Bildirim
Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (12. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Pro’da 60FPS olacakmış oyun.
2 hafta kaldı ihtimal vermiyorum ama umarım patlamaz oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneyenlerin yorumuna göre hem tanıdık hem farklı hissettiren bir yapıya sahipmiş, boss'lara dahi gizlilik uygulanabiliyormuş, yine keşfetmeye dayalı bir haritası olduğu da söylenmiş, ilginç mekanikler, fikirler olduğu belirtilmiş, her öldüğümüzde dünyaya Dragon Rot diye bilinen hastalığı yayıyormuşuz ve daha fazla insan etkilenmeye başlıyormuş. Daha önce konuştuğumuz bir karakter bu hastalığı kaparsa farklı bir etkileşime girebiliyormuş. En ilginç bilgi ise
-
Hastalık detayı çok ilginç. Acaba bütün oynayan oyuncuların toplamınımı alacaklar yoksa herkesin kendi oyunu içinde mi değerlendirilicek. Enteresan olmuş. Bloodborne Old Hunter Dlc'sinde Haşere muhabbeti vardı biraz ona benziyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürkütücü ve en az o kadar da hayal kırıklığı yaratan bir bilgi vereyim, pek sevgili Miyazaki sama Battleroyal modu ile ilgilendiklerini, bu fikrin çok eğlenceli olduğunu söylemiş ve ileride kendi tarzlarında bir battleroyal oyunu yapabileceklerini belirtmiş. -
Merak edenler varsa kupalar sızdırılmış.
-
Oyun Endo da 253 TL civarında. Acaba tuşlarda bir farklılık olur mu oradan alsak.
O iş için ds2 i yapan gereksiz ekibi kullansalar daha isabetli olur en azından ana oyunlardan sapma olmaz onlar da gereksiz işlerine yeni bir iş eklemiş olurlar
Tuşlar farklı olsa bile değiştirebiliyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: bedo20
Oyun Endo da 253 TL civarında. Acaba tuşlarda bir farklılık olur mu oradan alsak.
Tuş farkı belki menüde olur o kadar oyuna yansımıyor. Hk den alınabilir yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Digital foundry video yayınladı. Oynayan arkadaş şu anlık ps4 pro da 1080p unlocked frame rate oynayabildim. FPS gökyüzüne vs baktığında 60 oluyor ama ortalama 45 fps çalıştığını belirtmiş. Dark Souls 3 ile aynıymış.quote:
Orijinalden alıntı: Yûnus
Pro’da 60FPS olacakmış oyun.
2 hafta kaldı ihtimal vermiyorum ama umarım patlamaz oyun. -
Bu oyunda hikaye olacak mı ?
Büyük ihtimalle hikaye parçalardan oluşuyordur. Last of us gow gibi akan bir hikaye beklemiyorum. Dark souls gibi keşfettikçe açılan bir hikaye diye düşünüyorum
Ne oynanabilirliğini beğendim, ne dövüş mekaniklerini ne grafiklerini. Bana göre bu adamların yaptığı en düşük puanlı oyun olacak.
Yeterki bir şekilde hikaye olsun oda olur
Hikayesi muhakkak olacaktır. Yoksa pek cazip olmaz.
Kupalara göre 12 tane boss, 4 adette oyun sonu var. Teknikler, prostetik alet edevat upgradeleri, can barı, postür barı upgradeleri vs... Üç beş de Story kupası var. Sanki Souls oyunlarının yalın hali gibi. Zaten karakter yaratma, stamina, taşıma kapasitesi, silah çeşitliliği, büyü falan yok oyunda. Boss dövüşleri de çok benzer. Sekiro Corrupted Monk = DS 3 Dancer of Boreal Valley. Bence bu oyun geliştirilmekte olan Bloodborne 2 veya yeni bir Souls oyununa aperatif olarak çıkartıldı. Tabi bu benim oyunun kupalarından yaptığım çıkarım. Firmanın bu oyuna çok bel bağladığını zannetmiyorum. Arka planda Bloodborne 2 geliştiriliyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu oyun soulsborne kadar zor olacak mı? -
Daha zor olur umarım, Dark Souls 3'te iki boss dışında zorlandığımı bile hatırlamıyorum. -
Bu oyun için bloodborne'den bir tık daha zor diyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X