Şimdi Ara

Sefa asker kaçağı çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birçok defa tribünde çıkan olaylardan dolayı gözaltına alınan Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden "Sefa" lakaplı Nihat Özpolat'ın asker kaçağı olduğu ortaya çıktı.
    Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği Ekipleri, şimdiye kadar birçok defa tribünde çıkan olaylardan dolayı gözaltına alınan Fenerbahçe'nin tribün liderlerinden "Sefa" lakaplı Nihat Özpolat'ın kimlik bilgilerinden şüphelendi. Bunun üzerine, Nüfus Dairesi'nden bu kişiye ait vukuatlı nüfus örneği istendi. Nüfus Dairesi'nden gelen vukuatlı nüfus örneğindeki bilgilerde, daha önce gözaltına her alındığında Nihat Özpolat kimliğiyle hakkında işlem yapılan kişinin aslında Sefa Kalya olduğu belirlendi. Kalya'nın asker kaçağı olduğu ve aynı zamanda ikisi 10'ar ay biri 20 ay olmak üzere üç ayrı mahkemece kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.
    Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan Sefa Kalya, Kadıköy Adliyesi'ne gönderildi.
    Emniyet Müdürlüğü çıkışında Sefa Kalya, basın mensuplarının soruları üzerine asker kaçağı olmayıp yoklama kaçağı olduğunu, sahte kimlik kullandığı yönündeki soruya da, "Siz altını doldurursunuz" şeklinde cevapladı.

http://www.milliyet.com.tr/2007/03/28/son/sonspo37.asp

• Hadi bakalım yine Asrın Tükürdüğünü Yalaması topiğinin raitingini geçebilecek mi bu topik..

Bana ne asker kaçağı çıktıysa. Yakalasınlar götürsünler askere
  • Aziz' len beraber yaparlar artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahill

Aziz' len beraber yaparlar artık..

Yok baba Aziz baskan Bedelli Cıkmasını bekliyomus....
  • YILDIRIM DEMİRÖRENLE BERABER YAPACAKLARMIŞ

SEFA SENDE UZA ASKERE TABİ GERÇEKTEN KAÇAKSAN
  • Alende ermeni biz bişi diozmu ?

Asker kaçağı ise gitsin yapsın bize ne ?
  • Tirbünde birbirini bıçaklayanların liderinin asker kacağı olmasıda gayet doğal.
  • aziz yıldırım ve tümer hep beraber giderler artık
  • Abi gitsinde tribünde çoluk çocuk rahatça maç izleyelim ne izliyor ne izletiyorlar yaw
  • saraçoğlu yakınlarına bi askerlik şubesi açmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hagi-1905

aziz yıldırım ve tümer hep beraber giderler artık

güzel 3lü olur fb yöneticilerinde bir araştırma yapsalar yüzde kaçı yapmıştır askerlik
  • görenlerin 155'i araması rica olunur
  • ben şimdi neden paşalara 250bin$ locaları bedavaya verdiğini anlıyorum tşk aziz yıldırım
  • Sefa denen şahsiyet bide milliyetçiyim diye ortada dolanıyor.. Görüyoruz şimdi ne kadar milliyetçi..
    Bütün tribün liderlerine karşı gıcığım var.. Adamlar resmen Tribün kabadayılığı yapıyorlar..
  • Yönetim uyuma asker kaçaklarına sahip çık
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Yönetim uyuma asker kaçaklarına sahip çık

Ulusoy İstifa
  • Yaw şaka bir yana elin amigosundan bize ne, fenerileride bağlamaz bu. Keza alene ermeni diyosunuz isterse putperest Afrikalı olsun sadece amigoluk yapıyor. Tribünü organize edip işini iyi yapıyorsa milliyeti sosyal hayatı bağlamaz kimseyi.
  • ayrıca sefayı tanımayan yok, nasıl asker kaçağı oluyo ki..
    vardır bi rahatsızlığı düz tabanlık vs. o yüzden muaftır..
    aziz yıldıırmında bir bacağı çok az kısa olduğu için askere gitmemiş diye biliyorum..

yoksa kolaymı askerde kaçmak..direk sobelenirlerdi şimdiye kadar..

ama malüm orta saha oyuncusu gidecek kaçarı yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe*

saraçoğlu yakınlarına bi askerlik şubesi açmak lazım

hahahahha harbi ha bune ya
    hepsi asker kaçağı

fenerbahçe askerden kaçanlar kulübü

• SEFA ASKERDE
    ALEN KİLİSEDE

SEFALEN KARDESLER
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.