Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    72 ekran tüplü tv mi aratmadı maç yayınları güzel canlı yayınlar güzel stüdyo çekimleri tüplü den daha iyi bundan iyisi şamda kayısı misali bu fiyata bulunabilecek en iyi plazma dır..
    herkese tavsiye ederim... saygılar.. selamlar...

quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Bugun kozyatagi metro dan plazmayi aldim ...
    Alma konsunda kararimda buranin ciddi etkisi oldu diyebilirim ...
    Konuyu bastan sona okumustum ...
    Kimisi 2. kalite panaller takilir bunlara, ince detaylar, derinlik vs vs seklinde elistiri getirmis ...
    Turkiye'de bulunuyoruz ve en onemlisi kullaniciyiz ... Degerlendirme yapilirken herseyden once bunlar gozonunde bulundurulmali ...
    Urun editoru gibi ... seg in paneli cakmadir X in paneli ise kakmadir, seg derinlik netlik iyi veremez mumkun degil gibi kuramsal ve teorik yorumlar ne derece gerekli bence bunun irdelenmesi lazim aslinda :)
    2010 da yeni tamamen farkli bir teknoloji paneller yayginlasacak olabilir ... Bu sav tam aksine Seg tercihinin dogrulugunu gosterir ... 4000 YTL verip bir plazma alsam 2-3 yil sonra yeni teknoloji panel yeni bir tv alacak isem ...
    Garantili, karsisina oturdugum zaman gayet guzel gordugum (ayrintilar detaylarin ne onemi var diger arkadaslar gibi bende goruntuden gayet memnunum derinlik ona gore soyle buna gore boyle imis banane, seg in goruntusu bana gayet guzel geliyor, onemli olanda budur) Seg 1390 YTL alir tepe tepe kullanirim ... zamani geldiginde de yeni teknoloji panel TV yi alirken yine icin rahat olur ...
    Dusunun yeni teknoloji panel tv ler gelmis ... 2010 yili ... Seg sahipleri bi yanda, 106 plazmasina 3000 YTL bayilanlar bi yanda ... Seg sahipleri yeni panel tv lere gecerken icleri gayet rahat olacakken zamaninda o kadar para bagislamis olanlar asil sorunu yasayacak :)

• Yorumlar oldukça etkileyici...

Son bir şey öğrenmek istiyorum,

Plasmalarda 100Hz. olayı var mıdır ?

Varsa, bu Plasma kaç Hz. ? (Titreşim olayını sorgulamaya çalışıyorum...)

Bazı Plasmalarda görüntüler, alt yazılar resmen 50Hz. CRT TV'ler gibi titriyordu. Hatta titremeyi aşıp, çalkalanıyordu demek daha doğru oluyor.

Film fragmanları, alt yazılarda dikkat ettiniz mi ? Titreme, zıplama vs. var mı ?
  • Plazmalarda titreme 50hz-100hz den ziyade bağlantı ve kaynak problemlerinden kaynaklanıyor. Dolayısıyla Plazma-Lcd de tazeleme frekansları flicker(titreme) problemini gidermekten ziyade, tv-film formatları ve bunların saniyedeki çerçeve sayısının düzgün gösterilmesi amaçlı önem arzediyor.
    Pal 25fps, NTSC 30fps, Sinema 24fps gibi değişik kaynaklardan gelen sinyalleri tv ekranında eşsüreli gösterebilmek için bütün bu sayılara devredensiz bölünebilen en küçük sayı olan 120hz tazeleme frekanslı modeller bu konuda en iyi performansı sunuyorlar.
    Kısacası 50hz yada 100hz aslında çok farketmiyor bence...
  • ARKADAŞLAR 17 OCAK PERŞEMBE AKŞAMI İTABARİ İLE BENDE BU TV Yİ ALMIŞ BULUNMAKTAYIM BÜYÜKÇEKMECE MİGROSDAN 1399 YTL GÖRÜNTÜ HARİKA PAHALI OLAN EMSALLERİNE HARBİDEN TAŞ ÇIKARIR HERKESE TEŞEKKÜRLER. HA BU ARADA SON 2 TANE KALMIŞTI ALACAK OLANLARA DUYRULUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma23

ARKADAŞLAR 17 OCAK PERŞEMBE AKŞAMI İTABARİ İLE BENDE BU TV Yİ ALMIŞ BULUNMAKTAYIM BÜYÜKÇEKMECE MİGROSDAN 1399 YTL GÖRÜNTÜ HARİKA PAHALI OLAN EMSALLERİNE HARBİDEN TAŞ ÇIKARIR HERKESE TEŞEKKÜRLER. HA BU ARADA SON 2 TANE KALMIŞTI ALACAK OLANLARA DUYRULUR

ÖZÜR DİLİYORUYORUM ARKADAŞLAR MİGROS DEĞİL METRO OLACAKTI. düzeltilmiştir..
  • 15 gün önce aldığım seg cortladı ekranın solunda yaklaşık kenardan 5 cm içerden yukardan aşağıya yeşil bir çizgi oluştu vesteli aradım alıp götürdüler ancak 10 gündür hala ses seda yok inceleme sürüyor sanırım :)
  • İlk bir ay içinde rapor tutturup iade edebilirsin.
    Neden tamire yolladın ki?
    Bence servisi ara ve iade edeceğini söyle. Sana rapor düzenlesinler migrosa iade edip paranı al..
    Sonra canın ne isterse onu alırsın...
  • Birde bir muamma var gibi bu seg plazmamız şimdi çözünürlük 1366*768 mi yoksa 1024*768 mi bunu nasıl anlıyacağız.
  • 1024x768

Bu arada bugün bende televizyonuma kavuştum. Evet beklediğimden çok daha iyi çıktı.

Sizden ufak bir ricam var. Kullandığınız ayarları yazamıbilirmisiniz.

Mod : Doğal
    Kantrast : 63
    Parlaklık : 38
    Keskinlik : 20
    Renk : 37
    Renk Sıcaklığı : Ilık
    Gürültü Azaltma : Yüksek
    Film Modu : Kapalı
    3D Comp : Açık.
  • bunu istanbuldan alsak migrostan direk çanakkaleye kargolarlarmı yav bizim burda yok migros tansaştata yok bu tv den bitane aliyim diorum yazın maçları izlemesi guzel olur bunda
  • egean :

İnternet üzerinden alırsan adresine kargolanır.
  • Arkadaslar nasil SEG plazmalarinizdan bugune kadar memnunmusunuz ? Sorunu cikan fazla olmadi sanirim değil mi ?

Bu arada SEG kullanan arkadaslar pek hayırsız çıktı , topik 18.sayfaya geldi ama halen 4.sayfads Caglar_sss nin koydugu 4 tane fotodan başka fotograf koyan olmadi. Oysa gonul isterdi degisik kaynaklardan, degisik receiverlerdan cesit cesit fotolarla dolsun topik .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 21 Ocak 2008; 14:39:57 >
  • bugün akşam monster scart ile bağlayıp fotoları çekip koyacağım web e az sabır :D
  • ARKADAŞLAR YUKARDA YAZMIŞTIM SEG CORTLADI DİYE 10 GÜN GEÇTİ BUGÜN YENİSİNİ GETİRDİLER SEG GİTTİ REGAL GELDİ,AYNI OLDUĞUNU SÖYLEDİ SERVİS BENDE BİR FARK GÖREMEDİM AMA SEG KADAR GÜZEL GÖRÜNTÜ VERİYOR BİR SIKINTI YOK ŞİMDİLİK
  • Fotograf ile goruntu kalitesini anlamak mumkun degil hele panel TV lerde ...
    Flashsiz cekseniz enstantane suresindeki uzama nedeni ile goruntuden gelen parlak kisimlar isik birikmesi yapip goruntuyu bozar, flash ile cekincede kacinilmaz olarak yuzey parlama yapar ...
  • bu televizyonu alacağım internet adresi nedir?
  • Geçmiş olsun.
    Demek bir de regal var aynı özellikleri taşıyan. E artık bu fiyata regali almayanı "Çaat"...
    quote:

Orjinalden alıntı: kanzer

ARKADAŞLAR YUKARDA YAZMIŞTIM SEG CORTLADI DİYE 10 GÜN GEÇTİ BUGÜN YENİSİNİ GETİRDİLER SEG GİTTİ REGAL GELDİ,AYNI OLDUĞUNU SÖYLEDİ SERVİS BENDE BİR FARK GÖREMEDİM AMA SEG KADAR GÜZEL GÖRÜNTÜ VERİYOR BİR SIKINTI YOK ŞİMDİLİK
  • kangurum.com.tr

quote:

Orjinalden alıntı: Egean

bu televizyonu alacağım internet adresi nedir?
  • İşte bu kadar. Footğraf ile bu iş olmaz...

quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Fotograf ile goruntu kalitesini anlamak mumkun degil hele panel TV lerde ...
    Flashsiz cekseniz enstantane suresindeki uzama nedeni ile goruntuden gelen parlak kisimlar isik birikmesi yapip goruntuyu bozar, flash ile cekincede kacinilmaz olarak yuzey parlama yapar ...
  • Regalin bir plazmasi var o da " REGAL RTV 42'' PLAZMA " , hepsiburada'da 2.524 ytl , regalin kendi sitesinde peşin fiyati 2942 ytl. Çok ilginç bir durum
    http://www.regal-tr.com/urunler/flist.aspx

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.