Şimdi Ara

Seçim döneminde bedava denilen gaza 232 milyar TL ödemişiz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ahlaksız partizanlar, hani bizim gazımız çıkıyordu, hani açıp açıp kullanacaktık. Hani bedavaydı.

Niye kayboldunuz ortalıklardan!

Mehmet Andaç (@mehmetandac_) on Xtwitter
    Seçimlerde yerli ve milli denilerek bir yıl bedava verilen doğalgazın BOTAŞ tarafından 232 milyar liraya ithal edildiği açıklandı. -Sözcü
    https://x.com/mehmetandac_/status/1811347568741212181

• Bedava diye bir şey yok, ücretsiz dağıtılan malın parasını illâ ki birileri ödüyor.

• yakılan rezervlerimizin yanında, 128 milyar doların yanında çerez parası gibi kalır bedava

• EYT'liler giderse tarım biter!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani sen yeni rezerv bulmusun, iyi guzel, de ne ara sondajini bilmem nesini yaptin da bedava dagitiyorsun? Hadi yaptin bedava niye dagitiyorsun, boyle abuk is mi olur?

Hayir bunun icin oyunun rengini degistiren olacagina mi inaniyorlar, bu is neden yapildi? Eyt bile degistirmezdi azicik gururu, namusu olan bir insanin da bilemiyoruz sonuclara bakarak anlasilmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp ye güvenmiyoruz diyince neden diye soranlara..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu o zamanlarda yazdık.
    Ruslar indirimli gaz veriyorlardı o sıralarda şebekeye saldılar tabi.
    Seçim kazanmak için yapmayacaklari oyun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vay be. bu akape rezillik üzerine rezillik yapıyor. hala bu partiyi savunuyorlar. inanılacak gibi değil..

• Türkiyede hiçbir şey bedava değildir. En ufak işin bile arka planda ödenen bir bedeli vardır. Bu bedel genellikle ilk başta ödenir sonradan farkına varılır.

• astegon kullanıcısına yanıt

düşündüğüm kişilerse boşuna sinirleniyorsunuz. ben hepsini blokladım forum çok temiz hale geldi. her konuda hemen gelip algı düzeltmek için kırk takla atıyorlar. eminim çoğunu yazarken kan ter içinde nefes nefese kalıyorlardır. yazdıkları hep aynı kalıp, aynı cümleler. biletsiz bedava komedya şahıslara bakarsan trajedya.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    BEKTAŞİ PİRO olmasın diye istemeye istemeye RTE basan on milyonlar var.

Sen MÜSLİM olmayı fazla hafife alıyorsun.

Alnı secdeli olsun diye bile oy veriyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nerede şu 300milyar doları dedemdem payımı istiyorum 

• Putin borç verdi tabii faizi ile alınacak elbet :)

Dediğim gibi AKP'nin bu oyunlarını göremeyen adama oy verme hakkıda verilmemeli test yapılıp

• kangroo kullanıcısına yanıt

Hocam bunlar edepsiz, edepsize hak bildiriyorduk daha önce küt cezaları biz aldık.

Defalarca bu forumun yönetimine de söyledik. İtiraz ettik. Şikayetçi olduk. Biz anında 4-7-90 gibi günleri alırken bunlara doğru düzgün yalancılıkları, ahlaksızlıkları ve terbiyesizlikleri sebebiyle ceza bile verilmedi.

Baktım konuda kimse yok ne oluyor diye incognito mode'an açayım dedim. Beklediğim yan karakterlerden birisi. E bana hakaret etmiş. Şikayet edemiyorum. Başka şekilde ettim.

Forum yönetimi ise her zamanki gibi mesaj silecek. Kolaylarına geliyor tabi.

Safer Dal'ın dediği gibi, "Gerektiğinde hadsize haddini bildirmek kırk yetime kaftan giydirmekten üstündür"

• astegon kullanıcısına yanıt

Benim problemim değil. Yönetimdeyken elimden geldiğince düzgün bir şekilde herkese adilce yaklaştım. sevmediğim bir üye bile olsa moderatörken haklarını savundum. üst yönetimin de kendince haklı düşünceleri var. herkesi memnun etmek imkansız. forumda mükemmel bir adalet veya mükemmel bir ortam sağlanamaz. zaten o sebeple de görevimi bıraktım.

• Karadeniz'de çıkarılan gazın Romanya taraflarından çekildiği iddiası da var. İddia doğruysa Romanya uluslararası mahkemeye gitse alacağı tazminatın yanında bu paralar çerez parası kalır.

• romanyaya borumu döşedik. 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.