Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.498
Cevap
57
Favori
173.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun normal süresiyle Speedrun'ı karşılaştırmak çok mantıklı. Sonra kalkıp beni anlamıyorsun. Çok mu karışık yazdıkların hocam neyi anlamıycam. Her neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 14 Mart 2019; 13:15:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darlık her oyun en kötü 30gb yer kaplarken bunun 12 GB olması benim de kafamı karıştırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun boyutları ses dosyası, yüksek kalite ara sahneler, kaplama kalitesi gibi faktörler yüzünden değişkenlik gösterir, oyunun uzunluğu ile herhangi bir ilgisi yok. Witcher 3 40GB indirme yapıyordu, Wolfenstein 2 55GB o halde bu mantıkla W2'den 300 saatlik bir deneyim mi beklememiz gerekiyor?

FS oyunları ne görsel ne ses anlamında zirveye oynayan yapımlar olmadı, cgi ara sahne alışkanlıkları da yok. Sekiro'da görsel kalite belki biraz düşürülmüş olabilir ya da konuşan npc sayısı azdır ses dosyaları önce ki oyunlara göre daha az yer kaplamıştır, üzerine konuşulacak bir konu değil.
  • Oyun 12 gb ve bir kısmı ara sahneler olduğu için yaklaşık 5 saat sürecekmiş.
  • Nerden duydun bunu.

• Kişisel düşüncem max 6-7 saat oynarız. Tabi şu an için öngörü bu, 1-2 gün kala oyun bir çok kişinin eline geçeceği için süreside belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 15 Mart 2019; 7:32:50 >
  • 5 saatlik bir oyun 60 dolara çıkmaz arkadaşlar. From Software 5 saatlik bir oyun çıkarmaz. Çok ilginç gerçekten kim attı bu iddiaları ortaya kaynağı nedir? Eğer doğru ise 60 dolar verilip alınacak bir oyun asla değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 15 Mart 2019; 7:15:3 >
  • Endişeler doğru o zaman. Sanırım karakter geliştirme de yoktu(?). Keşke 10-12 saat olsaydı. Neyse umarım o 5 saatlik kısımda güzeldir.

• Siz bir from software oyununu 5 6 saatte bitirin gelin bi de .......

Endişeler yersiz. Saçmalamanın lüzumu yok. Ne çıkacağını from software i tanıyan herkes az biraz bilir. Oyun 12 gb diye kısa süreceğine emin arkadaşlar görüyorum. Gears of war 4 pc de 100 küsür gb. Bu mantığa göre bu oyunun 400 + saat sürüyor olması lazım ama aksine 5 ile 7 saat arası bir süresi var.
  • kubillian kullanıcısına yanıt
    Oyunu diğer yapımcıların oyunları yerine From Software'in önceki oyunlarının kaç GB olduğuna bakmak lazım. Tabi bu demek değil oyun kısa sürecek. Oyun 5-6 saat bile olsa bu oyunu kitabına uygun şekilde oynanırken olacaktır. Çoğu kişi daha uzun oynar muhtemelen.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:24:33 >
  • Yeni haberlere göre oyun 30 dkmış. Hadi geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2E0F8F55

.
    Boyut çok büyük olduğu için RDR2 gibi çok önceden açtılar heralde.
  • O kadar mesaj atmışsınız yeni bilgiler geldi sandım , ancak oyunun boyutuna bakıp ne kadar sürdüğünü hesaplayabilen kahinler varmış aramızda ...

From Software oyunları çıktıkları dönem , çıkan oyunlardan her zaman grafiksel anlamda kötü gözükür . Kaplamalar düşüktür , ara sahneler uzun değildir , grafik kalitesi keza yine düşüktür . Kullanılan texturelerin düşük poligonlu olmasını da göz önünde bulundurursak toplam kapladıkları alan elbetteki düşük olacaktır . Daha buna ses dosyalarını katmadık , belki diğer oyunlarda ki kadar bolca konuşma yoktur oyunda .

Yahut iyi bir sıkıştırma kullanılmış olabilir . Oyunun kapladığı alan düşük olunca içeriğinin az olduğunu söylemek neyse En son çıkan Skyrim Special Edition da 12 GB speedrun gibi saçma sapan şeyler yapmadan direk oyunu bitirmek gibi bir şey yapmadan oynayın bakalım kaç saat sürecek .

Dark Souls Remastered 7 GB , Skyrimin yıllar önce xbox 360 a çıkan sürümü 3.8 GB gibi gibi .

• 74 dakikalık oynanış oyun bomba gibi geliyor FS yine yapmış

• Pro'da 60 FPS çalışacakmış bu yüzden oyunu Endo Psn'den aldım, XBOX'dan bile daha uyguna geldi hem. FS oyunlarında grafiğe bakmadığım için 60 FPS bile büyük lüks benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 15 Mart 2019; 12:14:53 >
  • Arkadaşlar eminim hepiniz 6-7 saate bitirebilirsiniz

Ne bekliyorsunuz yani sinematik sahneler falan mı koysaydı herifler,neden oyun boyutu düşük diye eleştiriliyor bu seferde

Millet şaşırmış,bu oyuna girişte Ubisoft falan yazmayacak sonuçta Fromsoftware hakkını vermiştir yakın zamanda oynayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 15 Mart 2019; 13:27:44 >
  • 6 7 saat se 1 saati gitti o zaman

• Yok yahu kinaye yaptım orada diğer fs oyunları gibi yine rahat 40-50 saat olacaktır oyun.
  • Ben de yaptım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.