Şimdi Ara

Beyler askerlik için seferberlik çıktı (savaş mı çıkıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
2
Favori
48.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 sene oldu ben yapalı seferberliğim vardı ama mesaj gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

9 sene oldu ben yapalı seferberliğim vardı ama mesaj gelmedi
    Herkese gitmedi zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatbikat arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justGlocia -- 3 Ekim 2019; 17:7:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük ihtimalle önümüzdeki büyük Suriye operasyonu içindir.
  • Paralı askerlik yapanlar ne olacak?
  • Ofiste yanımda oturan arkadaşa da mesaj geldi. 1 yıllık astsubay olarak görev yapmış 6-7 sene oluyormuş askerliği biteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Ofiste yanımda oturan arkadaşa da mesaj geldi. 1 yıllık astsubay olarak görev yapmış 6-7 sene oluyormuş askerliği biteli
    İnanmayanlara söyle kardeş

• Bu emir emekli askerlere de çıkıyor(subay astsubay uzm) askerliğini yıllar önce yapmış kişiyede, askerlik şubesine gidince belge dolduruyorsun gitmiyorsun.

• Savasmak icin ciddi bir nedenimiz yok aslinda

Suriye ve akdeniz yuzunden savasmak aptallik olur getiriden cok götürusu olur ulke buyuk yikima ugrar

Neyseki halen natodayiz ve dogu blogu gucleniyor amerika saga sola kafasina göre giremez artık

• Bana gelmedi evin tek çocuğuyum ondan heralde😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Cavşırı

Bu emir emekli askerlere de çıkıyor(subay astsubay uzm) askerliğini yıllar önce yapmış kişiyede, askerlik şubesine gidince belge dolduruyorsun gitmiyorsun.
    imzayı atınca her an gidebilirsin

• 18 ay askerlik yaptım. Bu bildiri bana 2 kere mektup ile geldi. Askerlik şubesine gittim, imza attım. İkinci gittiğimde niye geliyor bu diye sordum.. Hazır askerleri yoklama yapıyor devlet, bidaha gelmicek sana dediler. 10 küsür senedir gelmedi bidaha.
    Şimdide SMS ile ulaşıyorlar.

• Sayın *** **** Personel Sefer Görev Emri Durumunuz: YOKTUR
  • Bir arkadaşa böyle birkaç sene önce geldi.

Adam yarı-kamu bir kuruluşta çalışıyor, askerlik bitmiş, okul bitmiş, çoluk çocuğa karışmış...

Zart, adama bi mesaj, sefer görev emri.

Ne oluyo, şaka maka, geyik bilmemne derken, adam aslını astarını araştırıyor, şimdiki gibi mevzu;

Tatbikat...

Şaka gibi.

Ben olsam gitmem, sen de gitme falan filan dedik, suçmuş, cezası varmış, vesaire dediler. İdaremiz devreye girdi, askerlik şubesi ile görüşelim edelim, nedir ne değildir...

Yok, adamlar nuh dedi peygamber demedi, böyle imza at gitme muhabbeti falan da olmadı.

Askerdeki onca adam yetmedi, evli çoluk çocuklu, işinde gücünde adamı 1 hafta işinden edip tatbikata yolladılar.

Böyle bi saçmalık var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 3 Ekim 2019; 14:24:41 >
  • mihvak değil o misvaktır mihvak olsa duramazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Bir arkadaşa böyle birkaç sene önce geldi.

Adam yarı-kamu bir kuruluşta çalışıyor, askerlik bitmiş, okul bitmiş, çoluk çocuğa karışmış...

Zart, adama bi mesaj, sefer görev emri.

Ne oluyo, şaka maka, geyik bilmemne derken, adam aslını astarını araştırıyor, şimdiki gibi mevzu;

Tatbikat...

Şaka gibi.

Ben olsam gitmem, sen de gitme falan filan dedik, suçmuş, cezası varmış, vesaire dediler. İdaremiz devreye girdi, askerlik şubesi ile görüşelim edelim, nedir ne değildir...

Yok, adamlar nuh dedi peygamber demedi, böyle imza at gitme muhabbeti falan da olmadı.

Askerdeki onca adam yetmedi, evli çoluk çocuklu, işinde gücünde adamı 1 hafta işinden edip tatbikata yolladılar.

Böyle bi saçmalık var mı?
    Dostum ormancı senin soyadinmi

• Askerlik şereftir.
  • Nikopoll kullanıcısına yanıt
    Dusmanlarin yuzune osurmak lazim

• Dostum seferberlik emri çıkmış sana.Seferberlik zamanı değil. Korkma şuan birşey yok:D

Sadece askerlik şubesine gideceksin sana görev yerin bildirilecek ve imza atacaksın. Yani olası bir seferberlik durumunda nereye gideceğin sana bildirilecek. Korkulacak bir şey yok. Ayrıca 10 gün içinde gitmezsen başına bela alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.