Şimdi Ara

Şekersiz Lipton Ice Tea nerden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul Bakırköy'de oturuyorum. Şok'ta görmüştüm bir iki kez, ondan sonra bulamadım. Uyum'da da Lipton değil Fuse Tea'nin şekersizi var, onun da tadı berbat. Oturduğum yerde Lipton'un şekersiz Ice Tea'sini nerelerde bulabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1429572-32057-lipton-ice-tea-seftali-light-6x330-ml-+1-money

Onu ben de gördüm ama sanal market olduğu için annem ve babam sıcak bakmazlar. Bana gidip almalık mağaza lazım.
  • granturismo3 G kullanıcısına yanıt
    Büyüyünce içersin

Migros ta bile paypal kartı satılıyorken nasıl bu kadar cahil kalıyorsunuz anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 16 Ocak 2015; 22:14:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok marketlerde defalarca gördüm. Belki Migrosta bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

Büyüyünce içersin

Migros ta bile paypal kartı satılıyorken nasıl bu kadar cahil kalıyorsunuz anlamıyorum

Temmuz'da 21 olacağımPaypal nedir, ne işe yarar ki? Ben bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

BİM

Bim'de göremedim ben, var mı gerçekten? Varsa hangi marka?
    sana benden tavsiye 21 yaşına geldin ve kredi kartı almadıysan 30 una geldiğinde kredi çekmek istersen hiç bir banka kredi vermeyecek en kötü git bir banka hesabı aç bir girişin olsun sisteme
    sonra 30 bin lira kredi istersin vermezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 16 Ocak 2015; 22:29:36 >
  • quote:

sana benden tavsiye 21 yaşına geldin ve kredi kartı almadıysan 30 una geldiğinde kredi çekmek istersen hiç bir banka kredi vermeyecek en kötü git bir banka hesabı aç bir girişin olsun sisteme
    sonra 30 bin lira kredi istersin vermezler

Neden 30'uma geldiğimde kredi vermeyecekler ki? Banka hesabım var mı yok mu onu bile bilmiyorum
    adam geçmişine bakıyor senin geçmişin yok bugün passat alıcaktık kuzene eniştemin malı mülkü var malesef kredi kartı kullanmadıgı için yine kredi red yedi peşin aldık mecbur
  • quote:

adam geçmişine bakıyor senin geçmişin yok bugün passat alıcaktık kuzene eniştemin malı mülkü var malesef kredi kartı kullanmadıgı için yine kredi red yedi peşin aldık mecbur

İlginç.
  • quote:

Nakit alabilmek gibi bir imkan varsa neden krediyle ugrasiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woodcord kullanıcısına yanıt
    100 milyar arabaya peşin vermektense 100 milyar kredi çek 15 milyar faiz öde git o para ile mal al 100 bin e 200 gelsin basit mantık ile artı o 100 ü 36 ay öde
  • zıplatmak gibi olmasın ama bim aktuelde şuan bulunuyo şeker ice tea
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.