Şimdi Ara

Şehir içi bisiklet tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba işte olduğum için önce ki açılan konulara bakamadım, kız arkadaşım ve benim için iki tane bisiklet bakıyoruz çoğunlukla Kadıköy sahilde kullanılacak o yüzden öyle çok özellikli bişeyler olmasına gerek yok, fiyat maksimum 350-400TL (ben 180boy kilo:90/kız arkadaşım 165cm ) 26inç kurtarır mı bizi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deftonez -- 4 Temmuz 2017; 12:2:47 >

• 350-400 liraya bisikletler mevcut. Kız arkadaşın 26 jantı kurtarır ama sen kurtaramassın. . Genede sele boyunu yükseltip kullanabilirsin. Model olarak ümit alanya26 modelini öneriyorum.(Kız arkadaşın için)......... Senin için maalesef 400 liraya uygun şehir bisikleti mevcut değil. En yakın bütçe olan 680 liraya salcano city explorer 40v modeli var. Ama genede ucuza birşey arıyorsan (fazla özelliğe gerek yok getirsin götürsün) diyorsan mondial clipper modelleri var. Tekerleri 1.95 standart dağ bisikleti lastiği kalınlığında. Aldıktan sonra dış lastiği 1.75 boyutuna düşürürsen bir şehir bisikleti kadar olabilir. Ama ben uğraşamam direk bisikleti alıp kullanıcam diyorsan sanada mondial trekker modelini öneriyorum.

Alanya26 modelinin kadro yapısı bayanlara özel olduğu için kız arkadaşına hem boy olarak (165cm-26jant) hem görüntü olarak daha uygun gelir.

Trekker28 modelinin kadro yapısı erkeklere özel olduğu için kendine hem boy olarak (180cm-28jant) hem konfor, hem kullanışlılık, hemde tip olarak daha uygun olacaktır. Resimleri atayım.

ALANYA26:

Şehir içi bisiklet tavsiyeŞehir içi bisiklet tavsiye

TREKKER:

Birde şöyle model var "ümit wagen"

• Teşekkür ederim, beni 26 kurtarır gibi düşünüyordum fakat öyle olmadı :)
  • kurtarırdı aslında sele ve gidonu biraz daha yükseltsen gene bir rahat ederdin. Hiç olmassa mondial trekker yada ümit wagen modellerini araştır. Ne zaman alacaksınız?
  • Yakın zamanda almayı düşünüyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.