< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şehir/Tur Bisikletleri Rehberi ve Tavsiyeleri (12. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hercul3367
Şehir tur bisikleti almayı düşünüyorum.yukaridaki scoot ve meride piyasada yok.es değer tavsiyenizi alabilirmiyim.Carraro Sportive serisi düşünmüyormusun? Sportive 324 var piyasada tek tük.
-
Hocam kron xc 300 aldım tesekkurlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bisikleti aldınız mı nasıl bende amortisörlü mü düz maşamı alsam karar veremedim birde carraro sportive serisi var kararsız kaldım
Sportiveler v fren galiba bisan trx serisi daha hafif ve disk fren olduğundan ben bisan tercih etcem galiba
5-7 bin arası yol-yarış bisikleti arıyoruz. 2 adet alacağız. sizce 2. el almak mı sıfır almak mı mantıklı olur. ikimiz de 3 yıl dağ bisikleti kullandık. 200km civarı uzun turlar için kullanacağız. tavsiye edebileceğiniz bir model var mı ?
Yol bisikleti var. Tekerler ince.Şehirde mazgallardan geçiş ürkütüyor. Takılıp çok kötü düşenler var. Sahil bandı hızı bulunca bisiklet çok güzel aka aka gidiyor ama mazgallar işi bozuyor oralarda mecbur yavaşlıyorum. Sürekli hızlanıp yavaşlama olunca da daha fazla enerji harcatıyor yoruyor ve terletiyor.Sürüş keyfini bozuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 16 Mayıs 2021; 22:59:42 > -
Selamlar;
3000 tl civarı bir bisiklet arayışım var Mosso yada Carraro düşünüyorum.
Aşağıdaki bisikletler hakkında fikir verebilecek olursa sevinirim.
carraro ve kron, mosso dan 200-300tl yukarıda fiyat olarak.
2021 CARRARO FORCE 970 H DİSK
2021 MOSSO RACELİNE H DİSK
Kron XC150 HD 27,5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 17 Mayıs 2021; 13:5:25 > -
Ben Altrail Eco aldım. Kesin disk fren olacak diyorsanız trx8400 ü alabilirsiniz, pişman olacağınızı sanmıyorum.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: oozgurelSelamlar;
3000 tl civarı bir bisiklet arayışım var Mosso yada Carraro düşünüyorum.
Aşağıdaki bisikletler hakkında fikir verebilecek olursa sevinirim.
carraro ve kron, mosso dan 200-300tl yukarıda fiyat olarak.
2021 CARRARO FORCE 970 H DİSK
2021 MOSSO RACELİNE H DİSK
Kron XC150 HD 27,5
Carraro force 720 sahibi olarak gözüm kapalı tavsiye ediyorum Carraro'nun modellerini.
-
Size de hayırlı olsun, iyi seçim.
-
Carraro cok güzel bisikletler yapıyor fakat ismini duyurunca fiyatları biraz yukarı çekti şu anda f/p olarak bisanlar bir tık daha iyi gibi duruyor hocamquote:
Orijinalden alıntı: Kahya YahyaCarraro force 720 sahibi olarak gözüm kapalı tavsiye ediyorum Carraro'nun modellerini.
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 gün önce Black edition 2021 aldım ve oldukça memnunum. Carraro 970 alacaktım ama hiç bir yerde stok yoktu. Bursada son bir mosso buldum aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önümüzdeki yaz için bisikletimi yenilemeyi düşünüyorum ancak kurun gidişatına göre daha erken almaya çalışabilirim. Gözüme Peugeot T19'u kestirdim. Bu modeli kullanan var mı?
-
Bisiklet forumu pek aktif değil sanırım ama belki gören olur sedona 410 tavsiye eder misiniz? 2. Alacağım bir de carraro sportive 323 var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bisan almayi dusunen arkadaslar urun ozelliklerinde belirtilen marka farkli yollanan urun farkli cikti. mutlaka kontrol edin. Bisanla iletisime gectim ama lakayit cevaplar. Türk firmasi diye aldik ama pisman ediyorlar. 3 5 fazla olsun ama urunun arkasinda duran firmadan alin.
Türkiye'de alınacak marka Accell Bisikletin ürettiği markalardır. Gerisi traş maalesef.
-
İkinci el 1.5kya Riverside 100 almak mantıklı mı? Günlük 1-2 saat sahil kenarı bisiklet yolunda ve bol yokuşta sürülecek. Bütçe zaten bu kadar, ikinci el kötünün iyisi arıyoruz artık fiyatlar uçuk.
Merhaba,
Trekking bisikleti için bakınıyorum. Bakındığım modeller şunlar:
Mosso Legarda 2127 MSM H (Düz maşa tercih edebilirdim ama bulmak zor.)
Bisan TRX 8600 Altus (Düz maşa tercih edebilirdim ama bulmak zor.)
Boyum 1,81. İç bacak boyum 84cm. Trekking bisikleti deneyemiyorum o yüzden kadroyu tamamen hesap yaparak bulmak durumundayım, bisikleti de internetten sipariş vereceğim.
Legarda'da 52 ve 56 kadro var. Ara kadrolar yok. Bisan'da 52,54,56 kadro mevcut. Bu bisikletlerde hangi kadro bana uygun olur? Özellikle bu modelleri kullananların fikirlerine ihtiyacım var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X