herşey fan motorunun çalışmamasıyla başladı...önce yüksek hararet yaptı 120 derece kadar çıktı daha sonra yağ kaybı oldu...şimdi tüm eksilmeler durdu servise baktırdım kompresyon testi yaptılar 2. silindirde basınç düşüklüğü varmış..segmanların kontrolü ve motor üst kapağının bakımı için 500-1500 ytl arası bi maliyetin ortaya çıkacağını söylediler...sizce normal midir ? araç: Seat Cordoba 2004
500 ytl yi bir defa unutacaksınız...
motor inecek, duruma bakılacak...takım contalar, sekmanlar vs değişecek 2000 den ses verir.
500-1500 arası dedilerse 1200-1300 kesin alırlar
aynı dert bendede var 1000-1300 aldığım rakamlar
Kardeş bende dün bıraktım aracı motor üstü ve altı komple sökülecek bakalım ne masraf çıkacak benimkisi opel
geçmiş olsun ne kadar masraf olduğunu yazarmısınız
quote:
Orjinalden alıntı: osmanemmi
Kardeş bende dün bıraktım aracı motor üstü ve altı komple sökülecek bakalım ne masraf çıkacak benimkisi opel
quote:
Orjinalden alıntı: mustafakoreken
herşey fan motorunun çalışmamasıyla başladı...önce yüksek hararet yaptı 120 derece kadar çıktı daha sonra yağ kaybı oldu...şimdi tüm eksilmeler durdu servise baktırdım kompresyon testi yaptılar 2. silindirde basınç düşüklüğü varmış..segmanların kontrolü ve motor üst kapağının bakımı için 500-1500 ytl arası bi maliyetin ortaya çıkacağını söylediler...sizce normal midir ? araç: Seat Cordoba 2004
kardesimin arabasi seat ibiza.. servisleri biraz kazikci mi desem uyanik mi desem.. eger servisteyseniz biraz cirkeflesin ve oazarlik olayini abartin.. kardesim son gittiginde 550 liralik bakimi ogrenciyim odemem falan diye bagira cagira 330 lira 5 taksite boldurerek yaptirdi.. bnden sadece tavsiye
servis hasar tesbitini çıkardı motor aksamının hepsini değiştirecekler çıkan fatura 4800 ytl....yaptıracam başka çarem yok sökülmesine sadece 600-700 ytl alıyorlar :((((((
Geçmiş olsun kardeş çok üzüldüm. Allah kaza bela vermesin.
quote:
Orjinalden alıntı: mustafakoreken
servis hasar tesbitini çıkardı motor aksamının hepsini değiştirecekler çıkan fatura 4800 ytl....yaptıracam başka çarem yok sökülmesine sadece 600-700 ytl alıyorlar :((((((
quote:
Orjinalden alıntı: komador
geçmiş olsun ne kadar masraf olduğunu yazarmısınız
quote:
Orjinalden alıntı: osmanemmi
benimde opelim var 1000 km de 1 lt yağ eksiltiyor bende rektefeden korkuyorum.kompresyon testi yaptırdım usta gayet iyi demesine rağmen 1 lt yağ hiçte azınsanmayacak bir miktar.o yüzden masrafını soruyorum.şu anda haftada en az bir defa yağını kontrol ediyorum eksilme varsa tamamlayarak biniyorum.
çıkan fatura 4800 ytl
hocam gecmıs olsun ama o rakam cok colgın bı rakam o fıyata komple motorunu alırsın cıkar o arabayı serwısten komple bloklu motor koymayacak ya sana en fazla yapacagı krank kol kapak bakımı o foyatlara dedıgım gıbı komple motor bulursuun arabana
yaw kardeş senin komple motor dediğin şey zaten arabanın kendisi 13.000 ytl civarı sıfır motor...yetkili servise yaptırdığım için çıkan fatura bu kadar...niye^? çünkü 2 yıl veya 100.000 km motor garantisi verecekler o yüzden...yoksa bende bilirim dışarıdaki ustaya yaptırmayı 1500 ytl hallederim..ama ben arabaya uzun süre daha bineceğim için yetkili servisi tercih ettim...rakam yüksek evet ama arabalar pahalı naparsın...
o fiyat normaL bence...çünkü ince bir işçiLik ister bu tür araçLar...eL emeği önemLi....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme