Şimdi Ara

Sec mi Pri mi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kardeşlik konularının hepsini okudum fakat bir sonuca varamadım çünkü kardeşlik yapmayacağım aslında bir nevi yapmış oluyorum sanırım.

Şimdi benim amacım istediğim hikayeyi oyunları yani offline oyunları ( AC origins, Far Cry 5 ) gibi oyunları alıp offline şekilde oynayıp geri satmak. Fakat ben sec mi almalıyım pri mi almalıyım? Aldıktan sonra şifresini değiştiyor muyum? Kısacası offline oyun almam için sonrasında bitirip satmam için adımlar nelerdir lütfen yardımcı olabilir misiniz?🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• offlinedan kasit internete bağlanmadan oynamaksa pri hesap almalisin. sec hesap devamli internet bağlantisi ister.

veya da offline derken multisi olmiyan oyun demek istediysen pri sec farketmez ikisiylede oyniyabilirsin. pri hesap alirsan kendi hesabına gecip oyniyacaksin. sec hesap alirsan aldigin hesapdan oyniyacaksin.

şifre deyistirme olayi kendi başina alacagin bir karar deyil hesabin diger hak sahibiyle konusup ortak bir şifre belirleyip deyiştirirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifre değiştirmen için hesabı komple satın alman lazım. Hesabın 2 sahibi oluyor. Biri pri diğeri sec. sec aldıysan pri sahibiyle ortaklaşa karar verirsin şifre değiştirmek için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.