Şimdi Ara

Şehir kullanımı için Yol mu Yarış mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir bisiklet almak istiyorum evden okula vb. yerlere gitmek için. Arada gezmeye de çıkacağım fakat fazla değil. Yalnız ayda bir defa 100 kmlik uzun bir yolculuk yapmayı düşünüyorum.
    Bütçem 800 TL. Bu durumda yarış bisikleti gereksiz mi olur? Eğer yarış bisikleti alırsam şehir içinde çok zorluk çeker miyim?(Bu arada İzmir'de oturuyorum). Yada şehir bisikleti alırsam yarış bisikletinin o kıvraklığından mahrum kalır mıyım? Bu konularda fazla bilgim yok lütfen her iki türü de elinizden geldiğince anlatın ve model tavsiye edin. Şimdiden teşekkürler

• Bence yol bisikletine ihtiyacin yok. O fiyata uygun bir f/p urun isini gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Peki tavsiyeleriniz nelerdir Salcano City Sport/Fun'lar nasıldır? Alüminyum kadro olanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1207

Teşekkür ederim. Peki tavsiyeleriniz nelerdir Salcano City Sport/Fun'lar nasıldır? Alüminyum kadro olanları

Alan cogu kisi memnun forumda incelemelerde mevcut bakabilirsin

• Arkadaşlar 3 model arasında kaldım:
    Carraro Sportive 224 veya 225
    Fuji Absolute 2.3
    Salcano City Sport 40

Donanım için Carraro, Hafiflik için Fuji ve Rahatlık için Salcano öne çıkıyor. Hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Arkadaşlar 3 model arasında kaldım:
    Fuji Absolute 2.3
    Salcano City Sport 40

Donanım için Carraro, Hafiflik için Fuji ve Rahatlık için Salcano öne çıkıyor. Hangisini önerirsiniz?

Salcano City Sport öneririm yine de sen bilirsin uygun bir dış lastik alıp uzun uolda değiştirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crag Drag

quote:

Fuji Absolute 2.3
    Salcano City Sport 40

Salcano City Sport öneririm yine de sen bilirsin uygun bir dış lastik alıp uzun uolda değiştirebilirsin.

Mosso 771 DMV hakkında da çok olumlu eleştiriler duydum bir görüşünüz var mıdır? Bir de City Sportlar kaç vites?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crag Drag

quote:

Fuji Absolute 2.3
    Salcano City Sport 40

Mosso 771 DMV hakkında da çok olumlu eleştiriler duydum bir görüşünüz var mıdır? Bir de City Sportlar kaç vites?

Sport modellerinin çoğu 24 vites. Mosso hakkında da pek bir bilgim yok. Kullanıcı yorumlarını incelemeniz yararınıza olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.