Bildirim
security shield virusu bulastı yardım acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bilgilerini herhangi bir flash bellekle başka bir bilgisayara taratarak aktarabilirsin temiz bir bilgisayar virüsü siler ama verileri aktardıktan sonra biçimlendir flaşı ondan sonra tekrar tekrar aynı işlemi yap ben çok öyle bilgisayarını kurtardım arkadaşların bilgisayara virüs okadar dolmuştuki hiçbir program fayda etmedi benim bilgisayar attım verileri hallettim.ondan sonra temiz bir format çekin tekrar yüklersiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
bilgilerini herhangi bir flash bellekle başka bir bilgisayara taratarak aktarabilirsin temiz bir bilgisayar virüsü siler ama verileri aktardıktan sonra biçimlendir flaşı ondan sonra tekrar tekrar aynı işlemi yap ben çok öyle bilgisayarını kurtardım arkadaşların bilgisayara virüs okadar dolmuştuki hiçbir program fayda etmedi benim bilgisayar attım verileri hallettim.ondan sonra temiz bir format çekin tekrar yüklersiniz.
saol cok tesekkurler halletmeye calıscam bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X