Şimdi Ara

Şehir Dışında okumak çok mu masraflı olur? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
6.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolasın dostum umarım sende isteklerini gerçekleştirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Sağolasın dostum umarım sende isteklerini gerçekleştirirsin.

İnşallah kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neworldgames N kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten bi sene denemek istiyorum ondan sonra olmazsa başka ile yatay geçiş yapıcam duruma göre

• hazliko H kullanıcısına yanıt
    çok iyi ya hayrlı olsn
  • dumprep D kullanıcısına yanıt
    çok saol iyi anladm şimdi. benm yazıcaklarm medipol,yeniyüzyıl,maltepe,okan. sıralamam bunlrnkine yakın. keşke devlet gelse.
  • Eskişehir de 4. yılıma giriyorum . Matematik bilgisayar okuyorum . Kiralar 400-700 arası (1+1) en uygun herşey dahil tek başına giderlerin 700-800 ü bulur (ev masrafları) en uygun şehirlerden biri olarak fiyat bu fakat istanbul a göre düşünme burada yeme içme gezme vb şeyler çok ucuz ona göre değerlendirebilirsin .

Edit: Ben şu an geniş 1+1 (60-65m2 falan) de 475 tl ye 2 kişi kalıyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taffoo -- 21 Temmuz 2016; 14:23:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taffoo

Eskişehir de 4. yılıma giriyorum . Matematik bilgisayar okuyorum . Kiralar 400-700 arası (1+1) en uygun herşey dahil tek başına giderlerin 700-800 ü bulur (ev masrafları) en uygun şehirlerden biri olarak fiyat bu fakat istanbul a göre düşünme burada yeme içme gezme vb şeyler çok ucuz ona göre değerlendirebilirsin .

Edit: Ben şu an geniş 1+1 (60-65m2 falan) de 475 tl ye 2 kişi kalıyorum :D

Anladım hocam. Boşuna demiyorlarmış demek ki öğrenci şehri diye :)

• HeartOfBonnie kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle herşey senin maddi durumuna göre değişiyor , İstanbul a bayılırım fakat orada okuma gibi bi lüksüm olamazdı o yüzden yazmadım bile gerçekçi olmak lazım .
    Çok yakın bi arkadaşım da izmir de o da buraya geldiğinde izmir e sövüyor çok pahalı diye . Yani dediğim gibi herşey senin maddi durumda bitiyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: taffoo

Aynen öyle herşey senin maddi durumuna göre değişiyor , İstanbul a bayılırım fakat orada okuma gibi bi lüksüm olamazdı o yüzden yazmadım bile gerçekçi olmak lazım .
    Çok yakın bi arkadaşım da izmir de o da buraya geldiğinde izmir e sövüyor çok pahalı diye . Yani dediğim gibi herşey senin maddi durumda bitiyor .

Katılıyorum.
    İnşallah tutar da derdimiz para olur.
    :))

• ailenle aynı şehirde üniversiteye gitme
    edit: burslu falan özelde okumak cidden zor bursunu almak için elinden geleni yapıyorlar duyuyorum hep arkadaşlarımdan deu iyi üniversitedir. İzmir veya Eskişehirde gerçekten üniversite okumak isterdim ama İzmir'de üniye kadar okuyarak avuttum kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daniel Faraday -- 21 Temmuz 2016; 15:21:06 >
  • hangi üniversite hangi bölüme 6.000 tl vericen merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhyildiz

hangi üniversite hangi bölüme 6.000 tl vericen merak ettim?

İktisat/Turizm/İşletme

Üçlüsünden birine hocam.

• İstanbuldan izmire geldim 3. Senem. Ayda en az 750yi gözden cikar. Sigaran varsa daha da artar

• Kütahya için 600 lira yeter mi? Yurt ücreti dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

İstanbuldan izmire geldim 3. Senem. Ayda en az 750yi gözden cikar. Sigaran varsa daha da artar

Sigara alkol yok hocam.
    Hangi uni. Bu arada ?

• fantastik tinerci kullanıcısına yanıt
    gören de istanbul'da insan yok sanacak lan özel üniversitelerin yüzde 50sinden fazlası istanbulda o yüzden istanbulu örnek verdim istanbul'da her dinden her ırktan insan var ama iç anadolu'da okusa adam kimi görecek abi açıklar mısın ? ya da doğu anadolu'da hep aynı kültürün insanlarını görecek ama istanbul öyle mi üniversiteyle beraber daha çok insan tanıyacak hem istanbul'a diğer illerden türlü türlü insan geliyor okumak için... bir arkadasım izmir'de diğeri bursa'da okuyor 10kya yakın giderleri var eğer özel üni parası senelik 10k civarındaysa şehir dışına çıkmak saçmalık olur
    yurt parası zaten 600 tl en azından abi 150 tlyle mi geçincen bir ay? günde 5 tl harcasan zaten 150 tl yapıyor en az 900 abi okul harcı olursa ikinci öğretimse yani 100 tl de onu koy 1000 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Kütahya için 600 lira yeter mi? Yurt ücreti dahil.

Hocam devlet yurdu ayarlarsan krallar gibi yaşarsın.
    Ama özel yurt falan dersen bilemem.
    kıt kanaat yani

• quote:

Orijinalden alıntı: robertobaggioo

yurt parası zaten 600 tl en azından abi 150 tlyle mi geçincen bir ay? günde 5 tl harcasan zaten 150 tl yapıyor en az 900 abi okul harcı olursa ikinci öğretimse yani 100 tl de onu koy 1000 tl

Aynen yani ₺1,000 aşağısı kesinlikle olmaz

Hocam ben şehir dışına gidicem istanbul dışına yani.Yurtta da bir odada en fazla 2 kişi kalabilirim fazlasına dayanamam devlet yurdun da kaç kişilik oluyor? Özele gidersem 2 kişilik oda için kaç tl ücretler ortalama olarak?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.