Şimdi Ara

Şehir/Tur Bisikletleri Rehberi ve Tavsiyeleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
29
Favori
94.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1500 liraya kadar şehir içinde işe gidip gelmek amacıyla uzun yıllar kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum. Kalite odaklı önerilerinizi bekliyorum. Yetkili satıcılar olduğu sürece internettende alabilirim. Toplama konusunda sorun yaşamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

1500 liraya kadar şehir içinde işe gidip gelmek amacıyla uzun yıllar kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum. Kalite odaklı önerilerinizi bekliyorum. Yetkili satıcılar olduğu sürece internettende alabilirim. Toplama konusunda sorun yaşamam.
    Aynı tavsiyeden ben de istiyorum.

• r.H kullanıcısına yanıt
    Benimde beklentilerim aynı.

Temelde İstanbul Levent-Etiler bölgesinde ofis-ev ve haftasonları sahilde dolaşmak için bisiklet almak istiyorum. Bütçem 1.500 TL.

Bu bütçede herkes Kron 100 ya da 150 öneriyor ancaki onda da disk fren vs girince 2.000'lere çıkıyor rakam.
  • Şehir içi ulaşım için bisiklet arayanlar hafif bisikletlere baksın. Özellikle İstanbul ve Ankara'daki kullanıcılar. 1599 TL'ye Mosso Legarda 2021 MDM V modeli var. 12,2 kg ağırlığı gayet iyi fiyatına göre. Uzun süre kullanabilirsiniz, bakımsız bırakmayın aldığınız bisikletleri yeter ki.
    www.mossobisiklet.com
    LEGARDA 2021 MDM V - TREKKING BİSİKLETİ - MOSSO BİSİKLET
    https://www.mossobisiklet.com/legarda-2021-mdm-v-bisiklet

• Merhaba bayan için 1.60 cm 60 kg Carraro Juliana 28 Jant Şehir Bisikleti 2020 mi, Corelli Frieda 24V V Fren 28 Jant Şehir Bisikleti mi yoksa Mosso Wılfıre 24 Jant Bayan Dağ Bisikleti V mi tavsiye edersiniz tşk ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostlar selam. Uygun fiyatlı ve olabildiğince hafif bir şehir bisikleti arıyorum. Aklımda 2 model var, siz de tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.

www.mossobisiklet.com
    LEGARDA 2021 MDM V - TREKKING BİSİKLETİ - MOSSO BİSİKLET
    https://www.mossobisiklet.com/legarda-2021-mdm-v-bisiklet

Mosso 12.2 kg, Salcano 12.4 kg geliyor edindiğim bilgilere göre. Fiyatları çok yakın, kullanılan malzemelerin ve parçaların kalitelerini bilmiyorum. Bu yüzden sizlere danışmak istedim.

• 28 jantlı bir kadın şehir bisikleti tavsiye ederim. O Carraro olabilir. Şehir içinde dağ bisikleti lüzumsuz yere yorar.

@shkoksal O Mosso'yu kullananlar hep memnun. Fiyatına göre ideal bir alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwarang -- 3 Mayıs 2020; 22:0:29 >
  • 2500TL civarı tavsiyeniz var mı? Hafiflik önemli.
  • sahinkral1 S kullanıcısına yanıt
    Mosso 2027 aldim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanhvb

Mosso 2027 aldim ben
    Ben de düşünüyorum, nasıl memnun musunuz?
  • sahinkral1 S kullanıcısına yanıt
    Bugun siparis gecti bisikletci istedigim kadro olcusu yokmus biraz beklicez sanirim.Kullandigimda yazarim yorum

• İyi günler dilerim.
    Mtb den yol-yarış bisikletine geçecek oğlum için kadro boyu tavsiyesi isteyeceğim.
    Teşekkür ederim.
    Boy. = 158cm
    İç bacak boyu=75-77cm
    Kg 48.
    Bir çok site, görsel,tablo inceledim kafam karmakarışık.
    Malum günlerden dolayı çocuğu alıp bisiklet bakmaya denemeye de götüremiyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuthem -- 9 Mayıs 2020; 23:33:20 >
  • nuthem N kullanıcısına yanıt
    benim boyumda 158cm, iç bacak boyum normal boyuma oranla kısa olmasına rağmen 66cm normalde 158cm olan birinin iç bacak uzunluğu 69-70cm falan olması gerekiyormuş.
    yani bence siz iç bacak boyunu hatalı hesaplıyorsunuz 158cm olan birinin iç bacak boyu 55-57cm olmaz
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Düzelttim rakamları, yanlış yazmışım.

• Giriş seviyesi olsun alışmak için diyorum.
    Salcano almak istiyorum ama onlarda inç vermiş kadro ölçüsünü, yol-yarış bisikleti ölçüsü cm olarak verilir normalde.
    Kullandığı mtb 18" kadro bu arada.

Bunlardan birini almak istiyorum.
    17"-19"-21" inç verilmiş ölçüleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuthem -- 9 Mayıs 2020; 23:44:26 >

• Merhaba ben 1.62 boyundayim. Ic bacak boyum 75. Yokuslu bayirli bir sehirde yasiyorum. Lutfen bana bisiklet onerir misiniz cok bekledim hemen alacagim

• hop-e3 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben bisiklet alacagim boyum 1.62 ic bacak boyum 75 cm sehir ici kullanacagim biraz da egzersiz olacak bana. Bayiri yokusu cok bir sehirde yasiyorum bana bir vbisiklet onerir misiniz. Bayanim ama hic fark etmez sekli semali. Rahat edeyim yeter@hop-e3

• Şu bisiklet olabilir;
    www.mossobisiklet.com
    LEGARDA 2021 LDM H - TREKKING BİSİKLETİ - MOSSO BİSİKLET
    https://www.mossobisiklet.com/legarda-2021-ldm-h-bisiklet
  • Merhaba arkadaşlar. Böyle ayda yılda 1 şehir içi sürebileceğim bi bisiklet lazım. Bütçe Max 700.. boy 175 kilo 70 civarı ne tavsiye edersiniz.

• hwarang kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Bu bisiklette kadro boyu kac almaliyim acaba? Boyum 1.62 ic bacak boyum 75ti. Bir de bianchi 713 mu bu mu sizce?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.