Şimdi Ara

Sekman attırdım ama gine yag cubuğundan duman çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sekman attırdım turbo degisti ama gine yag cubugundan duman cıkıyor usta 1000 km felan cıkar diyor aslı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HaCToR

Sekman attırdım turbo degisti ama gine yag cubugundan duman cıkıyor usta 1000 km felan cıkar diyor aslı var mı?

Saçmalamış. Yeni Yapılan Motordan öyle şey çıkmaz gidin adam gibi yapsınlar ilk kez duyuyorum Sekman attırdıktan sonra Duman çıktığını 1000 km duman çıkarırmış vay be salla sav başından müşteriyi ondan sonra 1000 km geçsin git sen arabayı zorlamışsın gene sekman atıcaz bilmem napıcaz hey yavrum hey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 6 Haziran 2012; 19:17:03 >
  • Başka ustalara git sor. Arabanı motor teste sok.. Orada ne yaptığı belli olur..Kolay gelsin.
  • Yağ buharı olmasın çıkan

• bilmiyorum yag buharı ise neden kaynaklanır sonucta ben sekman attırdım turbo degisti kapak taslandı gömlek ve pistonlar iyi dediler onlara dokunulmadı

• başka yorumu olan yokmu arkadaşlar
  • Contan eridimi bilmiyorum bazen yanmasada eriyor ve piston üstlerine yataklarına akıyor ve yanıp kaybolmuyor da, ısındıkça duman yapıyor. Bizzat başıma geldi...

Ustan işini temiz yapmamış bence kardeşim o 1000 KM mevzusuda tamamen arkadaşın dediği gibi sen zorlamışsın muhabbetinden girer. Birde aracının modelini belirtirsen belki kronik sorunlu bildiğimiz bir motorsa daha fazla yardımcı oluruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2006 getz dizel 3 silindir 107.000 KM
  • quote:

2006 getz dizel 3 silindir 107.000 KM

Allah yardımcın olsun.
    Sat o arabayı kurtul.
  • O kadar motor açtırıp da 3 tane piston alamadınızmı aşınmış yüzeylerde yeni segman ne yapabilir allahaşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

2006 getz dizel 3 silindir 107.000 KM

Allah yardımcın olsun.
    Sat o arabayı kurtul.

eğer satmaya karar verirsen ah almamak için kesinlikle ve kesinlikle aracın durumunu belirtin
  • bahsedilen işlemler için 107.000 km erken değil mi?
  • Eğer aracı yeni aldıysanız, daha önceden km düşürülmüş olabilir. Orijinal km mi? Ayrıca dumana değil de yağ eksiltip eksiltmediğine bakın. Eksiltmiyorsa sıkıntı yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

O kadar motor açtırıp da 3 tane piston alamadınızmı aşınmış yüzeylerde yeni segman ne yapabilir allahaşkına

aynen olay bu.pistonları da değişmek gerekirdi.bu motor işinde ucuza kaçmak olmuyor malesef.başıma çok geldiği için söylüyorum
  • quote:

bilmiyorum yag buharı ise neden kaynaklanır sonucta ben sekman attırdım turbo degisti kapak taslandı gömlek ve pistonlar iyi dediler onlara dokunulmadı

gömleği tornaya sokup honlama işlemi yaptırmadıysanız buhar yapar malesef.çünkü eski motora yeni segman hiçbir zaman uyum sağlamaz.mutlaka aşınma vardır o silindirlerde.motoru tekrar söktürüp silindirleri honlatıp bir takım da bir ölçü farklı piston takmanızı öneririm.o zaman buhar falan gelmez.aynı olayı yaşadığım için söylüyorum.belki 10-20000 km sonra segmanlarla silindirler birbirine uyum sağlar ama garanti de değil tabi bu söylediğim.kısacası yapılması gerekenler eksik yapılmış motorunuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 10 Haziran 2012; 11:55:57 >
  • başlığı düzeltir misin,
    sahibinden galerici ilanları gibi
    gine nedir .....
  • Suanda yag cubugundanda yag atmaya başladı ?

• quote:

Suanda yag cubugundanda yag atmaya başladı ?

yağ kapağını açtığında çıkan duman miktarı ne kadar peki ? çubuktaki ile karşılaştırdığında aradaki fark çokmu
  • arkadaşlarlar tekrar conta değişti arabada duman üfleme felan kalmadı ne yağ cubuğu ne yağ kapağı üfleme duman hava vs yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.