Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dedekaan

Arkadaşım cihaz zaten 1.390 ytl. Bonus kartla ödersen ve migros kartın varsa 30 ytl daha düşüyor.1.360 YTL ye geliyor.Yani 2 Milyara bayağı bir fark var.sen birde üste biraz koyun demişsin.Oldu fark en az 1 milyar.

arada biraz değil baya fark var.
  • SEG Ankara'da nerede satılıyor 1390/12 taksştle fikri olan var mı ?

Migroslarda bitti diye biliyorum...

Başka nereye bakabilirim ?
    Yoksa kaçırdım mı ?
  • beyler madem konu seg bende bir iki fiyat vereyim 15 şubatta metrolarda 82 ekran lcd si 899 ytl stokla sınırlıymış. ayrıca 106 ekran plazmasıda 1590 ytl civarı ordada 1390 dı sanırım 200 ytl artırdılar kozyatağı mağzasında stok vardı.
  • kozyatagi metro dan 1390 a almistim bonusa 12 taksit ... iyi satiliyor firsattan istifade edelim diyerek su an 1590 yapmislar ...
    Vestel bayiindehttp://www.vestel.com.tr/msib20/tr/kategoriler/tuketici_elektronigi/televizyon/plazma_televizyonlar/millenium_4212b_106_xga_plazma_tv.aspx
    bunu inceleme firsatim oldu gecenlerde panel kodu ve kasasi birebir ayni seg ile ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzDELiBEKiR -- 14 Şubat 2008; 12:10:55 >
  • MİGROSLARA GENE GELMİŞ ANCAK 1490 YTL / 12 TAKSİT, MİGROS CLUB KART GEÇİRİNCE 35 YTL KAZANIYORSUN YANİ 1455 CİVARINA GELİYOR.....
    ANCAK BİZİM ALDIĞIMIZ KAMPANYA ŞAHANEYDİ 1390/12'DEN CLUB KART İLE 1360 YTL'YE GELMİŞTİ VE GENE 12 TAKSİTTİ...
    GENE DE ALMAK İSTEYENLER İÇİN ZARARIN NERESİNDEN DÖNERSENŞZ KARDIR, BU FİYATA 32'' LCD ALIRSINIZ NORMALDE :)))

• Yazdığın linkteki hoperlörsüz almadan sipariş vermeden önce mutlaka sorun...
  • aman arkadaş ne diyon töbe de ... taşa tutarlar seni burada vallaha ... baksana adamlar topic 19 sayfaydı niye 10 a düştü diye imza toplayacaklar neredeyse ... sen sen ol aman buralara bir daha böyle yazma .. adamların parası hacı murata yetiyor ve kendilerini öylece avutuyorlar ne yapsınlar şahini renoyu ...
    quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

arkadaşlar 2 000 YTL yi nasıl böyle uyduruk bir cihaza veriyorsunuz anlamış değilm üstüne üç beş kuruş daha koyun panasonic alın ya da philips? Neden bu cihaz ? Artısı nedir anlamadım paranız çok herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: sairyakamoz

Yazdığın linkteki hoperlörsüz almadan sipariş vermeden önce mutlaka sorun...

hoparlör yokmu şimdi bu tv lerde?
  • arkadaşlar selam,
    öncelikle 1 ay önce almış olduğum Seg 106 dan cok memnun oldugumu söylemek istiyorum. Dün aldığım Sabre HDMI lı dvd yi HDMI girişinden televizyona bağlamama rağmen hiçbir outputtan görüntü alamadım. Bilgili arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim
  • DVD BOZUK BENCE.....
  • s-video'dan, rja'dan, scarttan çıkış veriyor mu?

evet
    o zaman dvd playerin menüsünden hd out seçilir sorun giderilir

hayır
    hangi çıkıştan görüntü veriyorsa tesbit edilir. üstteki adım tekrarlanır.

sorun çözüldü mü?
    evet
    .

hayır
    alınan yertden tekjnik yardım veya değişme talep edilir.
  • ankamall 5M migrosa gelmemiş. ankara'da su anda bu plazmayi satan bir yer var mi acaba??
  • Evet Seg plazma yeniden 1390 ytl olarak piyasada ,ama şimdiki model dahili hoparlörü olmayan model ,yani bir önceki dahili hoparlörlü ,d,,bu değil,bilmem değer mi?

Seg plazma arayanlar, hücum!
  • Arkadaşlar 1390 ytl olan bu modelde hoparlör yok galiba bunun haricinde eski seriyle tamamen aynımı? İlk sayfadan itibaren tüm mesajları okudum genelde herkes sd yayınlarda ve dvd/divx izlemek konusunda diğer marka tvlerden eksisi olmadığını belirtmişler. Ben bu plazmayı tabiki sd yayınlar içinde kullanıcam ülkemizde dtden başka hd yayın yapan kanal olmadığına göre fakat benim öncelikli kullanma amacım ps3 oynamak 720p de kasma takılma donma olmadan diğer marka tvlerle arasında fark olmadan oyunlarımı oynayabilirmiyim? lütfen ps3le birlikte kullanan birileri varsa cevaplarsa sevinirim. Ayrıca ps3te dvdleri upscale etme özelliği var hdmi bağlantı ile 720pye upscale edilmiş dvdlerimle güzel görüntü elde edebilirmiyim? Ve tabiki ps3ten yine 720pye ayarlayıp bluray filmlerimi güzelce seyredebilirmiyim? Yoksa bu plazma tv sd yayınlarda ve divx/dvd gibi yayınlarda diğer marka tvleri aratmayacak kadar güzel görüntü verirken hd yayınlarda bir nevi sınıftamı kalıyor?
    Aslında bende bu plazma tvleri 1 seneyi aşkın süredir araştırıyorum daha önce dediğim gibi en öncelikli hedefim ps3 oynamak hatta bunun için ist bilişimden pana 50'' 1080p 5600 ytl civarındaki plazma tvyi satın almayı bile ciddi düşünür haldeydim fakat sonra teknolojiyi en uçtan takip etmenin benim bütçeme göre doğru olmadığı kanaatine vardım bu yüzdende bu fikrimden cayıp 42'' güzel bir plazma alıp 2 sene sonra şimdi çok pahalı olan 50'' plazmayı belkide yeni çıkan teknolojilerden daha büyük bi ekran tvyi daha uygun fiyattan almaya karar verdim. Sizce seg benim için doğru tercihmi yoksa yaza kadar bekleyip daha uygun fiyata normal bir 50'' plazma tvmi almalıyım? Dediğim gibi ps3 oynayan ve diğer plazmalarla karşılaştırma olanağı bulan arkadaşlarda yorumlarını yazarlarsa çok mutlu olurum. Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: sporcu42

aman arkadaş ne diyon töbe de ... taşa tutarlar seni burada vallaha ... baksana adamlar topic 19 sayfaydı niye 10 a düştü diye imza toplayacaklar neredeyse ... sen sen ol aman buralara bir daha böyle yazma .. adamların parası hacı murata yetiyor ve kendilerini öylece avutuyorlar ne yapsınlar şahini renoyu ...
    quote:

Orjinalden alıntı: utarid58

arkadaşlar 2 000 YTL yi nasıl böyle uyduruk bir cihaza veriyorsunuz anlamış değilm üstüne üç beş kuruş daha koyun panasonic alın ya da philips? Neden bu cihaz ? Artısı nedir anlamadım paranız çok herhalde

bu arkadasimizin basliktaki mesajlari ilgi cekici ...
    arastirmadan baska markaya cok para verdigi icin pisman oldugunu belirten mesajlari vardi ... daha sonra SEG kullananlarin israrla memnuniyetlerini belirtmeleri uzerine ataga gecti :)
    SEG alanlarin ve kullananlarin soyledigi acik ve net "kullaniyorum gayet memnunum, high-end kullanicilari icin en ust duzey urunleri alabiliyor iseniz ve meraklisi iseniz elbette fark yaratir, ancak high-end yani en ust duzeyi de alamayacak durumda iseniz ara urunler ile SEG cokta farkli degil, parasini sokaga atmaya niyetli olanlar ayni ozelliklere sahip sozde bilindik bir markaya 1000 YTL fazla verebilirler kendi tercihleridir"

Ornek yukarida acikca mevcut, ayni plazmaya sadece "Vestel" etiketi konarakda satiliyor fiyati 2600 YTL ...
    Yani mercedes ya da BMW alamiyorsaniz, sahini ucuza cok ucuza bulmusken kacirmayin, ama yukaridaki arkadaslar gibi neredeyse 2 kati para verip dogan gorunumlu sahin almanin neresi anlasilabilir ki ? birde gelip bu basliga aman sakın cok ucuza sahin almayin gidin 2 katina yakin para verin dogan gorunumlu sahin alin denmiyor mu, komik oluyor ...

• evet aynı televizyonun vestel olanını 2600 e alsak belki çok bilinçli bir tüketici olarark gözükecektik. ama biz enayilik yaparak 1390 a üstünde seg yazan çift tuner pip ve pat özelliğine sahip, komponent girişi bile bulunan hdmi girişini saymayacağım çünkü artık her plazmada var neredeyse, ayrıca subwoofer çıkışı olan bir tv aldık ... bu tv de samsung panel kullanılması ayrıca çift olan tunerlerin birinin lg birinin philips marka olması da teknolojiden hiç anlamadığımızın göstergesi olsa gerek ...yazık bize...
  • Aşağıdaki plasma SEG in hoparlörlü yeni modelimi yoksa hoparlörsüz eski modelimi acaba.

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=3716439&shopCategoryId=5709#shortLink

• quote:

Orjinalden alıntı: eagle58

Aşağıdaki plasma SEG in hoparlörlü yeni modelimi yoksa hoparlörsüz eski modelimi acaba.

http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=3716439&shopCategoryId=5709#shortLink

Bu hoparlor olmayan model, bu modelden alan arkadaslarda olmustu sanirim ama ses vs gibi sorunlari oldugundan bahsetmislerdi ...
    Ayrica bu model kangurum da aylardir bu fiyatla bulunmakla birlikte stoklarinda yoktu, yani sitede aylardir var gorunuyor ama arayip sorunca ya da siparis verince elimizde yok diyorlar ... Tekrar stoklarina girmisse bilemeyecegim tabi ki ... Ama bu baslikta cogunlugun aldigi model bir oncek sayfada vestel linki olan plazmanin aynisi ancak kasa beyaz degil tamamen siyah ...

Edit:

bahsi gecen plazma bunun aynisi, ancak kasa tamamen siyah ve Vestel yazan yerde SEG yaziyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzDELiBEKiR -- 14 Şubat 2008; 12:13:24 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.