Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.498
Cevap
57
Favori
173.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun gazıyla Bloodborne’ye başladım tekrardan o oyunun yarısı kadar kaliteli olsa bile yeter.
    Miyazaki’ye güveniyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyfi kaçmasın diye şu ana kadar pek bir şey izlememiştim, dayanamadım launch trailer'ı izleyeyim dedim oyunun yarısını göstermişler herhalde, izlemeyin derim.

Bu oyun hakkında oynamadan karar vermek zor olacak, hala ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Samuray, ninja, H'nS, stealth, hook, ateşli silah bir sürü mekaniğe sahip, her şeyden biraz var, ilginç olacak.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    İşin aslı sanki nioh a benziyor gibi. Bana öyle geldi.

• Son videoyla birlikte çok fazla Nioh'u anımsattığını gördüm. Niohun iyi mi kötü mü yanlarını aldılar hep birlikte görücez. Düşman çeşitliliği ne durumda. Müzikler Epic olucak mı ? Boss sayısı bence yeterli. Hepsi kendine özgü olduğu sürece sorun yok. Neyse 11 gün kaldı. Bekliyoruz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 11 Mart 2019; 19:53:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodborne 2 olsa çok daha iyi olurdu ama bu adamlardan kötü oyun çıkmaz.

• Goty geliyor keşke daha ucuz olsa da alsak neyse indirimleri beklicez artık

• Bloodborne 2 gelemez isim hakkı sony e ait sony isterse kendi yapar veya başkasına yaptırır. Tabi bence devamı gelmeyecek bb olayı bitti.

Trailer da bossları göstermeleri gayet iyi olmuş, sanki from software in önceki oyunlarının trailerlarında bossları görmemişiz gibi garip karşılanması ilginç gerçekten

From soft son 10 yılın en iyi 3 yapımcısından biridir. Şu oyunla ilgili tek endişem yayıncının activision oluşu o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 12 Mart 2019; 1:28:15 >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Mekanlardan ötürü öyle gelmiştir. Oyun dinamikleri fazla benzemiyor birbirine.
  • Dovus mekanikleri cok akici ve goze hos geliyor. Ama ben souls oyunlarini zorlugundan kombatindan ziyade atmosferinden, dunyasindan oturu seviyorum. Sekiro'nun atmosferi beni bir turlu sarmadi o yuzden pek heyecan duyamiyorum oyuna.

• Olabilir çıkınca artık netleşecek neye benzediği.

• Et mi? Balık mı? Tavuk mu? Anlayamadım :)
    Ön sipariş vermeye cesaret edemedim.
    Dandik bişey çıkarsa paraya yazık olabilir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bu stüdyonun dandik bir iş yaptığını gördün mü hiç ? :) Serinin en kötü oyunu olan Ds 2 bile muazzam bir oyundu. Gerçi kimilerine göre 3 daha kötü ama neyse. Uzun lafın kısası ön sipariş geçmemek için hiçbir neden yok.

• Xbox’da yine 200 liradır tabi ama şu an için ön sipariş geçmemek için tek nedenim PS’deki korkunç fiyatı

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusuna gelirsek haklısın tabi. :) Xbox'da 285 lirayken almıştım. Fiyatının artacağını tahmin ederek. PlayStation da o fiyatta kalmıştı bir süre. Alanlar şanslı.

• Ne kadar fromsoftware oyunu olsa da sekiro, aynı zamanda bir tenchu oyunu. Hiç tenchu oynadınız mı bilmiyorum ama soulsborne ile aynı şemayı sekirodan beklerseniz üzülürsünüz. Zaten gameplaylerde bu kendini belli ediyor. karakter kırılgan ama daha atik ve bitirici vuruşlar dövüş mekaniklerinde önemli bir yere sahip. Kendileri bile bunu bir videoda söylediler. Normalde bir tenchu oyunu yapmak istiyorduk dediler.Tabi tenchu kadar ciddi bir stealth oyunu çıkmamış gibi duruyor.

Neyse zaman gösterecek. Çıkması çok yakın. Bu sene en yükseldiğim oyun sekiro :). Biraz ortaçağ avrupasından çıkıp feodal japonyaya gidelim bakalım from software gözünden. Adamların vizyonu öyle hastalıklı, acayip, karamsar ve sapkın ki, gözlerinden feodal japonya nasıl olur çok merak ediyor insan.

Yine garip garip item isimleri, yine enteresan gadgetlar, hikaye, acayip karakterler düşmanlar. Tüm dünya WTF modunda izliyor yaptıkları işleri. Bir yandan da bağımlılık resmen. Daha geçen 5. run a başladım ds3'de. Firmadan babam çıksa yerim tayfasındanım. Emin olun bunda da çok gözyaşı dökücez. Sinirden elimizdeki kolu yine ısırcaz. O yüzden ben bu sapıklardan eminim, yine muhteşem bir iş çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Hocam sen bu stüdyonun dandik bir iş yaptığını gördün mü hiç ? :) Serinin en kötü oyunu olan Ds 2 bile muazzam bir oyundu. Gerçi kimilerine göre 3 daha kötü ama neyse. Uzun lafın kısası ön sipariş geçmemek için hiçbir neden yok.
    Hocam dediğiniz gibi Soulsborne serisini yapan firmadan kötü oyun çıkması çok olası değil.
    Oyunları ilk çıkar çıkmaz oynama takıntım yok.
    O yüzden şu fiyatlar biraz daha insancıl hale gelsin alır oynarız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Darktemplar1903

Et mi? Balık mı? Tavuk mu? Anlayamadım :)
    Ön sipariş vermeye cesaret edemedim.
    Dandik bişey çıkarsa paraya yazık olabilir..
    Et üstelik antrikot bu oyun gözünüz kapalı alabilirsiniz. Dandik bir şey hiç çıkma ihtimali yok, heralde hiç From software ismini duymadınız diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 13 Mart 2019; 11:37:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Et üstelik antrikot bu oyun gözünüz kapalı alabilirsiniz. Dandik bir şey hiç çıkma ihtimali yok, heralde hiç From software ismini duymadınız diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Sayenizde ilk defa duydum. Teşekkürler :)
    Yukarıdaki mesajımda ne yazdım bir okuyun isterseniz...

• japon dilinde oynayabilsek keşke..aynısını ghost of tsushima içinde düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.