Şimdi Ara

Şehirlerarası'nı ucuza aramak için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışında yaygın olarak kullanılan ve hesapları düşüren call-by-call (çağrı bazında taşıyıcı seçimi) telefon hizmeti artık Türkiye'de.

Bu hizmeti kullanmak için ucuza konuşmak istediğiniz şehirlerarası, uluslararası ve cep telefonlarına doğru aramalarının başına 1095 tuşlamanız yeterli. 1095 ile şehirlerarası ve ABD, Avrupa ile Rusya'nın da dahil olduğu 44 yurtdışı noktasını, artık şehiriçi tarifesinin de altında, dakikası 6.9 YKr'ye aramak mümkün. Diğer ülkelerle de yüzde 88'e varan indirimlerle konuşulabiliyor.

1095; başvuru, abonelik, sözleşme, ön ödeme veya ek donanım gerektirmiyor. Tek yapmanız gereken önce 1095'i, ardından hiç beklemeden aradığınız numarayı tuşlamak.

1095 hizmetinde aylık sabit ücret, bağlantı ücreti veya herhangi bir gizli maliyet bulunmuyor. 1095 ile yapılan aramalar, 1095 tarifesindeki dakika ücretine göre faturalandırılıyor.

Ev veya işyerinde Türk Telekom'un StandartHATT, KonuşkanHATT veya ŞirketHATT abonesi olanlar, 1095'ten hiçbir değişiklik yapmadan faydalanabilirler. HesaplıHATT ve YazlıkHATT aboneleri ise tarife paketini değiştirerek, 1095 hizmetinden yararlanabilir. 1095 hizmeti, ayrıca herhangi bir ek donanım gerektirmiyor.

Daha fazla ayrıntı içinwww.1095.com.tr adresine başvurabilirsiniz

ben sadece haberi yazdım sorumluluk kabul etmem ona göre
    biri denesinde banada haber versin olurmu

• superonline ın mı bu ? bunların arasından en uygunu hangisi acaba ? paylaşım için teşekkürler bu arada
  • bende tırsıyorum açıkcası nedır ne degıldır bir hinlik varmı bunun altında diye
  • ben bu 1095 arastırdım degısen bır sey yok ılk ay faturanıza yansımıyor konusmanız sız sevınıosunuz doğruymus dıye ama bı sonrakı ay fatura donemınde bırde bakmısınız faturanız doğurmus yanı hem 1095 ten yaptıgınız gorusme hemde normal tt konusmalarınıza ayrı ayrı fatura gelmıs sonra ne yaptıgınızda sıze kalmıs artık yanı baıt bır kandırmaca
  • kandırmaca falan değil.zaten bu hizmeti veren şirketler faturalarını ayrı gönderileceğini belirtiyorlar görüşme ücretlerine bakarsanız şehirlerarası arama ücreti olmadığı zaman bunu rahatça anlamak mümkün.

bu arada bu indirimli aramaya hizmet veren şirketlerden sanırım en ucuzu 1099 yani superonline'ın sunduğu hizmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magellan1923 -- 22 Mart 2008; 12:15:22 >
  • arkadaslar ben de arastirdim.. fatura falan gelmedi tabiki hemen ama farkli faturadaa farkli gorusmeler faturalandirilacak gibi geliyor. yani oyle diyorlar.. ve evet su ana kadar 3 sirket bu hizmeti veriyor ve en hesaplisi superonlinein gibi internette yazdiklarina gore boyle.. suna dikkat cekmek ve soru sormak istioyrum.. bunlara vergiler dahil deildir falan demisler sanirim.. bunlar sadece gorusme ucretlerini azaltiyor gelecek olan vergiler yine ayni.. yani ornek verecek olursam 15 liralik konusma yapmisiz.. yuzde 20 indirim sagladik diyelim 10.. tuslayip konusursak.. 15in yuzde 20si 3 lira.. yani 12 lira konusma ucreti vericez.. buyna vergiler dahil deil.. hersey dahil olunca vergiler falan zaten 30 40 civari fatura oduyrouz.. 10.. tuslanarak aramalar yapinca bu 27, 37 lira gibi olacak diye dusunuyorum.. tabi telekomun sabit ucret uygulamasina da karsiyim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.