Bildirim
Şekersiz Lipton Ice Tea nerden bulabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dörtçeker
http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/1429572-32057-lipton-ice-tea-seftali-light-6x330-ml-+1-money
Onu ben de gördüm ama sanal market olduğu için annem ve babam sıcak bakmazlar. Bana gidip almalık mağaza lazım. -
Büyüyünce içersin
Migros ta bile paypal kartı satılıyorken nasıl bu kadar cahil kalıyorsunuz anlamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 16 Ocak 2015; 22:14:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şok marketlerde defalarca gördüm. Belki Migrosta bulunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas
Büyüyünce içersin
Migros ta bile paypal kartı satılıyorken nasıl bu kadar cahil kalıyorsunuz anlamıyorum
Temmuz'da 21 olacağımPaypal nedir, ne işe yarar ki? Ben bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: UzmanForumcu
BİM
Bim'de göremedim ben, var mı gerçekten? Varsa hangi marka? -
sana benden tavsiye 21 yaşına geldin ve kredi kartı almadıysan 30 una geldiğinde kredi çekmek istersen hiç bir banka kredi vermeyecek en kötü git bir banka hesabı aç bir girişin olsun sisteme
sonra 30 bin lira kredi istersin vermezler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 16 Ocak 2015; 22:29:36 > -
quote:
sana benden tavsiye 21 yaşına geldin ve kredi kartı almadıysan 30 una geldiğinde kredi çekmek istersen hiç bir banka kredi vermeyecek en kötü git bir banka hesabı aç bir girişin olsun sisteme
sonra 30 bin lira kredi istersin vermezler
Neden 30'uma geldiğimde kredi vermeyecekler ki? Banka hesabım var mı yok mu onu bile bilmiyorum -
adam geçmişine bakıyor senin geçmişin yok bugün passat alıcaktık kuzene eniştemin malı mülkü var malesef kredi kartı kullanmadıgı için yine kredi red yedi peşin aldık mecbur -
quote:
adam geçmişine bakıyor senin geçmişin yok bugün passat alıcaktık kuzene eniştemin malı mülkü var malesef kredi kartı kullanmadıgı için yine kredi red yedi peşin aldık mecbur
İlginç. -
quote:
adam geçmişine bakıyor senin geçmişin yok bugün passat alıcaktık kuzene eniştemin malı mülkü var malesef kredi kartı kullanmadıgı için yine kredi red yedi peşin aldık mecbur
Nakit alabilmek gibi bir imkan varsa neden krediyle ugrasiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
100 milyar arabaya peşin vermektense 100 milyar kredi çek 15 milyar faiz öde git o para ile mal al 100 bin e 200 gelsin basit mantık ile artı o 100 ü 36 ay öde -
zıplatmak gibi olmasın ama bim aktuelde şuan bulunuyo şeker ice tea
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X