Şimdi Ara

Şehir dışından araba alma çabam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-renault-latitude-1-5-dci-privilege/temiz-bakimli-bir-arac-arayanlara-masrafsiz/7135800

İlandaki aracı listeme ekleyip sahibini aradım. Aracın bir parça boyası olduğunu bakımlı masrafsız kazasız olduğunu belirtti.

İzmir den kalktım gittim Fethiye ye. Aracı expere götürdük. Rapor sonucunda araçta 3 parça boya ( sağ ön çamurluk, sağ ön kapı, marşpiyelin tamamı ve de arka kapı sökülüp takılmış. ) hava yastıklarının onarılmış kaplanmış olduğu ortaya çıktı. Ön camda değişmiş.

Araç sahibine hava yastıklarının açıldığını niye gizlediğini sordum. Ondan önce olduğunu Antalya da yetkili serviste onarıldığını geveleyip durdu. İlanda ise aracın ilk sahibi olduğunu belirtiyor.

İlk ve son şehir dışı araç alma deneyimimdi. Vakit kaybı oldu benim için. İkinci el araç almak başlı başına dert.

• Senin yine yakinmis. Ben Malatya dan Ankaraya gittim boş yere döndüm.Millet çakal olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaş hala ilanı güncellememiş senin gibi birkaç kişiyi daha ugrastiracak tam sopalik.

• 48 GA 894

48GA894

• O kadar çoğaldı ki bu işler, direk o ilde iken ilan çıktısını expertiz raporunu alıp savcılığa geçeceksiniz başka çaresi yok bu işin çocuk oyuncağı sanıyorlar, sahtekarlığı, zaten yüzüne tukursen Yarabbi Şükür der o yüzden direk savcılığa suç duyurusunda bulunmak lazim.

• facebookta gezenadam diye bir sayfa var. orayla konuşup sizin adınıza başka şehirdeki araçlara baktırabiliyorsunuz. cüzi bir ücretle. bence bir inceleyin derim.

https://www.facebook.com/www.gezenadam.com.tr/?fref=ts
  • Reklam gibi olmasın ama en son aracımı önceden bu şekilde ekspertiz yaptırıp aldım şehirdışından. En azından gitmeden fikir sahibi oluyorsunuz. Gidip elin boş dönüp sinir harbi yaşamaktansa gayet mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir dışından araç almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevermind34

Reklam gibi olmasın ama en son aracımı önceden bu şekilde ekspertiz yaptırıp aldım şehirdışından. En azından gitmeden fikir sahibi oluyorsunuz. Gidip elin boş dönüp sinir harbi yaşamaktansa gayet mantıklı.

reklam olsun diye paylaşmadım zaten. adamlarla alakam yok. ama bence iyi bir hizmet. neden herkes faydalanmasın ki?
  • Ne oluyor yani bu durumda adam kandırmış sizi masrafını karşıladı mı eksper parasını verdi mi siz küfrettiniz mi suratına merak ediyorum. Benim başıma gelse eksperden karakola geçeriz herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 9 Ağustos 2017; 23:22:50 >
  • Titiz bir kişinin yapmaması gereken bir şey bence bu, sonuçta bahsedilen gibi bir araç ile karşılaşmama ihtimali hiç az değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen yil amcam icin araba bakiyorduk,bizim sirketin araclari aldigi filo kiralama sirketinin ikinci el galerisine gittik,celysee begendik,eksper raporu vs. hersey aninda verildi,yarim saatte satisi,kaskoyu vs. yaptik aldik araci ciktik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen yanlış anladın sanırım. Bende son aracımı gezen adam aracılığıyla şehir dışından aldım diyorum. Hatta şimdi gördüm oto raporda benzer bir uygulamaya başlamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevermind34

Hocam sen yanlış anladın sanırım. Bende son aracımı gezen adam aracılığıyla şehir dışından aldım diyorum. Hatta şimdi gördüm oto raporda benzer bir uygulamaya başlamış.

yok estağfurullah hocam. sana sert çıktığımı falan düşünme. yani bu tarz uygulamalar iyi bir şey. insanların haberleri olsun.
  • Kasım ayında 2004 model 1.6 vectra C kasa, 39.000 km. de arkadaşımdan aldığım, tamamına yakını uzun yolda yaptığım ve satarken 90.000 km'de olan, nokta hatasız, kazasız, boyasız, gümüş gri renk, hep kapalı garajda muhafaza edilen, içi dışı pırıl pırıl,

LPG montajı sorunsuz olsun diye 600 km yol gidip il dışında yaptırdığım, bütün bakımları (ağır bakımlar dahil) yetkili serviste yaptırdığım, 4 adet lastiğini 1.200 tl vererek yeni aldığım, fiyat olarak abartmadan hakkını istediğim ve ilana; eğer ufacık kusur çıkarsa gelen kişinin tüm masraflarını karşılayacağımı yazdığım aracımı, sırf sıfır araç almak hevesi ile malum siteye ilana koydum.

10 günde sadece 2 kişi aradı. Tam kızıp ilanı kaldırırken, Urfa'dan bir vatandaş gelip aracı aldı. Aradan geçen birkaç zaman içerisinde 2 sefer arayıp dua etti.

Bende satıcı olarak çok şaşırmıştım bu duruma. Bende mi şans yok anlamadım.

Tertemiz, pırıl pırıl aracımı zor sattım.

Hatta ekspertiz; abi bu araçnasıl böyle temiz kalmış, galericiler, hatta biz nasıl görmemişiz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alks -- 10 Ağustos 2017; 0:25:49 >

• Bende değişik model saticiyim

Bı amcaya araba sattım adam Konya'dan kes para ile gelmiş hacizi kaldıracak parayı 18000 TL verdi Expere gidelim Yok ustaya gidelim Yok

Adam aldı gidemedi elnfreni indirmeyizor öğrendi gitti öyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.