Şimdi Ara

Sedefli Boya için ne yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 2015 Corolla aracımız var. Önceki sahibinin eşi kullanırken ön tamponun sol tarafında yaklaşık 15 cm çapında sürtmeye sebep olmuş. Renk sedefli beyaz. Ustalar boyamaya yanaşmıyor. Güzel olmaz beğenmezsiniz diyorlar. Bu haliyle de hoş durmuyor. Tavsiyesi olan ya da başına gelen var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben olsam uğraşmam serviste bile boya tonu tutmayabiliyor bazen ama isterseniz ön tamponu serviste boyatmak en garantili çözüm …Toyota servisinden çıkma işin inceliklerine hakim bir usta bulursanız o zaman dışarıda da iyi sonuç alabilirsiniz hocam…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servise gidip o parçayı boyatacaksınız tutmayacak boya tonu yoktur. Tamponda eskime ve aşınma çok ise boya renginin tutması için hepsi komple boyanır.

Sanayi dilinde size denmek istenen ise şimdi ben buraya örnek veriyorum 5 bin TL desem çok diyeceksin, 2 bin TL ye parça boya yapsak tutmama riski var risk almaya gerek yok zaten iş çok dükkan da bunun ile mi uğraşacağımdır. Diğer bir anlamı da elimde iş çok zaten bunun ile uğraşacak vaktim yok demektir. Kısacası sedefli beyaz araçlar hergün sanayi de de servistede boyanıyor hiç de öyle alacalı filan da olmuyor yani binlerce araç var piyasa da bu renk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 29 Temmuz 2023; 20:15:35 >
  • Tampon komple boyanır ama iyi bir yerde sanayii ve zor o iş

• Çok can sıkıyorsa servise verin paşa paşa yaparlar. Tamponun tamamı boyanırsa her türlü tutar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaput ucu 10 cm lik yer için tüm kaputu boyattım:

• Benim araç da sedefli bayaz, kaput ve tampon boyalı, orjinali gibi değil ama aradaki farkı anlamak çok zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim araç da aynısı. Altı çok alçak olduğu için tampon kırık ezik çizik dolu öyle bekletiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sedefli aynı renk kaliteli oje alın sürün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.