Şimdi Ara

seboreik dermatit (tedavi içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
4
Favori
39.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sana katılıyorum hatta alkışlıyorum cok doğru ni teşhis ne zaman bağırsak problemim olsa ki gectiğimiz yıl cok mücadele verdim bunun için gitmediğim dr kalmadı gecti ama bazen bağırsak problemim artıyor zaman zaman ce ardından da yüzümdeki seboreit nüksediyor yediklerimizle cok ilgisi olduğunu düşünüyorum bende ....3 dermatolog değiştirdim ve caresini bulamadım yüzümde burun kenarlarımda nüksediyor ultragan krem yatıştıryor stresli zamanlarımda daha da artıyor pullanma yok bende kuzarıklık ve kabartı oluyor gercekten tedavi edici bi krem bulan vsrsa lütfen yazsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu forumda, Vichy Yeşil şampuan duymuştum. Bu yazıyı yazmayı BORÇ BİLDİM. Kullandım. Saçımdakilerden, kulak ve kıllı göğüs bölgesindekilerden, kaşlardakinden kurtuldum. Sadece göz altlarında bazen oluyor. Ona da M furo losyon kullanıyorum. Selamlar.
  • Yasins8 Y kullanıcısına yanıt
    Siz kullanmayı bıraktıktan sonra tekrar gelip gelmediği konusunda bir bilginiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık bir sene öncesine kadar ben de bu dertten muzdariptim.konu sahibi arkadaşın mesajını görene dek.daha yeni yer imlerine bakarken daha önce göz attığım her yere çözüm bulursam yazmalıyım düşüncem aklıma geldi.Ben de bu konu tavsiyesini gördüğüm her yere yazıcam.ha bu demek değildir ki herkese iyi gelecek ama gelirse de ne mutlu bana.
    http://forum.donanimhaber.com/m_82968318/mpage_3/tm.htm
  • yaklaşık 2 sene önce kuzenimde de başlayan ve bir türlü geçmeyen pis bir cilt hastalığı. Her şeyi denemesine rağmen tamamen geçmedi, kesin bir tedavisi de yok bildiğim kadarıyla. Allah bu hastalığı çekenlere sabır versin. Çünkü acayip pis bir kaşıntısı varmış bu seborrheic dermatitis denilen meret'in.
  • 9 kuzeniz ben de dahil olmak üzere 3 kuzenimde dayımda ve teyzemde var. biraz da ırsi olduğunu düşünüyorum. tek doğal tedavi deniz suyu ve güneş. vücudunuzda varsa yatın güneşin altına nar gibi kızarın ya geçer ya da çok azalır.tatilden sonra derileri soyarken hastalıklı derilerinizi soyuyor olacaksınız. bu sene başımdaki hastalık neredeyse bitti. kullanacağınız hiçbir ilaç bu kadar etki etmez ki zaten bunu siz de biliyorsunuz
  • dostlar tedavi diyettir. nokta

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.