Şimdi Ara

Şehir/Tur Bisikletleri Rehberi ve Tavsiyeleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
29
Favori
94.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayda yılda sadece 1 defa kullanacaksan neden bisiklet alıyorsun ki? kiralaysın binmek istediğin vakit olur biter.
  • Mosso daha iyi bir seçim olur. Şehir bisikletleri çok iyi. 41 cm kadro boyu size olur diye tahmin ediyorum.
  • Ne yazik ki bana kuracak kimse yok sadece bianchi servisi var. bulundugum yer cok kucuk bir kaza. Bisikleti bir oyuncakci satiyor o da bianchi marka. Internetten alirsam eger yardimci olamayacagini soyledi. O sebeple ondan almak zorundayim. O da siparis edecek. Şehir değiştirdiğimde önerdiğiniz bisikleti alırım daha kalitelidir eminim. Bianchiye şuan mecburum diyebiliriz. Adama 513 touring dedim internet araştırmalarım sonucu. İç bacak boyum 78 cm doğru ölçtüm. 46 mı 51 mi almaıyım kadromu? Touring yol bisikleti olarak geçiyor ise buna göre İnternet yol bisikleti kadro hesaplamamda 51 küsür çıkıyor ancak tam kadro mu almalıyım yoksa ufak mı lütfen yardım bu son rahatsız edişim 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hwarang

• BBisikletalicisi15 Mayıs 2020 Cuma 10:13:26 (7 mesaj)
    0
    Ne yazik ki bana kuracak kimse yok sadece bianchi servisi var. bulundugum yer cok kucuk bir kaza. Bisikleti bir oyuncakci satiyor o da bianchi marka. Internetten alirsam eger yardimci olamayacagini soyledi. O sebeple ondan almak zorundayim. O da siparis edecek. Şehir değiştirdiğimde önerdiğiniz bisikleti alırım daha kalitelidir eminim. Bianchiye şuan mecburum diyebiliriz. Adama 513 touring dedim internet araştırmalarım sonucu. İç bacak boyum 78 cm doğru ölçtüm. 46 mı 51 mi almaıyım kadromu? Touring yol bisikleti olarak geçiyor ise buna göre İnternet yol bisikleti kadro hesaplamamda 51 küsür çıkıyor ancak tam kadro mu almalıyım yoksa ufak mı lütfen yardım bu son rahatsız edişim 😊

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    nerden kiralayacağım? yok ki burda.
  • merhaba, ilk defa bisiklet alacağım fakat hangi model bilemedim. biraz araştırmama rağmen aklımda hiçbir fikir oluşmadı. 1.60 boyunda 50 kiloyum. günde en fazla 2 saat kullanırım. şehir içi kullanacağım ama bazı yerler pek düzgün değil yollar taşlı vs. bütçem yüksek değil 1000 TL'ye kadar çıkabilirim. bilen kişiler bilgilendirirse sevinirim, teşekkürler.
  • Bisikletalicisi B kullanıcısına yanıt
    Yanlış ölçmüş olabilirsiniz. 1.70'ten uzun birisinin iç bacak boyu bu civarda oluyor. Bacak arasına kitap, defter gibi bir şey sıkıştırıp öyle ölçün. Bisikletçinin elinde 46-51 yok mu deneseniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 16 Mayıs 2020; 11:31:21 >
  • mukik M kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Kron XC75 26 Jant 16" Vfren Mat Siyah-Kırmızı/beyaz Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kron-xc75-26-jant-16-vfren-mat-siyah-kirmizi-beyaz-p-HBV00000SX2MH

kron xc75 16 kadro. lastikleri şehir kulaımı için uygun değil,ama sonradan
    26x1,75 lik ince teker lastik takarsın olur biter.

ama ince lastiklerin şehir içindeki baş düşmanı aralıklı mazgallar. teker o araya girerse tepe taklak yola düşersin.

• öneriniz için teşekkür ederim, tekerlekleri değiştirmesem de olur mu sizce, yani kullanım açısından çok zorlamaz ise sorun olmaz

• Arkadaşlar Btwin Triban 100 için ne düşünüyorsunuz şehir içi kullanım için alacağım işimi görür gibi ancak aynakolda tek yaprak olduğu için çoğu forumda kötülemişler bisikleti sizin görüşünüz nedir ?
    DECATHLON
    BİSİKLETLE SEYAHAT YOL BİSİKLETLERİ - RC100 YOL BİSİKLETİ
    https://www.decathlon.com.tr/rc100-yol-bisikleti-id_8545769.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çıtır Para -- 20 Mayıs 2020; 10:45:51 >

• Arakdaşlar merhaba.Bana 10-12 kg arasında max 3000 tlye şehir bisikleti önerirmisiniz.Şimdiden teşekkürler
  • merhaba,

İstanbul'da iş ile ev arası yaklaşık 4km kullanabileceğim sürüşü rahat klasik görünümlü bir bisiklet bakıyorum.Boy 180,Kilo 83.
    Aşağıda tip olarak beğendiğimi modeller var.İkinci el de alabilirim sıfır da.Bunları bir sıraya koyacak olsanız nasıl sıralarsınız?Hiç düşünme listeden çıkar ya da bunlara benzer şunu da listene ekle diyebileceğiniz bir model var mı?http://www.legrandbisiklet.com/METZ-2-220http://www.sedonabisiklet.com/bisiklet-detay-2016/sedona-gusto.htmlhttps://carrarobisiklet.com/sehir-bisikletleri/elite-806-24v-hd-28-2020/https://www.scott-sports.com/gb/en/product/scott-sub-comfort-20-men-s-bike

• Tavsiye alabilir miyim?

Hobi amaçlı öyle arada bir şehir içinde sürülecek max bütçe 2.000 tl. Bugün 51 lik kadroya baktım büyük geldi bana. 46 lık olacak galiba bana göre.

Üç beş tavsiye edin, aralarından alayım gitsin.

• NecronLord kullanıcısına yanıt
    Whistle Nakoda Bisiklet 1681

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saksoy S kullanıcısına yanıt
    Wheatley kullanıcısına yanıt
    @saksoy Bu bisiklet şehir bisikleti değil. Flat bar bir yol bisikleti. 2016 model, claris setli, 23c lastikli, kampana frenli ve fiyatına göre baya hafif. Ancak şehir bisikleti arayana tavsiye etmem.

@Wheatley Sedona 410 veya Mosso 2021 (V-fren ve disk fren olmak üzere iki versiyonu var bunun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 22 Mayıs 2020; 16:47:18 >
  • Arkadaş 10kg civarı bisiklet istemiş ve bu bisikleti şehirde kullananlar var eğer sizin de bu ağırlıkta önerileriniz olursa hepimiz de bu konuda bilgilenmiş oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisi 3000 TL'ye kadar 10-12 kg arası "şehir bisikleti" tavsiyesi istemiş. Zaten yol istese bu başlığa yazmaz. Ağırlığı 12 kg'ın altında olan şehir bisikletleri yabancı markaların modelleri, onlar da 3 binden pahalı. Yoksa ben bilmiyor muyum yol bisikleti önermeyi? Ben de görüyorum yol bisikletini şehirde kullananları ancak normalden çok daha fazla sorun yaşıyorlar çünkü şehir içinde yollar çukurlu, yamalı, mazgallı. En son bisikletçiye gittiğimde peş peşe iki yolcu geldi. Snake bite yapmış ikisi de çukur kaçırıp. Oluyor böyle şeyler. Konuya dönecek olursa 10-11 kg bir şehir bisikleti aranıyorsa Giant Escape RX3 modeli ya da aynı serinin diğer modellerine bakılmalı. 3800 civarı sanırım fiyatı.
  • 1.70 boy 70 kiloyum, başlangıç seviyesi 1000-1200 tl civarı bisiklet arıyorum. öneriniz nedir? Şehir bisikleti aradığımdan Kron Tx 75 uygun geldi. Disk frenli versiyonu 1200 tl civarı. Öneriniz nedir?
    m.n11.com
    Kron Tx 75 28 Trekkıng Md - n11.com
    https://m.n11.com/kron-tx-75-28-trekking-md-P407186265

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fromelf -- 26 Mayıs 2020; 14:8:47 >

• max 1300 tl bütçe ile hibrit bir bisiklet tavsiyesi verir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.