Şimdi Ara

Şehir dışına cesaret edememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAIROBI -- 31 Mayıs 2018; 12:39:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ailen senin ömrünün sonuna kadar birlikte olmucak.

kendi ayaklarının üzerinde durmasını öğren hastalıklarınla kendin başa çıkman gerektiğini öğren.

ama yatay geçiş için bence kasma okulu orda bi şekilde bitir. bi daha heyacan arama

• Bak ailen elbet yanında olmayacak ömür boyu fakat kendi evin olsa asla üzülüp hastalanmazsın kendi yağında kavrulursun mesela ben bu sene geldim kyk yurdunda kalıyorum tipleri görsen kafayı yersin hangi arkadaşıma anlatsam kafayı yiyor sende peygamber sabrı var diyoe bu sene iyice tırlattım

Kilo verdim stresden saçlar beyazladı üniversite sınavına girip kendi memleketime geçcem 1 temmuzda sınav var.

Birşey olcakda terslik çıkcak diye stresden geberiyorum şu yazımda bile en az 10 tane hata vardır lanet olsun iyi düşün derim.

• dedikleriniz elbette doğru ama lanet bir bölümdeyim , tünelin ucunda ışık yok

• Korkaksın
  • Bir sağlık problemin mi var o yüzden mi ailenden ayrılmak istemiyorsun, yani şehir dışına hatta yurt dışına çıkmak bile o kadar basit şeyler iken bunu niye böyle takıntı haline getirdin anlamış değilim. Reşit olduktan sonra ülkede tek başıma gittiğim bir sürü il var hakkari şırak ve van da buna dahil (buralara sırf merak ettiğimden gittim) malum konuyla alakalı. Korkuların üzerine gitmezsen aşamazsın cümlesi bana okadar boş geliyordu ki yakın zamanda büyük bir korkumu (ne olduğundan bahsetmek istemiyorum) yenerek bu cümlenin doğruluğunu %100 gördüm.
  • Bak simdi birader hemen atlayip otobuse kutahya ya geliyorsun

Ben sana babalar gibi bakarim rahat edersin

Saglik sorunun yok demi böbreklerin falan saglamdır umarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasil genclersiniz anliyamadim, biz ogrenciyken bosa gecen bir gunumuze bile yanardik

universiteden mesun oldugumda akici inglizce , ogrenmis, 3-4 ulke gezmis work and travel yapmistim

hepside imkansizliklar icinde oldu, sen tembellik yaparsan sigara felan icersen ogrenciligi sabah aksam aylaklik sanip kari kizi birinci planda tutarsan olacagi bu

birader bu yaslar bilgilenmek, kendini gelistirmek caglari, aylaklik caglari degil
    gozlugu takip kendini kutupahneye ikma ama bosta yasamayin lutfen
  • Erkek olduğun varsayımından yola çıkarak, sana bir soru sorayım; Askere gittiğinde ne yapacağını hiç düşündün mü?
  • Şehir dışına çıkmak yeni yerler, yeni hayatlar, yeni insanlar görmek bu dünyada yapılabilecek en güzel şeyler. Üniversite için Çanakkale'ye gittim, askerlik için Erzincan'a, onun dışında geçen sene çadırımı alıp otostopla Karadeniz, Marmara ve Ege'yi gezdim. Karadeniz'in yaylalarında kamp yaptım. Hem de ayıların çadırımı ziyaret etme riski olan bir yerde

Şimdiki hedefimde yurtdışını gezmek. Dışarıda hayat var. Yaşadığınızın farkına varıyorsunuz. Tek bir şehre bağlı kalıp ömür geçmez. Acilen düşünce tarzınızı değiştirmeniz gerek

• ben senin yaşında arabistana çalışmaya gitmiştim . ayaklarının üzerinde durmayı ogrenmen lazım. Annen baban her zaman yanında olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Bak simdi birader hemen atlayip otobuse kutahya ya geliyorsun

Ben sana babalar gibi bakarim rahat edersin

Saglik sorunun yok demi böbreklerin falan saglamdır umarim
    Direk paket etsin yollasın. Adam korkuyor zaten dışarı çıkmaya ikinizin de işi görülmüş olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.