Selamlar, bende bir süredir bisiklet arayışındayım. Hollanda tipi veya Hibrit Trekking tarzı bişeler bakıyorum. Fiyatlar uçuk olduğu için 2. elde bakıyorum ve şunu gördüm az önce Ne dersiniz 2500 tl ye değer mi? Atala marka bu da carraro nun da dahil olduğu Accell grubun bir bisikleti. Çelik, 3 vitesli ama aksesuarlı. Ya da paraya kıyıp şunlardan mı alsam; Ekonomi uzay olduğu için bisiklet alırken bile araba alır gibi düşünüyorum artık. |
Şehir/Tur Bisikletleri Rehberi ve Tavsiyeleri (13. sayfa)
-
-
Bende sizinle aynı durumdaydım bu tür bir bisiklet istiyordum ve çok fazla bütçem yoktu. 2. el bakarken yinede biraz zorlayıp sıfır alayım dedim. Bir tanıdık Ümit ventura kullanıyordu. Şehir içinde denedim. 3,5 km olan İşime gidip gelmelik alıyorum zaten. gidişi rahatlığı çok hoşuma gitti. Bisiklet hiç yormuyordu beğendim ve satın aldım. Henüz kargoya verilmedi hafta içi gelir sanırım. Geldikten sonra tekrar yorum yaparım. Ümit Ventura'yı indirim, karta puan vs derken 3500 tl gibi bir fiyata 5 taksit aldım. yukarıdaki carraro elit 704 ile hemen hemen aynı donanımda sizde bir gözatın isterseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 24 Nisan 2022; 3:44:42 >
-
Bisiklet gerçekten güzel görünüyor ve donanım özellikleri de gayet iyi ama tabi kullanıcı değerlendirmesi en doğrusudur. Aslında 2500 gibi bir fiyata 2. el almaktansa farkını verip sıfır almak daha makul gibi. Bence şu dönem için iyi fiyata almışsınız.Bunu da not ediyorum biraz araştırayım. Cevabınız için teşekkürler hocam.
-
Birinci mesajda sahibindencom linkindeki bisiklet kız bisikletidir.
-
Mosso 1821 Süspansiyonlu maşadan geçmeyi düşündüğüm modelleri uzun süreli kullanım amacıyla danışmak istedim,
Kendimden bahsedeyim biraz.
177 Boy 78kg 79 bacak boyu'na sahibim.Gerek keyfi gerek ulaşım olarak kullanıyorum günlük mini turlar yapmayı seviyorum(30-40 km)tabi bu artacak..
Şehir yollarımın çoğu beton asfalt ve asfalttan oluşuyor kendim de manzaralı yerlere çıkmayı seviyorum tabii bu alanlar yine asfalt yol..Bisikletten hem akıcı olmasını istiyorum hem de beni uzun süre üzmemesini mossoda hiç yolda kalmadım.
Bisikletlerin kimisi bayide var kimisi belki bir ay belki iki ay sonra üretimden çıkıp gelecek..
Halihazırda olan bir bisiklet var fakat model yılını bulamadım.(227-Resimler eklenecek.)
Carraro 330
Mosso 2230 MSM H
MOSSO 2227 MDM H
BİSAN 8600
Diğer;
7-10K Bütçe aralığında tavsiyelerinizi merak ediyorum.
Düz maşa olursa elbet daha iyi olacağını düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X