2. el olarak almak istediğim 2006 model toyota corolla 1.4 d triptonik dizel bir araç var. araç yakın zamanda sel mağduru olmuş. koltuk seviyesine kadar su ile doluymuş. bu konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı? ne tavsiye edersiniz. araç bilgisayara sokulduğunda arıza vermiyor. fakat selde epeyce su alıp masraf cıkarmış..
Alma derim yarın ne arıza çıkaracağı belli olmaz. Su elektronik üniteler için çok zararlıdır şu an görünmeyen bir sürü problem ard arda gelirse şaşırmayın.
fiyat olarak ne kadar isteniyor???
30000 ytl
30000 ytl ve sel mağduru... bence fazla
30000 YTL öyle şüpheli bir araca verilmez triptronik bile olsa
Çok çok fazla. O arabanın ederi 27-27.500 olması lazım. Hem 30.000 YTL'ye çok daha sağlam arabalar bulursun. En azından sel mağduru olmayan bir araç alabilirsin...
iki konudan birisi kilitlenebilir mükerrer konu olduğu için..bence buradan devam edelim..
Yanına bile yanaşmayın derim elektroniğin en büyük düşmanı su dur o araçtan hayır gelmez bence. Hemde aşırı fiyat isteniyo...
dertsiz başa dert almaya hiç gerek yok
arkadaşlar ilginize çok teşekkürler. paylaşılan bilgiler cok kıymetli oldu...
quote:
Orjinalden alıntı: Eswod
30000 YTL öyle şüpheli bir araca verilmez triptronik bile olsa
+1453 ayrıca 32milyara AURİS alabilirsin sıfırne uğraşacaksınız o arabayla verdiğiniz paraya yazık...
Bir arkadaşım 3-4 ay önce aynisini 32.000ytl ye aldı sel maduru bir araç için fiyat oldukça yüksek bence de almayın.
ya benim anlamadığım o kadar para nasıl istiyolar yenisi zaten 31 milyardan başlayan fiyatlarla....
EVET BEN DE ONU düşündüm hep, sel mağduru;yani arabanın her tarafına çamurlu girmiş ve çıkmış mı belli değil, ve fiyatı 0 'a yakın !!!
bildigim bi firma var otoparkını sel basmıs ford transit connect ve fiesta var araclar aynı arkın anlattıgı gibi yarıya kadar camur gbi aracların fiyatları 9000 ytl ama en az 10 tane alma şartı var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme