Bildirim
Beyler askerlik için seferberlik çıktı (savaş mı çıkıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bana gelmedi mesaj
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bölgede sular kızışıyor,dış mihvaklar etrafı sardı, yakında bir cihan harbi başlaması sözkonusu.
Bedellileri ilk çağırmıyorlar mıydı -
Ekşi Sözlük'te de birisi yazmış. -
bu yola kefenimizle çıktık diyenleri önden alalım.
edit: bana saldıran akplilere sesleniyorum.
bunlar askerimiz yakılınca yayın yasağı getirdi sesinizi çıkarmadınız.
bunlar askerimizi yargılarken sesiniz çıkmadı.
bunlar türbemizi kaçırdı sesiniz çıkmadı.
bunlar askerimizin başına çuval geçirenlere nota verilmesi isteğine 'ne notası müzik notası mı?' dedi, sesiniz çıkmadı.
şimdi niye çıkıyor ?
kimse kusura bakmasın. sırf mezhepçilik adına emevi caminde namaz kılacağız diye düşünmeden savaşa girilmesine destek veren tayfa var ya, he işte onlar gitsin savaşmaya.
ben canımı yerde bulmadım. devlet için canımı veririm ama akp için günahımı bile vermem.
siyasal islamcıların canı cehenneme.
kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz. çözümü de kendiniz bulun.
toplayın sarıklı cübbelileri savaşın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 5 Ekim 2019; 11:55:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Para versek kurtarmiyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bir sıkıntı var galiba ciddi konu herkes şuan bunu konuşuyor neler oluyor acabaquote:
Orijinalden alıntı: 11 52 7
Para versek kurtarmiyor mu?
şakadır diyeceğim ama e-devletten geliyormuş mesajlar -
Beyler durum ciddi birçok genç insanı askere çağırıyorlar savaş mı var sizce ?
askerliğime 2 ay var inşallah çağırmazlar beni. -
2 mesaj gelene sordum.. biri askeriyeyi aramış çağırıyorlarmış..
hala inanasım gelmiyor -
Surileri korumamız lazım haydi yallah savaşa
Cagirip cagirmadiklarini e devlet uzerinden sorgulayabiliyormuyuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evetquote:
Orijinalden alıntı: tazmannia
Cagirip cagirmadiklarini e devlet uzerinden sorgulayabiliyormuyuz?
Harbi yav baya yazan olmuş twitter da gelen mesajlarıyla birlikte noluyo -
Link atar misin hocam merak ettim?
Nerden biliyormusunuz hocam? Bulamadim
Walla kanka trol konu deil yani konu ciddi savaş olabilirmi baksana bu paylaşımdan ben birşeyler olduğunu anladımquote:
Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi
Harbi yav baya yazan olmuş twitter da gelen mesajlarıyla birlikte noluyo
Ahahahahahq
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
bu yola kefenimizle çıktık diyenleri önden alalım.
edit: bana saldıran akplilere sesleniyorum. bunlar askerimiz yakılınca yayın yasağı getirdi sesinizi çıkarmadınız. bunlar askerimizi yargılarken sesiniz çıkmadı. bunlar türbemizi kaçırdı sesiniz çıkmadı. bunlar askerimizin başına çuval geçirenlere nota verilmesi isteğine 'ne notası müzik notası mı?' dedi, sesiniz çıkmadı. şimdi niye çıkıyor ? kimse kusura bakmasın. sırf mezhepçilik adına emevi caminde namaz kılacağız diye düşünmeden savaşa girilmesine destek veren tayfa var ya, he işte onlar gitsin savaşmaya. ben canımı yerde bulmadım. devlet için canımı veririm ama akp için günahımı bile vermem. siyasal islamcıların canı cehenneme. kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz. çözümü de kendiniz bulun. toplayın sarıklı cübbelileri savaşın. |
Yanıt vermek istedim yazdığın mesaja;
15 askerlik yaptım. 11 ayı dağlarda geçti. Ne musluktan akan bir su, ne sıcak bir yatak, ne bir insan, ne bir asfalt gördük. Helikopter sortilerinin getirdiği malzemeler ile karnımızı doyurup, içme suyundan arttırdığımız sular ile banyomuzu yaptık. Kimisi akli dengesini kaybetti, kimi sağlığını, kimi çocuğu oldu göremedi, kimisi şehit kimisi gazi...Şimdi sorum kim daha faydalı. Bedelli askerlik yaparak devlete maddi kaynak yaratan mı? Yoksa Zorunlu askerlik sistemin de vaktiyle 15 ay ın 11 ayını dağlarda terörle mücadelede geçirip ömür boyu bu olayların izlerini taşıyan bizler mi? Not : Şunu da dipnot olarak söylemeliyim Askerlik sistemi tamamen maaşlı sisteme ve profesyonel orduya dönmeli. 3 ay acemi eğitimi verip askerlerin eline silah veripte git terörist öldür demek gerçekten çok saçma. Karşında 15 yaşından itibaren dağlarda domuz gibi yaşamış araziyi avucunun içi gibi bilen bir it sürüsü, diğer tarafta anasının ocağından gelmiş bir genç.... |
12 ay ağrıda askerlik yaptım. sefer emri gelmiş. parayı basan 15 gün askerlik yaptı. reis bizi afrine götür diyenler gitsin, bedelli askerlik yapanlar gitsin
|
Surileri korumamız lazım haydi yallah savaşa
|
"reis bizi afrine götür diyenler gitsin"
bu lafına %100 katılıyorum "bedelli askerlik yapanlar" buna katılmıyorum 12 ay gidenler ne yapıyor askerde? Ye iç yat üstüne üstün kıyafet parası yemek parası bakım masrafları onlarla ilgilenen askerlerin vaktini calma yalandan egitimler... Bedelli yapanlar ise bu tarz masraflar yaratmıyor üstüne üstün develete sizin harcadığınız paranın 3-4 katı bedelli ücreti ödüyor. Kim daha faydalı bir daha düsün. |
Kefen demedik ketenimizle dedik
|
askerliğime 2 ay var inşallah çağırmazlar beni.
|
yav he anam he. nasılda zorunuza gidiyor millet 15 bin basıp bedelli yaptı diye
görende bu arkadaşların hepsi komando falan sanar. ben bedelli yaptım o bile gereksiz geldi zaten savaş falan olursa sizin gibi tecrübeliler savaşsın ben yurtdışına çıkarım. |
senin askerlik yapmadığın belli. askerlik yapanlar vatan borcunu para ile ödemiyor, kimisi sağlığı ile kimisi canı ile ödüyor. o kadar salakça yorum yapmışsın ki birde kim daha faydalı bir daha düşün yazmışsın. bana en çok koyan senin tabirinle devlete para ödeyip daha faydalı olan vatandaşlar parayı basıp askerlikten yırtarken, bizim gibi askerlik yapanların can korkusuyla o borcu ödemesi.
|
Benzer içerikler
- idefix güvenilir mi
- hint yağı sakal çıkarır mı
- ara makas ne işe yarar
- en iyi dondurulmuş patates markası
- alt kat boş ev ısınmıyor nereye şikayet edilir
- exxen de neler var
- çay emojisi
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X