Şimdi Ara

Seçimli oyun kıtlığı RPG mass effect, detroit tarzı öneri veriyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tarz oyunları aşırı az çıkartıyorlar ve ben bu tarz oyunlara aşığım. Bilmediğim oyun varsa yazabilirsiniz ama yalvarırım grafikleri en kötü mass effect 1 gibi olsun.

1-) Mass Effect serisi: Bu oyun uzayda geçiyor, uzaylılar var, evreni geziyoruz, seçimlerimiz oyunu mükemmel şekilde etkiliyor. İstediğiniz kararı verip istediğiniz cümleyi davranışı sergileyebiliyorsunuz. Karakterler mükemmel, senaryo mükemmel. Mass Effect 1 ve 2 ve 3 oynamalısınız sırasıyla. Mass Effect 1 kayıt dosyasını kaybetmeyin 2ye aktarıcaksınız.

2-) Detroit Become Human: Bir oyun düşünün sadece oyun olmakla kalmayıp güzel bir mesaj veriyor, size bir şeyler katıyor. Seçim ve karar yine mükemmel ve size ait her şey. Oyunu oynarken tecrübeli mi normal mi diye soracak tecrübeli seçin gerçek hayat gibi oynayın oyunu. Atıyorum birisi size yumruk attı orada doğru tuşlara art arda basamazsanız karakterinizin ölüp gitme şansı var ve bu olayı ciddileştiriyor. Birden fazla karakterle oynuyoruz ama birbirleriyle uzak değiller. Oynayın.

3-) Fallout: Yıkım sonucu mahvolmuş bir dünya. Canlılığa dair neredeyse belirti yok. Ben bu seriyi açıkçası hiç sevemedim ama siz sevebilirsiniz, seveni var. Fallout New Vegas en çok sevilen oyun hayranlar tarafından. Grafikleri kötüdür eski olduğu için ama RPG kısmını yani karar verme, diyalog seçme kısmını çok iyi diyolar. Ben 2 dakika dayanamadım umarım siz seversiniz. Ekstra olarak Fallout 4 de var seri için grafikleri modern ama RPG kısmı azaltılmış diyorlar hayranlar buna 20 dk falan dayanabilmiştim.

4-) Life İs Strange: Biraz ergenimsi bir hikaye var. Genç bir kadın olarak oynuyorsunuz. Seçimler ve diyaloglar mükemmel ama senaryoyu ben beğenmedim. Umarım siz beğenirsiniz.

5-) Walking Dead: Sezon 1, sezon 2 ayrıca new frontier mi neydi onu oynamanız şart. Diyaloglar ve kararlar mükemmel. Senaryo mükemmel. Oynamanız şart.

6-) Cyberpunk2077: Maalesef RPG yani diyalog, karar olayı zayıf ama yoklukta olduğum için oynadım ve bence çok iyiydi. Üzücü ama sadece son kısımda oyunu etkiliyorsunuz. Denenebilir. Karakterler ve senaryo mükemmel.

7-) Wolf Among Us: Walking Dead ile aynı mantık. Burada ise karakter, ortam, konu farklı. Walking Dead sevdiyseniz bunu da sevme ihtimaliniz yüksek.

8-) Batman Teltalle Games: Yani batman olup diyalog/karar olayını yaşamak isteyenler deneyebilir ben oynamamayı seçtim.

9-) Minecraft story mode: Bebe oyunu gibi gözükebilir ama ben aşırı eğlendim. Diyalog ve karar olayı var. Karakterleri ve senaryoyu çok beğendim. Oyunu oynarken hiç sıkılmamıştım.

10-) Heavy Rain: Güzel ama Türkçe değil diye biliyorum. İngilizceniz varsa yada Türkçe yaması varsa oynamanız şart.

11-) Until Dawn: Bir grup genç bir eve gidiyorsunuz tatil keyif amaçlı ve orada olaylar başlıyor RPG öğeleri çok fazla aşırı diyalog seçimi ve derinlemesine olayları etkileme var kararlarınızla oynayın.

12-) The Dark pictures anthology Little Hope: Until Dawn çakması.

13-) Witcher serisi: Bana göre çöp bir seri 1 ve 2 ve 3 evet çöp bana göre ama belki siz seversiniz rpg öğeleri var seçim karar vs.

14-) Beyond The Souls: Mükemmel bir oyun seçim karar vs çok iyi senaryo mükemmel karakterler de aynı şekil pişman olma ihtimaliniz çok azdır denemelisiniz.

15-) Dishonered: Maalesef RPG çok az seçim karar az yani ama denenebilir ben sevmedim hiç

16-) Alpha Protocol: RPG çok yüksek dozda ama grafikler çok kötü oynamadım.

17-) Deus Ex serisi: Maalesef oyunun ilk 3 serisinin grafiklerine katlanamadım grafikleri yetmezmiş gibi eski oyunlar 2000 yapımı olduğu için normalde item alma tuşu bambaşka vs kanser oldum RPG yüksek dozda

18-) Kingdome Come Delivarance: Mükemmel. Hem rpg hem grafik hem senaryo. Kılıçlı kalkanlı. Senaryoya etki etme zamanı dostum.

19-) Elder Scrolls Skyrim V: RPG ortalama senaryo mükemmel grafikler idare eder modlarla grafiği çok yükseltebilirsiniz.

20-) Dragon Age serisi: Aga ısınamadım bir türlü ve başlamayı reddettim ama söylenenlere göre rpg çokmuş deneyin isterseniz

21-) Game Of Thrones: MÜKEMMEL. İleri gittikçe senaryo biraz sıktı beni ama RPG ağır derecede var, grafikler üzmez sizi.

22-) Final Fantasy: Sıra tabanlı oyun olduğu için boş verdim rpg konusunda nasıldır bilmiyorum eski oyunlarının grafikleri leş ama tarih yenilendikçe grafikler güzelleşiyor

23-) KOTOR star wars knight of the old republic: Grafikler çok kötü, RPG ağır dozda var ama oyun sıra tabanlı yani düşmanları işaretliyorsunuz saldır yada bomba at seçeneğini seçiyosunuz karakter kendi kendine çatışıyor hiç benlik değil be aga sıra tabanlı olmasa aşığı olurdum diyeceğimde senaryo kötü geldi bana umarım siz beğenirsiniz

• Deus Ex Human Revolution ve mankind Divided ilk sırada hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Deus Ex Human Revolution ve mankind Divided ilk sırada hocam.

Hocam o grafikleri çok rahatsız ediyor beni ya 2000 yılında çıkan oyunu denedim ama o neydi öyle arkadaş direk 2011 yapımı oyuna dalmak istemiyorum öyle yaparsam tam hikayeyi anlayamam diye

• Steame Client'dan gir

STORE

Ekranın ortasında solda RECOMMENDED var orda Tags'a tıkla

Global Tags

CTRL+F ile şunu arat Cho

Solda Choices Matter gelecek onu tıkla

Deus Ex beni de hiç sarmıyor. Renk paletimidir, mekaniklermidir tam çözemedim ama sevemedim bir türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 9 Şubat 2021; 18:57:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ADF35784A

Steame Client'dan gir

STORE

Ekranın ortasında solda RECOMMENDED var orda Tags'a tıkla

Global Tags

CTRL+F ile şunu arat Cho

Solda Choices Matter gelecek onu tıkla

Deus Ex beni de hiç sarmıyor. Renk paletimidir, mekaniklermidir tam çözemedim ama sevemedim bir türlü

hocam anlayamadım ve beceremedim Seçimli oyun kıtlığı RPG mass effect, detroit tarzı öneri veriyoruz 

• meola147of kullanıcısına yanıt

steami ingilizceye çevir türkçeleri şöyledir heralde

STORE - MAĞAZA

RECOMMENDED - ÖNERİLENLER

Tag - Etiket ya da Tür olabilr

Choices Matter = Seçimler fark yaratır

• Kingdom come nasıl bir oyun öneren var mı? İlk defa bir oyunda zorlanddım ne kılıç ne para var parasızda görev yapılmıyor öyle kaldım:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel bir konu olmuş... sadece witcheri beğenmemen üzdü ama tabi zevkler renkler meselesi :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzometrik çok güzel rpg'ler var onlarada bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game Of Thrones'e RPG konusunda mükemmel diyip Elder Scroll Skyrim'e ortalama RPG dedi inanamıyorum. Bence RPG anlayışını gözden geçirmelisin. Ayriyetten G.O.T oyununda RPG çok sınırlı ve seçimler oyunun istediği şekilde yönleniyor çoğunlukla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.