Seg 106 Plazma HDMI+ HD Ready var Premier 36980 5+1 ses sistemi ve Toshiba SD-360ESE HDMI dvd var ve HDMI bağlantı kablosu.
Arkadaşlar,
Seg Plazma ve Dvd Hdmi bağlantısı ile bağladığım çözünürlük mükemmel fakat şöyle bir sorunum var bunları bu forunları okumadan almıştım ve Premier 5+1 ses sistemi almak gibi bir hata yaptım .Ses sistemini tamamen dış görünüşüne bakıp aldım tüm sistemler aynıydı bu forumları okuyana kadar :))))
Fakat şimdi bir sorunum var Dvd Coaxial Digital çıkışına karşılık 5+1 de bu giriş olmadığı için sağlıklı bağlantı yapamıyorum. Bu konuda Premieri geri iade edip
JAMESON AMFİ
AV 355-A AV 355-A 75 m mesafeli 2 adet kablosuz mikrofon Digital karaoke Surround amplifikatör 5x150 Watt Çok fonksiyonlu Uzaktan kumanda Elektronik ekolayzer Tek vfd ekran AM/FM Digital tuner Elektronik fan kontrol
alıp birde güzel bir 5+1 hoparlör seti ile değiştirme şansım var çünkü premierin 30 watt yazan ( ki eminim daha azdır )hoparlörlerine güvenemiyorum ayrıca bu değişim için için 230 YTL daha harcamam gerekiyor.
Başka bir çözümü olanlar var mı? Ne yapabilirim?
üzgünüm dostum başka seçenek yok. fazla üzülme premier başarılı bir cihaz değil zaten. bu arada diğer bağlantılar için cevap yazmıştım umarım faydalı olmuştur...