Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben istanbulda oturmaktayım. Bu seg marka plazmaya şu anda istanbulda nereden kaça ve kaç taksite alabilirim hangi kartlara taksit yapıyorlar bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun kalırım saygılarımla
  • Regal daha pahalı!
    sanki SEG'lerde kaza/kırım oranı biraz yüksek gibi geldi bana... servis çağıran , değişime yollayan bir sürü arkadaş var çünkü! birde broşüründe 1366 yazmasına rağmen 1024 çözünürlüklü olmasını pek dürüst bulmadım. sanki biraz beklemek lazım, Majör markalarda ciddi fiyat indirimlerine gidiyorlar, sabah 42" bir Philips LCD yi 2000 YTL gibi bir fiyata gördüm. (ama nerde şimdi bulamıyorum )
  • quote:

Orjinalden alıntı: murattolga

Regal daha pahalı!
    sanki SEG'lerde kaza/kırım oranı biraz yüksek gibi geldi bana... servis çağıran , değişime yollayan bir sürü arkadaş var çünkü! birde broşüründe 1366 yazmasına rağmen 1024 çözünürlüklü olmasını pek dürüst bulmadım. sanki biraz beklemek lazım, Majör markalarda ciddi fiyat indirimlerine gidiyorlar, sabah 42" bir Philips LCD yi 2000 YTL gibi bir fiyata gördüm. (ama nerde şimdi bulamıyorum )

vatan'da ay sonuna kadar %18 kdv indirimi var.
  • Estore sitesinde 3 büyük markaya ait Plazma fiyatları şu civarda... bir kaç ay içinde 1500 - 2000 YTL aralığında da bulmak mümkün olacaktır diye düşünüyorum.

SEG PLAZMA KULÜBÜ

SEG PLAZMA KULÜBÜ

SEG PLAZMA KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattolga -- 22 Ocak 2008; 12:12:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sarman61

Arkadaşlar ben istanbulda oturmaktayım. Bu seg marka plazmaya şu anda istanbulda nereden kaça ve kaç taksite alabilirim hangi kartlara taksit yapıyorlar bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun kalırım saygılarımla

16 acak çarşamba akşamı beylikdüzü metrodan aldım 106 plazma seg bir kaç tane vardı istersen metronun kozyatağı şubesinide bi ara derim belki kalmıştır. 1399 ytl 12 taksit yapıyorlar sanırım tüm kartlara ben 399 peşin 1000 ylt word e 2 taksit yaptırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma23

quote:

Arkadaşlar ben istanbulda oturmaktayım. Bu seg marka plazmaya şu anda istanbulda nereden kaça ve kaç taksite alabilirim hangi kartlara taksit yapıyorlar bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun kalırım saygılarımla

16 acak çarşamba akşamı beylikdüzü metrodan aldım 106 plazma seg bir kaç tane vardı istersen metronun kozyatağı şubesinide bi ara derim belki kalmıştır. 1399 ytl 12 taksit yapıyorlar sanırım tüm kartlara ben 399 peşin 1000 ylt word e 2 taksit yaptırdım.

Pazartesi akşamı Yenibosnadaki koçtaş mağzasının yanındaki tansaştan aldım. Fiyat /performans oranı oldukça iyi. İnce eleyip sık dokumayan, amacı büyük ekranda tv/film seyretmek isteyen herkese tavsiye ederim. Düşümeden alın bence pişman olmazsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: trhxen

quote:

Orjinalden alıntı: karizma23

quote:

Pazartesi akşamı Yenibosnadaki koçtaş mağzasının yanındaki tansaştan aldım. Fiyat /performans oranı oldukça iyi. İnce eleyip sık dokumayan, amacı büyük ekranda tv/film seyretmek isteyen herkese tavsiye ederim. Düşümeden alın bence pişman olmazsınız.

way anasını okmeydanından onca yolu boşuna gitmişim desene yanıbaşımda varmış yenibosna yakın beylikdüzü ebesinin nikahı neyse bunada şükür hiç alamayabilirdik de gerçi migros tansaş şok bu tvy 1390a satarken metro 1399 ytl den satıyo 1400 olsa nasıl alırdık

• HALEN BULABILEN VAR MI?
  • Plazma sehpası yaptırdım arkadaşlar fota makinem bozuk ceple çekebildim.

seg106+500s uydu alıcısı+z5500

SEG PLAZMA KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 25 Ocak 2008; 20:11:36 >
  • sehpa olayı güzel olmuş kardeş güle güle kullan plazmanın ayaklarını göremedim arkadanmı montajlı??
    quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

Plazma sehpası yaptırdım arkadaşlar fota makinem bozuk ceple çekebildim.

seg106+500s uydu alıcısı+z5500

SEG PLAZMA KULÜBÜ

• bu topik 19 sayfaydı neden 10 sayfa oldu acaba
  • ne oldu bu topiğe yau 19 ken 10 olmuş çok kötü bir durum topiğin uzunluğu o cihazla ilgili hitide artırır bence forum etiğine uygun değil.
  • bu lcdyi pc de deneyen varmı pc baglantısından 1.1 pikselmapping yapabiliyormu ve ya hdmı girişinden
  • @karizma23
    Plazma aparatı aldım ve yaptırdığım sehpaya montaj ettirdim

SEG PLAZMA KULÜBÜ
  • bende aldım seg plazmayı gerçekten mükemmel bunda formun çok katkısı var teşekküederim herkeze
    yanlız topiğin kısalması benide üzdü
  • masa üstü pc de 1.1 pikselmapping yapabiliyormu¿

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 29 Ocak 2008; 21:37:03 >
  • LCD DEĞİL BU PLAZMA :)))))
    NORMAL 16 PİN'DEN BİLGİSAYARA BAĞLAMAK EN İYİ ÇÖZÜMÜ VERİYOR 1024 X 768 GÖZÜNÜRLÜKTE 85 HZ KADAR DESTEKLİYOR.
    HDMI GİRİŞİNDEN 1360 X 768 ALGILIYOR, 1024 X 768 DE TAM DÜZGÜN OTURMUYOR. YANI HDMI İLE 1:1 PİXEL MAPPİNG YOK.
    AMA ZATEN ÇOK YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK GEREKMEDİĞİ İÇİN NORMAL VGA ÇIKIŞINDAN ANALOG 16 PİN İLE GÖRÜNTÜ AKTAMANIN EKSİ BİR DURUMU YOK!! GAYET DÜZGÜN OLARAK İŞİNİ YAPIYOR. SORUNSUZZZZZ....
    AYRICA VGA KABLOSU KALİTELİ (ALTIN KAPLAMA VS.) OLSUN GEREKMEZ... NORMALLER YETERLİ...
  • arkadaşlar foto eklicem ama tefaruatlımı kısadan yazarmısınız
  • evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctrl_alt_del

LCD DEĞİL BU PLAZMA :)))))
    NORMAL 16 PİN'DEN BİLGİSAYARA BAĞLAMAK EN İYİ ÇÖZÜMÜ VERİYOR 1024 X 768 GÖZÜNÜRLÜKTE 85 HZ KADAR DESTEKLİYOR.
    HDMI GİRİŞİNDEN 1360 X 768 ALGILIYOR, 1024 X 768 DE TAM DÜZGÜN OTURMUYOR. YANI HDMI İLE 1:1 PİXEL MAPPİNG YOK.
    AMA ZATEN ÇOK YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK GEREKMEDİĞİ İÇİN NORMAL VGA ÇIKIŞINDAN ANALOG 16 PİN İLE GÖRÜNTÜ AKTAMANIN EKSİ BİR DURUMU YOK!! GAYET DÜZGÜN OLARAK İŞİNİ YAPIYOR. SORUNSUZZZZZ....
    AYRICA VGA KABLOSU KALİTELİ (ALTIN KAPLAMA VS.) OLSUN GEREKMEZ... NORMALLER YETERLİ...

abi cahil görün hoş görün ama ben kendi vga mın uçlarını saydım 15 tane 15 pin olmuyormu bu arkadaşımızın dedigi 16 pin hagisi

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.