Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizde yapıyormu?Tvyi 4-5 saat açık bırakmışım.Kendi kendine kapanmış.Otomatik kapama özelliğini hiçbir zaman açmadım.Bu konuda bilgisi olan varmı?Yoksa tv fabrikasyon hatasımı var?Gidip iade edeyim.Yoksa normal mı bu? Uzun süre açık bırakıyorum.Kumandaya hiç dokunmadım.Kanal değiştirmedim.Tv başında değildim.Sadece 2 kere yaptım.Tv kendi kendine kapanmış!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Sojo-

quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

Bu arada sehpa konusunda ben marangozcuya gidip yaptırdım.Elime aldım ikea dergisini ustaya dedim bana bu modelden yap.Beyaz renk-100 cm uzunluğunda 1 rafı olan.Usta 3 günde yaptı.Bugün teslim aldım.Çok güzel oldu.Yarın resmini çekip koyarım.100 YTLye maloldu.

Ayrıca bu dinamik contrast olayından bende çok rahatsız oluyordum.Monster altın uçluyu aldıktan sonra şimdi devamlı dinamikte izliyorum.Haberin olsun.

Cevap için teşekkürler. Öneriniz üzerine netten sipariş verdim Monster altın uçlu scart kablosunu (isteyen olursa Darty de 23.55YTL (kargo bedava) satılıyor).

Sehpa konusuna gelince en iyisini yapmışsınız piyasada 2 cam 3 de bacak koyup 300ytl fiyat istiyorlar saçmalık.

Buyrun marangozcuya yaptırdığım sehpa bu arkadaşlar 100 ytlye mal oldu.Elime ikea dergisini alıp gittim.Ölçüleri ben belirledim.Böyle daha iyi oldu.Aptal cam sehpalara 300ytl vermek istemedim.
     SEG PLAZMA KULÜBÜ

• arkaya beyaz bi kontrplak çaktırsaydın. kablo karmaşası gözükmezdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbbilici

arkaya beyaz bi kontrplak çaktırsaydın. kablo karmaşası gözükmezdi.

Evet yapan ustada demişti.Arkayı kapatalım yuvarlak bir delik açalım.Kabloları ordan geçirelim dedi.Ama ben bir evde göreyim dedim.Sonra gelir taktırırım dedim.Önce benimde dikkatimi çekti.Ama sonra gözüm alışıyor.Belki gider taktırırım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: -Sojo-

quote:

Bu arada sehpa konusunda ben marangozcuya gidip yaptırdım.Elime aldım ikea dergisini ustaya dedim bana bu modelden yap.Beyaz renk-100 cm uzunluğunda 1 rafı olan.Usta 3 günde yaptı.Bugün teslim aldım.Çok güzel oldu.Yarın resmini çekip koyarım.100 YTLye maloldu.

Ayrıca bu dinamik contrast olayından bende çok rahatsız oluyordum.Monster altın uçluyu aldıktan sonra şimdi devamlı dinamikte izliyorum.Haberin olsun.

Cevap için teşekkürler. Öneriniz üzerine netten sipariş verdim Monster altın uçlu scart kablosunu (isteyen olursa Darty de 23.55YTL (kargo bedava) satılıyor).

Sehpa konusuna gelince en iyisini yapmışsınız piyasada 2 cam 3 de bacak koyup 300ytl fiyat istiyorlar saçmalık.

Buyrun marangozcuya yaptırdığım sehpa bu arkadaşlar 100 ytlye mal oldu.Elime ikea dergisini alıp gittim.Ölçüleri ben belirledim.Böyle daha iyi oldu.Aptal cam sehpalara 300ytl vermek istemedim.
     SEG PLAZMA KULÜBÜ

gulegule kullan cok sık olmus sehpan. arkasına kontraplakı 10cm aralıklı kutu seklınde caktır ıkı yuzunude sımetrık delık actır. araya kabloları atarsın. kendı adıma kablo karmasasından nefret edıyorum.

• oooo ducatine; bakıyorum da DVD voxline!
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldasice

quote:

Orjinalden alıntı: karizma23

arkadaşlar hala 1390 ytl üzerinden bahsetiğimiz seg marka 106 ekran plazmayı satan neresi var istanbul avrupa yakası???

Koçtaş yanındaki Tansaş ta var.

dostum tam olarak yeri neresidir semt olarak
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşlar hala 1390 ytl üzerinden bahsetiğimiz seg marka 106 ekran plazmayı satan neresi var istanbul avrupa yakası???

Koçtaş yanındaki Tansaş ta var.

dostum tam olarak yeri neresidir semt olarak

Sanırım Yenibosnadaki yeni büyük alışveriş merkezinin orasını söylüyorlar....
  • İnternetten satın alabileceğimiz bi yer varmı peki bu tv yi? ben çanakkaledeyimde burda migros yok kipa da da eski modeli satılıyo hala bi yardımcı olursanız
  • pip özellilginde küçük ekrandaki görüntünün sesini kulaklıga vermesi gerekmiyormu bu meretin...
    aktif ekranın sesinini höperlör veriyor ama pasif ekranın sesinide kulaklık çıkışına vermesini umardım..
    en azından bunu yapan mühendis olsam böyle tasralardım..
    sizde bi deneyip sonucu bana bildirin selamlar..
  • internet uzerinden siparis vermeye calisirsaniz stokta olmadigini belirtiyor kangurum ...
    istanbul anadolu yakasinda stogunda gordugunuz migros-tansas var mi arkadaslar, gidip gormek istiyorum bu plazma yi ? ...
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay oldu ama kimse ayarlarından bahsetmedi. Kontrast,parlaklık,netlik ve renk ayarlarını hangi değerlere ayarladınız.

1-Normal moda göre

2- Cinema moduna göre

3-Ayrıca soran birkaç arkadaş olmustu.Servis menüsünde Dinamic WB menüsü var oradan parlamalar kapatılabilir sanıyorum
  • Dynamic WB ile ilgil değil problem..

Acaba Kablodan mı diye düşünmeye başladım. Yahu bir Allah'ın kulu denemedi mi PC bağlamayı. Sadece biz mi yaşıyoruz bu sorunu..
    Eğer yaşıyorsanız yazında bilelim yok yaşamıyorsanız yazın onuda bilelim arkadaşlar...
    Eğer problem cihazın genel problemi ise ya çözüm buldurur yada iade ederiz ayıplı diye..

İmkanı olanlar PC girişini kullanarak 1-2 Divx-DVD-HDrip falan izlesinler bir zahmet ve gördüklerini paylaşsınlar lütfen..

Ayrıca bu başlık Plazma başlığı, lütfen markası seg de olsa başka TVlerle ilgili yazmayalım.. SEG lcd içinde bir başlık var..

quote:

Orjinalden alıntı: dedekaan

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay oldu ama kimse ayarlarından bahsetmedi. Kontrast,parlaklık,netlik ve renk ayarlarını hangi değerlere ayarladınız.

1-Normal moda göre

2- Cinema moduna göre

3-Ayrıca soran birkaç arkadaş olmustu.Servis menüsünde Dinamic WB menüsü var oradan parlamalar kapatılabilir sanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

Ayrıca bu başlık Plazma başlığı, lütfen markası seg de olsa başka TVlerle ilgili yazmayalım.. SEG lcd içinde bir başlık var..

http://forum.donanimhaber.com/m_19427103/tm.htm

Seninde LCD bölümünde de mesajın var bunu unutmayalım.Amaç burda bilgi paylaşımı değilmidir?

Ben arkadaşlar TV sehpası resmi rica ettiler.Bende resim koydum.Bundan rahatsız olduysan kusura bakma.
  • Senin sehpadan bahsetmedim.
    Seg lcd başlığında Seg LCD den bahsetmişim. Hatamı ettim kardeş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: plcmn

Senin sehpadan bahsetmedim.
    Seg lcd başlığında Seg LCD den bahsetmişim. Hatamı ettim kardeş..

Neyse boşver.Ben yanlış anlamışım.Kolay gelsin.
  • Arkdaşlar malum plazma TV için basit bir dvd/divx playerdan hangi kablo ile daha iyi görüntü aktarırım
    Scart to scart mı yoksa daha ucuz olan s-video kablosu ilemi??

SEG PLAZMA KULÜBÜ

SEG PLAZMA KULÜBÜ

• S video sadece görüntü aktarır scart bağlantısına göre daha kaliteli görüntü verir. Tabi kullanılan kablo kalitesi de önemli.
    Pc bağlayıp karayip korsanlarının divx filmine baktım. VLC media player ile. Ekran yanması olayından tırstığımdan Aspect-ratio ayarını 4:3 e getirdim tüm ekranı kaplasın diye. Görüntü kalitesi düştü. Filmi seyrederken o parlama olayı (varda benim dikkatimden mi kaçtı bilmiyorum.) ile karşılaşmadım. Televizyon PC girişi ayarlarından hiçbirini değiştirmedim. Bir de bu ekran kaydırma olayı güvenilir midir? Bende 5 te ayarlı (Vestel plasma ile ilgili forumda 5 in saniye olduğu yazılı idi. Seg kullanım klavuzunda ise 5 dakika olarak geçiyor.). Ekran yanması olayı garanti kapsamında mıdır? Aman ekrana bir şey olmasın diye arada bir kanal değiştirmek zorunda kalıyorum. Diken üstünde seyrediyorum nerdeyse. Özellikle atv den uzak durmaya çalışıyorum. Çok mu abartıyorum acaba?

• Dün akşam bende vga kabloile bağlantı yaptım.Netten indirdiğim Hd demoları ve divx film seyrettim.Bilgisayarın eski olmasından hd demolar cok kesik oynadı ama yinede parlama yoktu.Divx filmde özellikle karanlık arkasından hemen aydınlık sahneye geçişli filmler seyrettim.Yinede bariz bir parlama yoktu.Ama pc bağladığımda tv menüden pc görüntü ayarlarına girip Kontrast değerini düşürdüm.Çünkü ilk bağlantıda kontrast 63 değerindeydi yani maksimum düzeydeydi.

parlaması olan arkadaşlar ilk olarak kontrast değerlerine bir baksın.Yada aynı menüde parlaklık ve R,G,B ayarları var..
  • PC yi VGA den bağladınız sanırım. Bu durumda dikkat etmeniz gereken yer ekranın altında ve üstünde kalan siyah bantlar olmalı. Sahne değişip daha karanlık yada daha aydınlık bir sahne geldiğinde otomatik olarak bu siyah bantta parlaklık değişmesi gerçekleşiyor..
    quote:

S video sadece görüntü aktarır scart bağlantısına göre daha kaliteli görüntü verir. Tabi kullanılan kablo kalitesi de önemli.
    Pc bağlayıp karayip korsanlarının divx filmine baktım. VLC media player ile. Ekran yanması olayından tırstığımdan Aspect-ratio ayarını 4:3 e getirdim tüm ekranı kaplasın diye. Görüntü kalitesi düştü. Filmi seyrederken o parlama olayı (varda benim dikkatimden mi kaçtı bilmiyorum.) ile karşılaşmadım. Televizyon PC girişi ayarlarından hiçbirini değiştirmedim. Bir de bu ekran kaydırma olayı güvenilir midir? Bende 5 te ayarlı (Vestel plasma ile ilgili forumda 5 in saniye olduğu yazılı idi. Seg kullanım klavuzunda ise 5 dakika olarak geçiyor.). Ekran yanması olayı garanti kapsamında mıdır? Aman ekrana bir şey olmasın diye arada bir kanal değiştirmek zorunda kalıyorum. Diken üstünde seyrediyorum nerdeyse. Özellikle atv den uzak durmaya çalışıyorum. Çok mu abartıyorum acaba?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.