Şimdi Ara

Şehremini Anadolu Lisesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abiler ablalar bu lisenin eğitim kalitesi ve ortamı nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olum sakın gitme bonzaiye alıştırıyolar tuvalette falan çekiyolar(bonzaiyi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf -- 22 Ağustos 2014; 1:54:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf

Olum sakın gitme bonzaiye alıştırıyolar tuvalette falan çekiyolar(bonzaiyi)

• Vay be okuduğum lisem şaşırdım görünce :)

Öncelikle eğitim kalitesine laf söyleyemem. Fazlasıyla iyiydi bence. Zaten puan sıralamasındaki yerine bakarsak da hakediyor bunu. Fakat puanının biraz yüksek olmasında okulun kaba tabirle zengin olması da fazlaca etkili. Yani çok fazla imkanları var. Benim zamanımda kapalı halı saha, voleybol, basketbol sahası bile vardı düşün. Çoğu lisede olmayan imkanlar mevcuttur. Hatta 2005 yılında 10 kişilik grubumla yaptığımız bir proje dahilinde Fransa'ya yarışmaya gitmişti okul ki çok fazla devlet yardımı almadan. Proje masrafları 50 bin TL'den fazla tutmuştu o zaman. Yani lise bazında düşünürsek çoğu lisenin böyle imkanları yok maalesef.

Okul, bulunduğu yer bakımından da fazlasıyla merkezidir. Ulaşmak isteyeceğin yerlere çok rahat gidebilirsin buradan. Kuytu köşede değildir. Bu da avantaj.

Disiplin konusuna çok dikkat eden bir lise olduğunu da söylemeliyim. Saç, sakal, giyim olayına benim zamanımda dikkat ederlerdi. Şuan ne durumda bilemiyorum tabi.

Buradan mezun oldum, üniversiteyi kazandım, oradan da mezun oldum ama Şehremini Anadolu Lisesi iyidir, candır. Eğer burayı kazanırsanız gerçekten sevinmelisiniz.

Umuyorum ki gönlünce olsun kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 22 Ağustos 2014; 12:15:22 >

• Nereden baktın?
  • heralde sana vahiy geldi? yada gelecekten geldin? sonuçlar açıklanmadan nasıl emin olabiliyorsun?
  • Iblisle iletişim kurabiliyorum.
    O söyledi arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf

Olum sakın gitme bonzaiye alıştırıyolar tuvalette falan çekiyolar(bonzaiyi)

• quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Vay be okuduğum lisem şaşırdım görünce :)

Öncelikle eğitim kalitesine laf söyleyemem. Fazlasıyla iyiydi bence. Zaten puan sıralamasındaki yerine bakarsak da hakediyor bunu. Fakat puanının biraz yüksek olmasında okulun kaba tabirle zengin olması da fazlaca etkili. Yani çok fazla imkanları var. Benim zamanımda kapalı halı saha, voleybol, basketbol sahası bile vardı düşün. Çoğu lisede olmayan imkanlar mevcuttur. Hatta 2005 yılında 10 kişilik grubumla yaptığımız bir proje dahilinde Fransa'ya yarışmaya gitmişti okul ki çok fazla devlet yardımı almadan. Proje masrafları 50 bin TL'den fazla tutmuştu o zaman. Yani lise bazında düşünürsek çoğu lisenin böyle imkanları yok maalesef.

Okul, bulunduğu yer bakımından da fazlasıyla merkezidir. Ulaşmak isteyeceğin yerlere çok rahat gidebilirsin buradan. Kuytu köşede değildir. Bu da avantaj.

Disiplin konusuna çok dikkat eden bir lise olduğunu da söylemeliyim. Saç, sakal, giyim olayına benim zamanımda dikkat ederlerdi. Şuan ne durumda bilemiyorum tabi.

Buradan mezun oldum, üniversiteyi kazandım, oradan da mezun oldum ama Şehremini Anadolu Lisesi iyidir, candır. Eğer burayı kazanırsanız gerçekten sevinmelisiniz.

Umuyorum ki gönlünce olsun kardeşim.

ben buna tenezzül edip gitmemiştim ozaman .
    pişman mıyım ?
    azıcık.
    çünkü not ortalamam yuksek gelip dişçiliği kazanabilir şu an burda bunu yazmak yerine para basıyor olurdum

• Abileriniz olarak (11 oldum bu sene ) size sürprizlerimiz var
    Öncelikle ooo sen kaçlısın 00 mı milattan mı geldin ooo beyler isa mesih gelmiş ya auhauahuhah gibi esprilere ilk hafta çok rastlıyıcaksın okul olarak planlıyoruz böyle şeyler kafana takma

İlk günden sizi bir konferans salonuna sokucaklar. Lisedeki eğitim sistemini iyi dinle o sırada etrafta karıkız kesme ilk günden

Sonraa bak sana tavsiyem koridorda çocuk gibi koşuşmayın ilk okullu gözüyle bakıyorlar demedi deme. Ön bahçede futbol oynanmaz voleybol oynanır. Ayrıca futbol için halısahamız var. (99 lular ufak plastik top getirip oynuyorlardı alay konusu oldular demedi deme)

Basket potası kışın hariç özellikle bahar aylarında 11-10 lar arasında ortaklaşa kullanılır. 9. sınıf olarak bahçe bomboş olmadığı müddetçe o potalara ilişme bence. Ama tabi iyi basket oynuyorsan seve seve alırız aramıza seni.

DERSLERİNE çok DİKKAT ET. Ben 94 ortalamayla ŞAL 'a girdim ilk notum kimyadan 27 idi. Sen hesab et. Sınavlar zor ama eğitim kalitelidir. Çalışınca oluyor.

Ben ettim sen eyleme kızlarla kanka olma. Sınıfından biriyle SAKIN çıkma.Fizikçi semih hocaya galatasaray aleyhinde laf etme. Zeliha hocanın dersinde kopya çekme (yada çek bir süre hafızan yerine gelmiyor zaten )

Herşeyden önemlisi sen okulun en küçüğü olacaksın saygı duy etrafındaki herkese. Saygıdan kastım kendinden 1 yaş büyük birine Abla topu atarmısın diyince komik oluyor. Saygılı ve sizli bizli bir üslupla büyüklerine hitap et abi abla demesen de olur bence

Sosyal ol ! Gözünü seveyim ben 9'u o kadar aktif bitirdim ki. Tamam dersleri falan astım hep 4 zayıfım vardı ama katılmadığım etkinlik-proje kalmamıştı. Olabildiğin kadar sosyal ol . Arkadaş çevreni iyi tut. Samimi ol ama ilk haftadan tüm sırlarını verme millete

Daha anlatmak isterdim. Ama ellerim yoruldu artık ilgini çekerse daha fazla yazabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.