Şimdi Ara

Sekiro: Shadows Die Twice [Ana Konu] [Türkçe Rehber] [GOTY 2019] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.498
Cevap
57
Favori
173.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunun boyutuyla süresi kıyaslanıyor gelde gülme buna. :) En bariz örneği W3 ve Gears of war 4 birisi 45Gb civarları 200 saate yakın. Diğeri 100 Gb 6 saatte bitiyor. Her neyse umarım bu konuda oyunun detayları konuşulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 15 Mart 2019; 14:55:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GOTY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fr1xsivE -- 15 Mart 2019; 16:23:31 >
  • Oyunun inceleme demosu gonderılmıycekmiş, yani oyun cıktıgında puanları hep beraber gorucez.Buda şüpheli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar orada, 60$'dan ucuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Oyunun boyutuyla süresi kıyaslanıyor gelde gülme buna. :) En bariz örneği W3 ve Gears of war 4 birisi 45Gb civarları 200 saate yakın. Diğeri 100 Gb 6 saatte bitiyor. Her neyse umarım bu konuda oyunun detayları konuşulur.
    Valla hislerime cok guzel tercuman oldun yahu su konuya her girdigimde oyunla ilgili gecen tek muhabbet zorlukla kaplama alani olmus durumda ben sahsi gorusume gelecek olursam atmosfer, boss tasarimi ve dusmanlarda from software kalitesi her zamanki gibi bekliyorum diger tum oyunlari gibi severek oynarim insallah

• Oyun bende indi 17GB olarak.
    Ayrıca firmanın diğer oyunlarına bakarsak boyuta fazla takılmayın bence.. Online yok boyutu gayet makul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 15 Mart 2019; 15:44:57 >
  • Talat2106 kullanıcısına yanıt
    Hocam FS oyunlarının olayı hiçbir zaman grafik olmadı ki. Aralarında en iyi grafiğe sahip olanı BB'ydi onun sebebi ise Exc olduğu için biraz üstüne düşülmüş olabilir. Geriye kalan departmanlarda ise zorluk, oyun derinliği, boss çeşitliliği her zaman kaliteli işler yaptılar. Cumayı iple çekiyorum. İnsanlar Metacritic ortalamasına takılacaktır illa ki. Ama bana göre 10/8 bile alsa başarılı sayılır. Zaten İndie oyunlar hariç o puanların da önemi yok. Çok gerçekçi olmuyorlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 16 Mart 2019; 16:49:37 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    300liraya gelmiştir heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

GOTY
    Aday bile olma intimali yok.

• Hocam öyle bir yazıyorsunuz ki kaynağınız varmış gibi.

• quote:

Hocam FS oyunlarının olayı hiçbir zaman grafik olmadı ki. Aralarında en iyi grafiğe sahip olanı BB'ydi onun sebebi ise Exc olduğu için biraz üstüne düşülmüş olabilir. Geriye kalan departmanlarda ise zorluk, oyun derinliği, boss çeşitliliği her zaman kaliteli işler yaptılar. Cumayı iple çekiyorum. İnsanlar Metacritic ortalamasına takılacaktır illa ki. Ama bana göre 10/8 bile alsa başarılı sayılır. Zaten İndie oyunlar hariç o puanların da önemi yok. Çok gerçekçi olmuyorlar. :)
    Haklisin ben zaten oynadigim oyunlarda grafige takan biri degilim bu adamlarin her oyununda olerek biyerleri kesfetmeyi yarattiklari dunyayi o gerilimi yasamayi seviyorum ben zorluga gelince biraz sabirli olmak sadece bastan beri bu adamlarin tarzi bu zaten neyse az kaldi ya ben her turlu alip oyniycam incelemeler filan benim pek umrumda olmuyo oynadiktan sonra kendi objektif dusuncem onemli fallout 76 oynamis adamim ben incelemeleri umursamadan

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Aday bile olma intimali yok.

Alıntıları Göster
    GOTY seçilemeyebilir ama adaylar arasında olmasına kesin gözüyle bakıyorum, evet daha oynamadım ama firmaya ve özellikle Hideteka Miyazaki'ye güvenim tam.
  • Hideo Kojima
    Hidetaka Miyaziki
    Famito Uedo
    Shinji Mikami
    Hideaki Itsuno

oyun sektörünün peygamberleri.
  • Bugünü saymazsak 5 gün kaldı. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece 1'de açılıyor. Muhtemelen Saat 4 e kadar oynarım. İlk Boss'u kesmeden uyumam.

Edit:Hocam bu oyuna rehber hazırlamayı düşünüyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 16 Mart 2019; 15:25:37 >
  • Orada yaşayan bi arkadaşım var onun aracılığı ile aldım, ücretide ABD doları olarak gönderdim swift transfer ile 45 dolar.. 250 TL'ye aldım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 16 Mart 2019; 15:27:16 >
  • quote:

Bugünü saymazsak 5 gün kaldı. Perşembeyi Cumaya bağlayan gece 1'de açılıyor. Muhtemelen Saat 4 e kadar oynarım. İlk Boss'u kesmeden uyumam.

Edit:Hocam bu oyuna rehber hazırlamayı düşünüyor musunuz ?
    Konu sahibi arkadaş RDR2'nin rehberini hazırlamıştı, belki Sekiro için de düşüncesi vardır, eğer yapmazsa yaparım.
  • Dostum yapacak mısın rehber ? :) Bu oyuna güzel bir rehber yakışır doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 16 Mart 2019; 16:5:41 >
  • Yapmayı düşünüyorum, bir aksilik çıkmazsa yapacağım.

• Bu oyun RPG oyunu değil o yüzden rehbere gerek olacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.