Şimdi Ara

seboreik dermatit (tedavi içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
39.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fayda görecekseniz Yulaf Samanı ndan göreceksiniz. saçınız temizken yulaf samanını suda kaynatıp suyu saçınıza sürüp en az 1 saat bekletin tekrar saçınızı yıkamanıza gerek yok eğer yıkamak isterseniz en az 1saat beklemeniz lazım bu yöntem el ve ayaklardaki egzama için geçerli değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  seboreik dermatit (tedavi içerir)

2 günde bir bu şampuan sayesinde büyük oranda geçici iyileşme sağladım

acılı, gazlı içecek, yağlı yiyecek. vs.. yememe rağmen bende hiç olumsuz etki yaratmıyor..

idrar yolu enfeksiyonu, meni akıntısı , bağışıklık sistemi zayıflığı, hareketsiz yaşam, stres bu hastalığı tetikliyor.

tuz oranı yüksek denizlere girmek ve güneşlenmek bu hastalığın kökünü kurutur
  • oyalanacak birşeyler bulun işte o zaman kafayı kaşıyacak zaman olmuyor. veya aklınıza gelmiyor. ciddiyim ehehe
  • Bende head and schoulders kullandım yazın iyi geldi ama, hava soğuyuncamıdır nedir çoğaldı yine.
  • arkadaşlar clear men kepeğe karşı etkili yağlı saçlar için nutrium10 olanda bulunan bir bitki sayesinde, ben bu dertten kurtuldum, hepinize acil şifalar diliyorum. Bu şampuan cidden çok iyi yoksa burada yazmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MungaBunga

seboreik dermatit (tedavi içerir)

2 günde bir bu şampuan sayesinde büyük oranda geçici iyileşme sağladım

acılı, gazlı içecek, yağlı yiyecek. vs.. yememe rağmen bende hiç olumsuz etki yaratmıyor..

idrar yolu enfeksiyonu, meni akıntısı , bağışıklık sistemi zayıflığı, hareketsiz yaşam, stres bu hastalığı tetikliyor.

tuz oranı yüksek denizlere girmek ve güneşlenmek bu hastalığın kökünü kurutur

katılıyorum bende aynı şampuanın yağlı saçlar için olanı ile kurtuldum, içindeki bitki sanırım etkiliyor.

• Bir çok defa yazdım, gene yazıyorum, belki birisi denerde benim gibi olumlu sonuç alır.

Ezcaneden 5 TL ye bir kalıp kükürtlü sabun alın, her gün akşam yada hergün sabah kükürtlü sabun ile saçlarınızı iki tur yıkayın.

her turda en az 3 dk sabun saçlarınızda kalsın,

eğer benim gibi olumlu sonuç alırsanız bir hafta sonra sivilceden kaşıntıdan eser kalmadığını görürsünüz, eğer olumlu sonuç almazsanız 5 TL niz boşa gitmiş olur.
  • uzun zamandır bu hastalktan muzdaribim. kişisel tespitim kabuklanma olayının sadece aşırı yağlı / abur cubur / gazlı içecek tarzı şeyler yiyip içtiğimde veya strese girdiğimde, olumsuz bi durum olduğunda azdığı. çözüm: mutlu kalın, yediğinize içtiğinize dikkat edin.
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    clearman serisinden saçına uygun olanı muhakkak dene bende çok işe yaradı sendede yarar istediğim her şeyi yiyip içmenin keyfini yaşıyorum :D
  • yagli kasintili sorunlu sac deri icin onerim ;

benim saclarim yagli ince telli ve kasintili sac derim sorunlu oyle her sampuanla yikayamiorum cok cok iyi gelen sampuani bi turlu bulamadim inanin ev sampuan dolu deniyorum aldiklarimi fos cikio yada bakiosun yaglanmayi kesio bu kez bakiorum sac derimde kalintilar kalmis beyaz beyaz

eger byle sikayetlrnz varsa bir de benim diyecwgim sampuani deneyin eser kalmadi problemlerimden su an allah nazardan saklasin :)bende senelerdir var bu problem askere gitmeden once kullandgim iyi bi marka vardi srunlrm yok olmustu ama askerden geldgmde kullandgm markanin urunleri degismis bana hic iyi gelmedi malesef geri basladim arayislara ordan burdan cok kotu bi durum iyi bi sampuan bulamayinca saclarim dokulyor kasintidan kepekden sundan bundan hele bazen sari sari iri kepekler olusyordu inanin cok kotu bi hastalik bu stres olyordum sosyal hayatimi cok etkiliyordu

onercegim ; Bonacure Hair + Scalp Derin
    Temizleme Şampuanı

fiyati tuzlu 40 civari ama degiyor problemim kalmadi bi yararim olur diye yazdim bu tur problemleri olanlara

• arkadaslar en güncel ilaç krem tavsiyeleriniz nelerdir özellikle burun yanlarındaki kızarıklık kaşinti ve kepeklenme için..
    bir de evde head and shoulders okaliptus özlü şampuan kullanmaya başladım devam ediyim mi değiştiriyim mi???

• Coresatin dermatit aldim
    Bir de kafama takilan burnunun yanlarini kasidiktan sonra kafami kasisam kafama da bulasir mi bu s.dermatit..

• Bu illetden dokulenler geri geliyormu?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

Coresatin dermatit aldim
    Bir de kafama takilan burnunun yanlarini kasidiktan sonra kafami kasisam kafama da bulasir mi bu s.dermatit..

?

• alayı yalan 1 günde geçiren tek ilaç var..çıkarken sürerseniz engel oluyor..

Mfuro losyon

şampuan bilmem ne geçiniz..12 senedir var bende..
  • sıcak su kesinlikle azdırıyor bu hastalığı..sıcak su ile yüzünüzü ve saçınızı yıkamaktan kaçının..mümkün mertebe ılık su

çinko içeren şampuanlar günlük kullanım için yeterli

gidip bayılmayın boş yere 100 lira vs şampuanlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melbourne -- 2 Aralık 2014; 23:23:17 >
  • aynı sorundan uzun süredir bende muzdaribim
    son 6-7 Yıldır vucudüm da kırmızılık olarak başladı son 1 yıldır saçım da kabuklanma, kuruluk, kaşıntı olarak devam etmekte
    askeri hastane, özel hastane, profesör vs. hepsini denedim hiç biri bu illetie çözüm bulamıyor. Hepsinin ortak kullandığı kelime bununla yaşamayı öğrenmen
    Kendimce çözümümü ürettim ve faydasını da görüyorum,
    vucüt bölgesine gögüs ve sırta bepanthol losyon ile advantan losyonu karıştırıp sadece yoğunlaştığı zamanlarda sürüyorum çok hafifletiyor.
    Saç için ise Argan yağı bu zamana kadar bulduğum en iyi çözüm oldu
    Haftada bir argan yağını saçıma sürüyorum ve günlük olarak Gratisten aldığım argan yağlı şampuanı kullanıyorum, çok iyi geldi dökülme, pullanma eskiye göre çok çok iyi şuanda
    Bu illetin bende tek geçtiği dönem Yaz tatilin'de 2 haftalık yıllık izinimdi :) tatilin bitmesine son 2 gün kala herşey aynı yerden başlamaya devam etti
    Sıcak duştan kesinlikle uzak durun azdırıyor resmen
    @melbourne söylediği ilaçta kasık, bacak arkası, büklüm noktaları gibi yerler de başarılı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 4 Aralık 2014; 0:41:55 >

• Coresatin krem kullanan varmı? Ben bir kaç aydır kullanıyorum , sürekli kullanınca nüksetmesini önlüyor,

• Arkadasım ben ducray ın şampuanını aldım normal yıkama için çok iyi. Ayrıca ducray ın ds (bu rahatsızlık için ) şampuanı var, onu kullanıcam henuz almadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.