Şimdi Ara

security shield virusu bulastı yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar security shield adlı bi virus bulastı yurt dısındayım bilgisayarcıya gittim 75 dolar istiyo nasıl kurtula bilirim bu virusten ,ayrıca baska bi laptopa hdmi kablo ile viruslu laptopumdaki verilerimi aktara bilirmiyim bunuda deniyorum olmuyo heralde virusten dolayı tesekkurler simdiden

• bilgilerini herhangi bir flash bellekle başka bir bilgisayara taratarak aktarabilirsin temiz bir bilgisayar virüsü siler ama verileri aktardıktan sonra biçimlendir flaşı ondan sonra tekrar tekrar aynı işlemi yap ben çok öyle bilgisayarını kurtardım arkadaşların bilgisayara virüs okadar dolmuştuki hiçbir program fayda etmedi benim bilgisayar attım verileri hallettim.ondan sonra temiz bir format çekin tekrar yüklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

bilgilerini herhangi bir flash bellekle başka bir bilgisayara taratarak aktarabilirsin temiz bir bilgisayar virüsü siler ama verileri aktardıktan sonra biçimlendir flaşı ondan sonra tekrar tekrar aynı işlemi yap ben çok öyle bilgisayarını kurtardım arkadaşların bilgisayara virüs okadar dolmuştuki hiçbir program fayda etmedi benim bilgisayar attım verileri hallettim.ondan sonra temiz bir format çekin tekrar yüklersiniz.

saol cok tesekkurler halletmeye calıscam bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.