ben vga kablodan baktım hd test yayınlarına süper wallaha. İnanın bu plazmayı daha çok sevdim... Bu vga ile böyle ise hd görüntüsü nasıldır düşünemiyorum bile .. sakın şikayetçi olmayın harika bir tv bu ...
HALEN BU PLAZMADAN BULABİLEN VAR MI????
arkadaşlar 2 000 YTL yi nasıl böyle uyduruk bir cihaza veriyorsunuz anlamış değilm üstüne üç beş kuruş daha koyun panasonic alın ya da philips? Neden bu cihaz ? Artısı nedir anlamadım paranız çok herhalde
Arkadaşım cihaz zaten 1.390 ytl. Bonus kartla ödersen ve migros kartın varsa 30 ytl daha düşüyor.1.360 YTL ye geliyor.Yani 2 Milyara bayağı bir fark var.sen birde üste biraz koyun demişsin.Oldu fark en az 1 milyar.
quote:
Orjinalden alıntı: utarid58
arkadaşlar 2 000 YTL yi nasıl böyle uyduruk bir cihaza veriyorsunuz anlamış değilm üstüne üç beş kuruş daha koyun panasonic alın ya da philips? Neden bu cihaz ? Artısı nedir anlamadım paranız çok herhalde
Fiyatin 2000 YTL oldugu ya da herhangi birinin 2000 YTL verdigini nereden cikardiniz cok merak ettim anlamadim demissiniz ama siz konu hakkinda hicbir bilgi sahibi olmadan cevap yazar iseniz anlamamis olmaniz dogal sanirim ...
quote:
Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR
quote:
Orjinalden alıntı: utarid58
Fiyatin 2000 YTL oldugu ya da herhangi birinin 2000 YTL verdigini nereden cikardiniz cok merak ettim anlamadim demissiniz ama siz konu hakkinda hicbir bilgi sahibi olmadan cevap yazar iseniz anlamamis olmaniz dogal sanirim ...
migroslarda seg 1490 ytl. olmuş
yapma yav tüh bu da kaçtı
Ankara da herhangi bir yerde gordunuz mu?
Yeni bosna Tanşaşta hala seg 42" plazma 1390 YTL / 12 TAKSİT e mevcut Sablorenz inde var 42" PLAZMA sı aynı fiyata almayı düşünenlere duıyurulur..
HERKES TV'SİNİ İZLİYOR, BİR SORUNU OLAN YOK GALİBA :))) 2 GÜNDÜR YAZAN OLAMMIŞ ;))))
Çok haklısın kimseden tık yok. Alan memnun-satan memnun.
quote:
Orjinalden alıntı: ctrl_alt_del
HERKES TV'SİNİ İZLİYOR, BİR SORUNU OLAN YOK GALİBA :))) 2 GÜNDÜR YAZAN OLAMMIŞ ;))))
yaklasık 2 ay oldu cok memnunum divx-maç-uydu keyfi devam
aynen dvd fılm sd tv keyfı son surat devam. nazar degmesın. hıcte pısman degılım.
quote:
Orjinalden alıntı: dustnbones
Ankara da herhangi bir yerde gordunuz mu?
Evet...
Ankara'da nerede var SEG 106 Plasma ? (1390/12 taksit ?)
selam arkadaşlar beni rahatsız eden bir sorunum var .. sahne ve kanal a göre değişebiliyor kırık çizgiler yani zig zag gibi görüntüler siz de de varmı bazen oluyor bazen olmuyor karşılaşan varmı acaba sebebi ne olabilir... plazmaya sky box bağlı scart to component ile..
KESİNLİKLE FİYAT PERFORMANS KIRALI BU SEG PLAZMA HELAL OLSUN SEGE
Şu an için söylüyorum ileride bilemem ama Seg tek geçerim. 2 000 ytl yi nerden uydurdun bilmiyorum arkadaşım herhalde okumadan dalmışsın. Eee okumazsan başına herşey gelir dikkat et araştır. 1.390 ytl taksitle aynısı vestelde sor beyaz olanı 2.700 ytl ve bu cihaz lg işlemcili ve samsung ile vestel ortası panel kullanıyor ... ses çıkışı çok iyi pip var ki çoğu plazmada yok 2 milyardan fazla olanda bile 10000:1 konrtrast buda çoğunda 7000:1 dir. pat özelliği var servis menüsüne girip logo yapışması özelliğinide yok ediyorsun netlik süper wallaha dana ne istiyon yaw...