Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.499
Cevap
60
Favori
175.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019]

• Pro’da 60FPS olacakmış oyun.
    2 hafta kaldı ihtimal vermiyorum ama umarım patlamaz oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyenlerin yorumuna göre hem tanıdık hem farklı hissettiren bir yapıya sahipmiş, boss'lara dahi gizlilik uygulanabiliyormuş, yine keşfetmeye dayalı bir haritası olduğu da söylenmiş, ilginç mekanikler, fikirler olduğu belirtilmiş, her öldüğümüzde dünyaya Dragon Rot diye bilinen hastalığı yayıyormuşuz ve daha fazla insan etkilenmeye başlıyormuş. Daha önce konuştuğumuz bir karakter bu hastalığı kaparsa farklı bir etkileşime girebiliyormuş. En ilginç bilgi ise
    bir noktada zamanda yolculuk yapıyormuş karakter, tabii bu ne kadar aktif bir mekanik ondan bahsedilmemiş.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hastalık detayı çok ilginç. Acaba bütün oynayan oyuncuların toplamınımı alacaklar yoksa herkesin kendi oyunu içinde mi değerlendirilicek. Enteresan olmuş. Bloodborne Old Hunter Dlc'sinde Haşere muhabbeti vardı biraz ona benziyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürkütücü ve en az o kadar da hayal kırıklığı yaratan bir bilgi vereyim, pek sevgili Miyazaki sama Battleroyal modu ile ilgilendiklerini, bu fikrin çok eğlenceli olduğunu söylemiş ve ileride kendi tarzlarında bir battleroyal oyunu yapabileceklerini belirtmiş.
  • Merak edenler varsa kupalar sızdırılmış.

Platinum - Sekiro - All trophies have been unlocked.

Gold - Man Without Equal - Defeated all bosses

Gold - Ashina Traveler - Traveled to all areas of the game

Gold - Master of the Prosthetic - Upgraded all Prosthetic Tools to their limit

Gold - Height of Technique - Acquired all skills

Silver - All Prosthetic Tools - Acquired all Prosthetic Tools

Silver - All Ninjutsu Techniques - Acquired all Ninjutsu Techniques

Silver - Peak Physical Strength - Upgraded Vitality and Posture to their limit

Silver - Ultimate Healing Gourd - Fully upgraded the "Healing Gourd"

Silver - Immortal Severance - Attained the "Immortal Severance" ending

Silver - Purification - Attained the "Purification" ending

Silver - Dragon's Homecoming - Attained the "Return" ending

Silver - Shura - Attained the "Shura" ending

Silver - Sword Saint, Isshin Ashina - Defeated "Sword Saint Isshin Ashina"

Silver - Master of the Arts - Grasped the inner mysteries of any combat style

Silver - Lazuline Upgrade - Used Lapis Lazuli to upgrade any tool to its limit

Bronze - Revered Blade - Received the "Kusabimaru" from Kuro

Bronze - Shinobi Prosthetic - Acquired the Shinobi Prosthetic

Bronze - Memorial Mob - Encountered the Memorial Mob

Bronze - Resurrection - Returned from the dead using "Resurrection" for the first time

Bronze - Gyoubu Masataka Oniwa - Defeated "Gyoubu Masataka Oniwa"

Bronze - The Phantom Lady Butterfly - Defeated "Lady Butterfly"

Bronze - Genichiro Ashina - Defeated "Genichiro Ashina"

Bronze - Guardian Ape - Defeated the "Guardian Ape"

Bronze - Guardian Ape Immortality Severed - Used the Mortal Blade to sever the Guardian Ape's undying

Bronze - Folding Screen Monkeys - Caught the Folding Screen Monkeys

Bronze - Great Shinobi - Owl - Defeated "Great Shinobi - Owl"

Bronze - Father Surpassed - Defeated "Great Shinobi - Owl" at the Hirata Estate

Bronze - Corrupted Monk - Defeated the "Corrupted Monk"

Bronze - Gracious Gift of Tears - Defeated the "Divine Dragon" and obtained the "Divine Dragon's Tears"

Bronze - Isshin Ashina - Defeated "Isshin Ashina"

Bronze - Demon of Hatred - Defeated the "Demon of Hatred"

Bronze - Great Serpent - Defeated the "Great Serpent".

Bronze - Great Colored Car - Defeated the "Great Colored Carp".

• Oyun Endo da 253 TL civarında. Acaba tuşlarda bir farklılık olur mu oradan alsak.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    O iş için ds2 i yapan gereksiz ekibi kullansalar daha isabetli olur en azından ana oyunlardan sapma olmaz onlar da gereksiz işlerine yeni bir iş eklemiş olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bedo20

Oyun Endo da 253 TL civarında. Acaba tuşlarda bir farklılık olur mu oradan alsak.
    Tuşlar farklı olsa bile değiştirebiliyorsun.

• bedo20 kullanıcısına yanıt
    Tuş farkı belki menüde olur o kadar oyuna yansımıyor. Hk den alınabilir yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûnus

Pro’da 60FPS olacakmış oyun.
    2 hafta kaldı ihtimal vermiyorum ama umarım patlamaz oyun.
    Digital foundry video yayınladı. Oynayan arkadaş şu anlık ps4 pro da 1080p unlocked frame rate oynayabildim. FPS gökyüzüne vs baktığında 60 oluyor ama ortalama 45 fps çalıştığını belirtmiş. Dark Souls 3 ile aynıymış.
  • Bu oyunda hikaye olacak mı ?

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle hikaye parçalardan oluşuyordur. Last of us gow gibi akan bir hikaye beklemiyorum. Dark souls gibi keşfettikçe açılan bir hikaye diye düşünüyorum

• Ne oynanabilirliğini beğendim, ne dövüş mekaniklerini ne grafiklerini. Bana göre bu adamların yaptığı en düşük puanlı oyun olacak.

• Yeterki bir şekilde hikaye olsun oda olur

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Hikayesi muhakkak olacaktır. Yoksa pek cazip olmaz.

• Kupalara göre 12 tane boss, 4 adette oyun sonu var. Teknikler, prostetik alet edevat upgradeleri, can barı, postür barı upgradeleri vs... Üç beş de Story kupası var. Sanki Souls oyunlarının yalın hali gibi. Zaten karakter yaratma, stamina, taşıma kapasitesi, silah çeşitliliği, büyü falan yok oyunda. Boss dövüşleri de çok benzer. Sekiro Corrupted Monk = DS 3 Dancer of Boreal Valley. Bence bu oyun geliştirilmekte olan Bloodborne 2 veya yeni bir Souls oyununa aperatif olarak çıkartıldı. Tabi bu benim oyunun kupalarından yaptığım çıkarım. Firmanın bu oyuna çok bel bağladığını zannetmiyorum. Arka planda Bloodborne 2 geliştiriliyor olabilir.

• Bu oyun soulsborne kadar zor olacak mı?
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Daha zor olur umarım, Dark Souls 3'te iki boss dışında zorlandığımı bile hatırlamıyorum.
  • Bu oyun için bloodborne'den bir tık daha zor diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.