic+Dermatitis&oq=Seborrheic+Dermatitis&gs_l=img.12..0l10.1696.8634.0.9094.2.2.0.0.0.0.319.431.0j1j0j1.2.0....0...1ac.1.24.img..0.2.430.7NE3tLQeZ-Q#imgdii=_

Psoriasis

https://www.google.com/search?site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1440&bih=811&q=Psoriasis&oq=Psoriasis&gs_l=img.12...555.5295.0.5709.2.2.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1ac.1.24.img..2.0.0.BBLDg1tCp3g

birbirmize yardımcı olalım arkadaşlar ...şampuan, hap ,jel, sabun artık ne varsa denemeyi düşünüyorum tabi kalıcı iz kalıcıdır adı üstünde ama ne bileyim belki seyrelir ,küçülür ..vb umudundayim :(

merak ettiğim hekime gittiniz mi ? gittiğiniz hekim streroid merhem veya losyon verdi mi ? verdiyse neler kullandınız adları nelerdir ?

dostum 2 farklı hekime gittim tetradox ve ketoral (ketanozol içeriyor) şampuan verildi + akne'ler için sprey'ler almıştım ( travogen ve sivex) ama göğüs bölgemdeki geçicek gibi değil malesef :( ..ebay ve amazonda ''seborrheic dermatitis'' cream , tar bar (sabun) tarzı aramalar yapıyorum ki yüz bölgeniz için de kullanabilirsiniz bu aradıklarımı ...tabi sadece saçlarında muzdarip olanlar şampuan ve kükürtlü sabunlara yönelirlerse uzun süreli kullanımda daha etkin olacaktır diye düşünüyorum ama benim gibi kalıcı lekeler kalanlar ne yapacak dalmaçyalı gibi göğüs bölgem

http://www.amazon.com/s/ref=sr_st?keywords=seborrheic+dermatitis&qid=1376386550&rh=n%3A3760901%2Ck%3Aseborrheic+dermatitis&sort=salesrank

seborrheic dermatitis deyip arattım artık sprey, krem , sabun ne varsa alıp denicem ..70-80-100 dolar ne varsa vericez..

• Arkadaşlar bende bu hastalıktan muzdariptim ama kendi doktorum kendim oldum
    Buyrun bu da benim recetem ben bunlarla iyileştim.
    Linkten ulaşabilirsiniz.
    http://dogalrecetem.blogspot.com/2013/08/seboreik-dermatite-kendi-cozumum.html
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brent

quote:

Seborrheic Dermatitis

Psoriasis

dostum 2 farklı hekime gittim tetradox ve ketoral (ketanozol içeriyor) şampuan verildi + akne'ler için sprey'ler almıştım ( travogen ve sivex) ama göğüs bölgemdeki geçicek gibi değil malesef :( ..ebay ve amazonda ''seborrheic dermatitis'' cream , tar bar (sabun) tarzı aramalar yapıyorum ki yüz bölgeniz için de kullanabilirsiniz bu aradıklarımı ...tabi sadece saçlarında muzdarip olanlar şampuan ve kükürtlü sabunlara yönelirlerse uzun süreli kullanımda daha etkin olacaktır diye düşünüyorum ama benim gibi kalıcı lekeler kalanlar ne yapacak dalmaçyalı gibi göğüs bölgem

http://www.amazon.com/s/ref=sr_st?keywords=seborrheic+dermatitis&qid=1376386550&rh=n%3A3760901%2Ck%3Aseborrheic+dermatitis&sort=salesrank

seborrheic dermatitis deyip arattım artık sprey, krem , sabun ne varsa alıp denicem ..70-80-100 dolar ne varsa vericez..

benim eskiden gögüs bölgemde ve sırtımda çok az vardı hekim elecon losyon reçeti etti onu kısa bir süre kullanınca geçti bırakınca bir süre yine tekrarladı ikinci daha uzun kullanınca tamamen geçti

• dostum yalnız zannedersem o losyon kortizon içeriyormuş, dikkatli kullanmak gerek.
  • quote:

dostum yalnız zannedersem o losyon kortizon içeriyormuş, dikkatli kullanmak gerek.

evet arka arkaya 3 günden fazla kullanılmaması gerekir, çok şükür gögsümde ve sırtımdakiler geçeli kaç sene oldu, şimdi dün farkettim bu aralar stresten kaşlarımda kepeklenme oldu oraya sürdüm rahatlattı, kortizonu çok dikkatli kullandığın sürece ciddi bir sıkıntı yaratmıyor, kortizonun asla sürülmemesi gereken yer yüz bölgesidir o da sadece çok özel durumlarda düşük dozda birkaç kere kullanılabilir, umarım atlatırsınız hastalığı, bu arada ketoralin kremi de bulunmakta.

• Deniz tuzu çok iyi geliyor arkadaşlar. Denize girme imkanınız varsa girin yoksa büyük marketlerde deniz tuzu satılıyor. 2 yemek kaşığı deniz tuzunu 1 litrelik suya koyup saçınıza yedirin. Saçlara da çok faydası oluyor benim saçlar baya hacim kazandı. seboreik dermatit'de yok denecek kadar azaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

Deniz tuzu çok iyi geliyor arkadaşlar. Denize girme imkanınız varsa girin yoksa büyük marketlerde deniz tuzu satılıyor. 2 yemek kaşığı deniz tuzunu 1 litrelik suya koyup saçınıza yedirin. Saçlara da çok faydası oluyor benim saçlar baya hacim kazandı. seboreik dermatit'de yok denecek kadar azaldı.

dostum elma sirkesininde işe yaradığını sölüyorlar özellikle ovarak yedirmeniz önerilmiş ama denemek lazim tabi , denemediğimiz herşeyi denicez ..bir de deniz tuzu var öle mi onu da deneriz ..bu deniz tuzu yemeklerde kullanilabilenden mi yoksa sadece banyo için mi kullaniliyor muş ..maranki bir ara çok övüyordu bu tuzu herhalde odur dediğin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Latissimus Dorsi

Deniz tuzu çok iyi geliyor arkadaşlar. Denize girme imkanınız varsa girin yoksa büyük marketlerde deniz tuzu satılıyor. 2 yemek kaşığı deniz tuzunu 1 litrelik suya koyup saçınıza yedirin. Saçlara da çok faydası oluyor benim saçlar baya hacim kazandı. seboreik dermatit'de yok denecek kadar azaldı.

dostum elma sirkesininde işe yaradığını sölüyorlar özellikle ovarak yedirmeniz önerilmiş ama denemek lazim tabi , denemediğimiz herşeyi denicez ..bir de deniz tuzu var öle mi onu da deneriz ..bu deniz tuzu yemeklerde kullanilabilenden mi yoksa sadece banyo için mi kullaniliyor muş ..maranki bir ara çok övüyordu bu tuzu herhalde odur dediğin.

benim dediğim rafiine edilmemiş deniz tuzu. eğer rafine edilmemiş kaya tuzu bulursanız onu da deneyebilirsiniz. çünkü yine bu forumda biri kaya tuzunun kızının seboreik dermatitini geçirdiğini söylemişti.

• Arkadaşlar çözümü tek kelimeyle konozal
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadaşlar çözümü tek kelimeyle konozal

ne yazıkki bence hayır .
  • stres, stres, stres ..ayrıca tekra çıkar bu nane arkadaşlar o yüzden ömür boyu bizimle gelecek bu zararlı arkadaş , ona göre yaşayalım

bu arada diğer başlıkta da geçirdim azhttp://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=21377564&mpage=23 şu iki şampuan özellikle kafa deriniz için efsaneler yaratıyor yalnız sadece artık üretilen seri ''Head & Shoulders Clinical Strength Dandruff Shampoo'' budur..

Tr 'de satılıp satılmadıgını bilmiyorum ,eczanelerde az dolaşmak lazım yalnız tr 'ye amazon üzerinden gönderen 1-2 satıcı var ki tanesi 40-50 tl arası geliyor hani almak isteyenler için bir şık olabilir (özellikle justotc denen eleman uygun kargo ile yolluyor gözlemlediğim kadariyla)

http://www.amazon.com/Head-Shoulders-Clinical-Strength-Dandruff/dp/B0043OSIVM

• quote:

Orijinalden alıntı: 18.01.1988

http://sdroaccutane.tumblr.com/

hocam elinizde egxama varmıydı blogda yanlış görmediysem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkiller26

quote:

Orijinalden alıntı: 18.01.1988

http://sdroaccutane.tumblr.com/

hocam elinizde egxama varmıydı blogda yanlış görmediysem

var idi, geçti çok şükür
  • arkdaslar nizoral ketoral gibi şampuanları fazla kullanmamaya dikkat edelim derinin yağ dengesini gerçekten bozuyor haftada 1 yeter
  • arkadaşın biri selsun blue sormuş ben kullandım o şampuanı geçiriyor ancak insanın saçları kazık gibi oluyo yani bi beladan başka bi belaya bulaşıyorsunuz eğer ben saçın şekline pek önem vermiyorum yeterki kaşıntı gitsin derseniz bu şampuan bire bir...

Dün vichy dercos yeşil kapaklı şampuandan istedim bu akşam elimde olacak ilk yıkamada etkisi olacak mı göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThousandNeedless -- 3 Ekim 2013; 11:49:54 >
  • öncellikle herkese geçmiş olsun zor ve sıkıntılı bi hastalık ,bu hastalık bende 2003 yılında bütün saç çevremde kaşınma ve kepeklenme ile başladı saçımdan çıkan o büyük deri parçaları hala gözümün önünde ben o dönem vatan caddesindeki istanbul e.g.m içindeki hastanede cildiye bölümünde çok yaşlı bir doktor vardı o bana bepanthenin bir losyonunu ve bunun yanında ismini hatırlamadığım birde krem ve şampuan vermişti ve ben bunları kullandıktan sonra çok şükür saçımın o bölgesinde bu hastalıktan hiç bir eser kalmadı ancak son beş senedir kaşım, burun çevrem, kulağım ve çene bölgemde bu hastalık tekrardan başladı bi kaç kere doktora gitmeme rağmen hiç bir sonuç alamadım ve yıllar önce kullandığım bepanthenin losyonunun piyasadan 2008 öncesi kaldırıldığını öğrendim gerçekten çok etkili ve güzel bir ilaçtı ve anladım ki o losyon olmadan bu hastalığın tedavisinin olmayacağını şuanda kullandıığım tek bir ilaç var o da dermovate losyon oda kortizonlu bir ilaçtır çok iyi geliyor en azından 1 hafta 10 gün arası rahatlatıyor beni bunun dışında artık çokta takmıyorum bazı zamanlar oluyor ki sakalımın içinden büyük deri parçalarını temizlemek oldukça hoşuma gidiyor herkese allah şifalar versin inşallah bir gün aids, kanser ve bu haslatılığında çözümünü bulacaklardır..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.