Şimdi Ara

SEG PLAZMA KULÜBÜ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.117
Cevap
2
Favori
97.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blu rayın performansı ıcın yazabıleceklerım sunlar. bır cok kullanıcının en basta sıkayet ettıgı bd ve hd gosterıcılerdekı fılm yuklmesının uzun olduguydu. ben fılmı taktım uzunca bır sure beklemeyı dusunurken 10 sanıye bıle surmedı fılmı hazırladı, sanırım bu ıyı bırsey. dvd ızledıgımde bd10un kumandaya gec tepkı vermesınden yakınıyordum ancak blu ray dvd de kumandaya hıcte gec tepkı vermıyor. dvd fılmlerıde oldukca ıyı upscale edıyor ancak bdnın tadı bır baskaymıs. ayrıca kompenent baglantıdada 1080i ye kadar desteklıyor. tekofax sanırım bır kampanya daha yapmayı dusunuyormus ama tarıhı nezaman bılmıyorum. herkez tvlere fotograf makınalarına saldırırken ben bd10u karsımda 699ytl fıyatla gorunce hemen aldım. ordakı en avantajlı urun oydu. aslında avantajdanda ote. bd10un ozellıklerı gercekten cok ıyı. sansıma kutudanda urun sıfır cıktı.
  • SCART TO YUV Kablosu bulamayan arkadaşlar çok kaliteli kendi kablonuzu yapmak istermisiniz.

Gerekli Malzemler
    1-Kaliteli bir scart
    2-5 tane altın uçlu tos jack
    3-toplam uzunluğu 1 metre olacaksa 5 metre kaliteli kablo (kablonun özelliği ne olacak yapan arkadaş anlatmamış)
    SCART-------- RCA/tos/
    1 pin --------- ses çıkış sağ
    3 pin --------- ses çıkış sol
    4 pin --------- ses şase
    5 pin --------- rgb şase mavi
    7 pin --------- rgb çıkış mavi
    9 pin --------- rgb şase yeşil
    11 pin -------- rgb çıkış yeşil
    13 pin -------- rgb şase kırmızı
    15 pin -------- rgb çıkış kırmızı

ve sonuç

SEG PLAZMA KULÜBÜ

TF dan alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 31 Mart 2008; 21:14:24 >

• ARKADAŞLAR 106 EKRAN SEG PLAZMAM VAR ONA UYGUN OLARAK RESİMDEKİ ÜNİTEYİ SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE NASILDIR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM BOYUTLAR 2m*2.20m KOMPLE MDF FİYAT 2000 YTL DEN 1100 YTL YE ANLAŞTIK HAFTAYA ÖDEME YAPICAM ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPMA FİKİRLERİNİZİDE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM HATTA ELİ YATKIN OLAN ARKADAŞLAR RESMİN İÇİNE BİRDE UYGUN PLAZMA YERLEŞTİRİP YİNE RESİM EKLERSENİZ MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

SEG PLAZMA KULÜBÜ

SEG PLAZMA KULÜBÜ

• PLAZMA İLE NEREDEYSE AYNI FİYATA ALIYORSUN :))) DİKKAT ET.....
    CAM OLAN DAHA PRATİK BİR SEHPA DAHA ŞIK OLABİLİR...
  • 106 SEG ALTI KOLONLU DEMOLİNDEN OLAN ARKADAŞLAR PLAZMANIN EN BE BOY ÖLÇÜLERİNİ YAZMANIZ MÜMKÜNMÜDÜR ACABA
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizma23

106 SEG ALTI KOLONLU DEMOLİNDEN OLAN ARKADAŞLAR PLAZMANIN EN BE BOY ÖLÇÜLERİNİ YAZMANIZ MÜMKÜNMÜDÜR ACABA

seg plazma, vestel'in 4212b modelinin aynisi. olculere ve diger ozeliklere vestelin sayfasindan bakabilirsin.

web sayfasi:

Tıklayın
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hangiplazma arkadaşım teşekkür ederim ama sitede ebatları ile alakalı bilgi yok. diğer. arkadaşlar rica ediyorum en ve boyunu bi metreyle ölçüp yazarmısınız lütfen
  • quote:

hangiplazma arkadaşım teşekkür ederim ama sitede ebatları ile alakalı bilgi yok. diğer. arkadaşlar rica ediyorum en ve boyunu bi metreyle ölçüp yazarmısınız lütfen

Sitede ebatları ve ağırlığı ile ilgili bilgi var.

Açılan sayfada "Dökümanlar > Ürün Tanıtım Dökümanı > 3.sayfa"

Eğer arayan gözlerle bakarsanız, bunun sizin faydanıza olacağına emin olabilirsiniz (forum için değil, hayatın geneli için söylüyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

hangiplazma arkadaşım teşekkür ederim ama sitede ebatları ile alakalı bilgi yok. diğer. arkadaşlar rica ediyorum en ve boyunu bi metreyle ölçüp yazarmısınız lütfen

Sitede ebatları ve ağırlığı ile ilgili bilgi var.

Açılan sayfada "Dökümanlar > Ürün Tanıtım Dökümanı > 3.sayfa"

Eğer arayan gözlerle bakarsanız, bunun sizin faydanıza olacağına emin olabilirsiniz (forum için değil, hayatın geneli için söylüyorum :)

BENDE TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK SAĞOL
  • selam arkadaslar,

plazmayi duvara asmaya karar verdim. beraberinde gelen askiyi kullanmayi dusunuyorum. aklima takilan iki soru var:

* bu sekilde duvara asinca panelin arka tarafini tamamen kapatmis oluyoruz. isinma ile ilgili bir sorun olur mu?

* televizyonu duvara asinca alt taraftaki kablo giris yerlerine ulasilabiliyor mu? seyrekte olsa bir iki kablo sokup
    takma isim olabilir.
  • arkadaşlar;
    ekran çözünürlüğü 1024 X 768
    HD Ready çözünürlük 1366 X 768 yani ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT
    arkadaşlar;

Üst konuyu okuyun lütfen, HD Ready'nin gerçekte ne anlama geldiğini ve gerekliliklerinin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Kısa bir bilgi, 1366x768 HD Ready Lcd Tv'lerin çözünürlüğüdür, 1024x768 ise Hd Ready 42" Plazma Tv'lerin standart diyebileceğimiz çözünürlüğüdür.

• hdmı ve compenentden 1080i 60hz ye kadar tam ekran sorunsuz. 720p zaten soylemem gerek yok. nasıl hd degıl anlamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hangiplazma
    selam arkadaslar,

plazmayi duvara asmaya karar verdim. beraberinde gelen askiyi kullanmayi dusunuyorum. aklima takilan iki soru var:

1) bu sekilde duvara asinca panelin arka tarafini tamamen kapatmis oluyoruz. isinma ile ilgili bir sorun olur mu?

2) televizyonu duvara asinca alt taraftaki kablo giris yerlerine ulasilabiliyor mu? seyrekte olsa bir iki kablo sokup
    takma isim olabilir.

1) Dua edin ki sorun olsun, Vestel'den yeni Tv alırsınız ! Şaka bir yana, bu Tv dizayn edilirken tüm bunlar hesaplanıyor, hesaplanmalı da... Dolayısıyla bence hiçbir sakıncası yoktur, olursa bile bu sizin değil Vestel'in sorunu olur.

2) Alt taraftaki kablo girişlerine ulaşabilirsiniz, zaten tam ortada bulunuyor bu girişler ve altı kısmı erişime açık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

arkadaşlar;

Üst konuyu okuyun lütfen, HD Ready'nin gerçekte ne anlama geldiğini ve gerekliliklerinin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

Kısa bir bilgi, 1366x768 HD Ready Lcd Tv'lerin çözünürlüğüdür, 1024x768 ise Hd Ready 42" Plazma Tv'lerin standart diyebileceğimiz çözünürlüğüdür.

hocam 2 bilgide seg 42" plazmaya aittir, yada vestelin kinde öyle yazıyo en azından, biri lcd diğeri plazma değil.

• quote:

hocam 2 bilgide seg 42" plazmaya aittir, yada vestelin kinde öyle yazıyo en azından, biri lcd diğeri plazma değil.

Bazen siteler hatalı bilgiler yazıp, Lcd Tv'ye Plazma, Plazma Tv'ye Lcd yazabiliyorlar; ayrıca çözünürlükleri hakkında da yazım yanlışları olabiliyor. Yukarıda verdiğim bilgi doğrudur, Hd Ready Plazma Tv'lerden 50" ve üzeri olanlar 1366x768 çözünürlüğe sahip olabilir, 42" Plazma Tv'ler ise dediğim gibi standart 1024x768'dir.
  • arkadaşlar bu bölümde seg marka plazmadan bahsediyor.biri hopörlürlü diğeri hopürlüzüs arkadaşlar bunların modeli yokmuki kimse yazmamış.
  • YOK

quote:

Orjinalden alıntı: aziz0571

arkadaşlar bu bölümde seg marka plazmadan bahsediyor.biri hopörlürlü diğeri hopürlüzüs arkadaşlar bunların modeli yokmuki kimse yazmamış.
  • ASLINDA TEK PLAZMA VAR ŞU ANDA SADECE HOPARLÖRLÜ MODEL :))))
    DAHA ÇOK MODEL = DAHA ÇOK KAFA KARIŞIKLIĞI :))))
  • MİGROS GENE ZAM YAPIMIŞ 1599 YTL OLMUŞ :((((( 12 TAKSİT YAPIYOR AMA.....
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.